توضیحات
عنوان فارسی:اثر جوشکاری بر روی ریزساختار و خواص مکانیکی فولاد کم کربن صنعتی
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
ENG Effect of Welding on Microstructure and Mechanical Properties of an Industrial Low Carbon Steel
اثر جوشکاری بر روی ریزساختار و خواص مکانیکی فولاد کم کربن صنعتی
چکیده
در این مقاله، اثر جوشکاری با قوس الکتریکی برروی ریزساختار و خواص مکانیکی فولاد کم کربن صنعتی (0.19 درصد وزنی C )مورد مطالعه قرار گرفته است. این فولاد برای ساخت سیلندر ذخیره سازی گاز استفاده می شود. به منظور تحقق بخشیدن به این هدف، میکروسکوپ نوری، EBSD، پراش اشعه ایکس، و آزمون سختی مورد استفاده قرار گرفته است. ناحیه های مختلف و برخی از مراحل مشخص شده اند. پدیده های ریزساختاری جدید با استفاده از روش EBSD مشاهده شده اند.
کلمات کلیدی: فولاد، جوشکاری، HAZ، فریت
- مقدمه
جوشکاری یک فرایند برای اتصال مواد به یک قطعه است. به طور کلی، جوشکاری یک روش اتصال ارجح است و بیشتر فولاد های رایج قابلیت جوش دارند. مرحله انتقال و رفتار مکانیکی پس از جوشکاری بسیاری از فولادها بررسی شده است. به عنوان مثال، بایراکتار و همکارانش [1] مکانیسم رشد دانه در طول جوشکاری فولادهای آزاد بینابینی را مطالعه کردند. مشاهدات در اتصالات جوش داده شده، حضور دانه های بسیار بزرگ در نزدیکی خط ذوب را نشان می دهد که در امتداد جهت جریان گرما جهت گیری کرده اند. با توجه به جوشکاری فولادهای کم کربن، نشان داده شده که ناحیه درشت دانه(GCZ) و ناحیه متاثر از حرارت (HAZ) بسیار بحرانی هستند چراکه تردی در این مناطق متمرکز است[2[.
این نیز شناخته شده است که ریزساختار نهایی و خواص مکانیکی فولاد جوش داده شده به برخی از پارامترها مانند درصد کربن و حضور عناصر دیگر مانند گوگرد و فسفر بستگی دارد. فولادهای کم کربن که کمتر از 0.25٪ کربن دارند، قابلیت جوشکاری خوبی نشان می دهند، چرا که آنها را می توان به طور کلی بدون مراقبت های ویژه با استفاده از بسیاری از فرآیندهای موجود جوش داد. با توجه به مطالعات قبلی مربوط به جوشکاری فولاد کم کربن، مقالات محدودی [2-8] وجود دارد. به عنوان مثال، گورال و همکارانش [2] عملیات حرارتی در دو منطقه فازی و اثرات آن بر ریزساختار و مقاومت مکانیکی پس از جوشکاری فولاد کم کربن را مورد مطالعه قرار دادند. از سوی دیگر، ارگولا و اکسوی [3] اثر اندازه دانه اولیه در ریزساختارها و چقرمگی منطقه بحرانی متاثر از عملیات حرارتی را برای فولاد کم کربن بررسی کردند.
با توجه به مطالعه حاضر، اثر جوشکاری در فولاد کم کربن صنعتی مورد استفاده در ساخت سیلندر ذخیره سازی گاز بررسی شده است. آزمون میکروسکوپ نوری، EBSD، پراش اشعه ایکس و سختی به عنوان ابزارهای شناسایی استفاده شده اند.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.