توضیحات
عنوان فارسی: تحلیل ثبت اختراع صنعت محاسبات ابری
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Patent portfolio analysis of the cloud computing industry
چکیده
در سال های اخیر، محاسبات ابری به عنوان بخش مهمی از حوزه تکنولوژی شبکه تبدیل شد؛ با این حال، با این حال مراجع مرتبط با تحلیل ثبت اختراع محدود می باشد. این تحقیق به بررسی روند های تکنولوژیکی و وضعیت رقابتی صنعت رایانش ابزاری با ارائه یک طرح تحلیل ثبت اختراع ترکیبی می پردازد. در ابتدا تکنیک برای اولویت مرتبه ای با مشابهت با راه حل ایده آل (TOPSIS) جهت یکپارچه سازی شاخص های مرتبط کیفیت ثبت اختراع در فرآیند های جدید کیفیت ثبت اختراع که اساسا صرفا به وسیله نسبت ارائه شده مورد ارزیابی قرار می گیرد، بیان می شود. سپس از تکنیک های تحلیل چند متغیره جهت ارائه اطلاعات کامل برای تصمیم گیران R&D استفاده می شود. با انجام تحلیل عاملی (FA) بر روی کدهای کلاس اختراع تحت دسته بندی ثبت اختراع بین المللی (IPC)، این تحقیق نشان می دهد که سه تکنولوژی اصلی در مورد محاسبات ابری وجود دارد که شامل تقریب سازی و بازیابی اطلاعات، سیستم شبکه و فرآیند های داده های تجاری می باشد. این تحقیق صرفا از تحلیل مقیاس بندی چند بعدی جهت نشان دادن نزدیکی تکنولوژی ها و شرکت ها بر روی یک نقشه مفهومی استفاده نمی کند، بلکه از تحلیل منطق خاکستری (GRA) جهت ارائه داده های کمی به منظور تفسیر روابط مفهومی استفاده می کند. بر مبنای نتایج تحلیل، قدرت تکنولوژیکی و استراتژی های R&D چندین شرکت بزرگ مورد بررسی قرار می گیرد. یافته های این تحقیق موجب ارائه مراجعی ارزشمند برای کارفرآینانی می شود که در جستجوی توسعه تکنولوژی ها و ارائه ثبت اختراع خود در محاسبات ابری می باشند.
مقدمه
در سال های اخیر، بسیاری از بنگاه های اقتصادی محاسبات ابری را به عنوان یک تکنولوژی حیاتی مد نظر قرار داده اند. چندین سرویس رایانش ابری به طور قابل توجه افزایش یافته اند که شامل مثال هایی همچون سیستم فایل گوگل (GFS)، آمازون دینامو و ماکروسافت آزور می باشند. با توجه به تغییرات سریع بازار و تکنولوژی، بنگاه های اقتصادی وابسته به شبکه باید در جستجوی روند های توسعه تکنولوژیکی به صورت لحظه به لحظه باشند. یک کسب و کار با تکنولوژی پیشرفته باید به ارائه تصمیمات استراتژیک بر مبنای اطلاعات به دست آمده در مورد کارایی تکنولوژی به منظور مشخص کردن جهت گیری آن در فضای بازار بپردازد که شامل تعیین بخش بازاری است که در آن به رقابت پرداخته و همچنین شامل موقعیت رقابتی است که از خود ارائه خواهد کرد. از این حیث، تحلیل ثبت اختراع توسط نهاد های مختلف صورت گرفته و به عنوان یک ابزار بسیار مفید برای تصمیم گیران R&D شناخته شده است (ارنست و املند 2011).
امروزه، استفاده موثر از منابع کمیاب در پروژه های R&D جهت ارائه مزیت های پایدار و عمیق همراه با افزایش قدرت رقابت از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. روند تکنولوژیکی رایانش ابری به صورت فعال توسط نهاد هایی خاص که بیشتر سهم بازار را کنترل می کنند، مورد بهره برداری قرار گرفت است. در میان آنها، 20 بنگاه رایانش ابری از گزارشات بازاریابی جهت انجام تحلیل استخراج شده اند (مجلاتی همچون CIO، شبکه جهانی و اخبار کامپیوتر). این نهاد ها شامل آدوب (Ad)، آمازون (Am)، اپل (Ap)، سیسکو (Cis)، کیتریکس (Cit)، دل (De)، Emc (Em)، گوگل (Go)، هواوی (Hu)، ژونیپر (Ju)، ماکروسافت (Mi)، نول (No)، اوراکل (Or)، پارارلز (Pa)، رد هت (Re)، سیلزفورث (Sa)، SAP، سان، وریزون (Ve) و Vmware (VM) می باشند. نهاد های تابع که در جستجوی سرمشق گیری از مدل کسب و کار موفق رهبر خود می باشند، باید تصمیمات استراتژیک مناسبی را پیش از ورود به این بازار اتخاذ کنند. این موضوع این انگیزه را به ما می دهد تا به بررسی ثبت اختراع و برنامه های R&D شرکت های بزرگ در صنعت رایانش ابری بپردازیم.
قسمت های دیگر این مقاله بدین ترتیب ارائه شده اند: وضعیت تحلیل ثبت اختراع محاسبات ابری در بخش 2 ارائه می شود. بخش 3 به بررسی سیاست ترکیبی پیشنهادی جهت بازیابی اختراعات رایانش ابری می پردازد. در بخش 4، بر مبنای شاخص های جدیدی که از ترکیب چندین شاخص مختلف از کیفیت اختراع با مشابهت به رویکرد ایده آل به دست آمده اند، ما ما تحلیل ثبت اختراع را در هر دو سطح شرکتی و تکنولوژیکی مورد بررسی قرار می دهیم. در بخش 5، ما از تحلیل عاملی، تحلیل مقیاس بندی چند بعدی و تحلیل ارتباطی خاکستری جهت بررسی استراتژی های R&D و وضعیت رقابتی تمامی بنگاه ها استفاده می کنیم. در نهایت، بخش 6 در برگیرنده نتایج و پیشنهادات برای تحقیق آینده می باشد. می توا برای کل فرآیند تحلیل ثبت اختراع پیشنهادی به شکل 1 مراجعه کرد.
پیشینه پژوهش
رایانش ابری به عنوان نوعی از محاسبه محسوب شده که در آن قابلیت های مقیاس پذیر و مرتبط با IT به عنوان خدمتی برای مشتریان خارجی با استفاده از تکنولوژی های اینترنت محسوب می شود (بای 2012). در واقع رایانش ابری به عنوان یک تکنولوژی جدید محسوب نمی شود؛ در واقع سیستمی است که به داده ها جهت قرارگرفتن به صورت مرکزی و ارزیابی توسط کسب و کار ها از طریق یک شبکه امکاناتی را فراهم می کند. این فرآیند مشابه مفاهیمی است که از دهه 1950 در تحقیق AT&T در حوزه شبکه تلفن مورد ارزیابی قرار گرفته است.
اساس رایانش ابری برگرفته شده از رایانش توزیع شده و محاسبه شبکه می باشد (لی و همکاران 2015). رایانش ابری شاخه ای از دانش کامپیوتر می باشد که به مطالعه سیستم های توزیعی می پردازد و شامل چندین رایانه خودکار می باشد که از طریق یک شبکه کامپیوتری به یکدیگر متصل می شود و کامپیوتر ها با یکدیگر به منظور دستیابی به یک وظیفه مشخص که طی آن یک کامپیوتر واحد قادر به انجام آن نمی باشد، ارتباط برقرار می کنند. رایانش شبکه ای تکنولوژی است که منابع بسیاری از کامپیوتر ها را در یک شبکه در یک مسئله واحد در زمان مشابه اعمال می کند. یک مثال از رایانش شبکه در حوزه عمومی، تحقیق پروژه هوشه SETI می باشد که از سال 1999 آغاز شده است؛ از آن زمان بیش از 5 میلیون کامپیوتر جهت تحلیل عملکرد سیگنال های رادیویی با تلاش جهت یافتن شرایط زندگی در فضای خارج مورد استفاده قرار گرفته اند.
موسسه ملی استاندارد و تکنولوژی (NIST) به وضوح سه مدل سرویس مرتبط با رایانش ابری (تحت عنوان مدل SPI) را تعریف کرده است: SaaS (نرم افزار به عنوان یک سرویس) Paas (پلت فرم به عنوان یک سرویس) و laaS (زیرساخت به عنوان یک سرویس). SaaS شبکه ای است که موجب ارائه نرم افزار های گوناگون برای کاربران می شود: PaaS یک فرآیند توسعه کاربردی نسبی یا کامل از محیط را که در آن کاربر می تواند دسترسی یافته ارائه می کند؛ laaS زیرساخت (مانند سیستم IT و یک پایگاه داده) را برای بنگاه های اقتصادی جهت اجاره و ذخیره داده ها ارائه می کند.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.