توضیحات
عنوان فارسی: بررسی امنیت در اینترنت اشیا
- چکیده
- فصل اول: کلیات تحقیق
- بیان مسئله
- اهمیت و ضرورت تحقیق
- ساختار تحقیق
- فصل دوم : ادبیات تحقیق
- پیشینه تحقیق
- مقایسه روش های موجود
- فصل سوم: اینترنت اشیاء
- مقدمه
- تعریف اینترنت اشیاء
- معماری اینترنت اشیاء
- چالش ها ی اینترنت اشیاء
- عدم وجود زیر ساخت
- تعدد و ناهمگونی
- پروتکل های کم توان
- محلی سازی و ردیابی
- فصل چهارم : امنیت در اینترنت اشیاء
- تحدیدات امنیتی لایه های مختلف
- مسائل امنیتی در شبکه های حسگر بی سیم
- حمله Dos به لایه فیزیکی
- حمله DOS به لایه اتصال
- حمله DOS به لایه شبکه
- حملات DOS در لایه انتقال
- حملات DOS در لایه کاربرد
- تهدیدات در تکنولوژی RFID
- نیازمندی های امنیتی اینترنت اشیاء
- امنیت
- محرمانگی
- دسترس پذیری
- مدیریت هویت
- حریم خصوصی
- اعتماد
- فصل پنجم: نتیجه گیری
- نتیجه گیری
- منابع
چکیده
اینترنت اشیاء به طور کلی شبکه گسترده ای از اشیای فیزیکی است که می توانند با یکدیگر یا سایر ماشین ها و کامپیوترها ارتباط برقرار کنند. هدف از این فناوری این است که به همان روشی که کامپیوترها با هم ارتباط برقرار می کنند اشیاء نیز بتوانند با هم به تعامل بپردازند. در این سناریو، الزاماتی همچون امنیت و حریم خصوصی نقش مهمی را ایفا می کند. چنین الزاماتی شامل محرمانه بودن اطلاعات و احراز هویت، کنترل بر دسترسی در شبکه اینترنت اشیا، حریم خصوصی و اعتماد در میان کاربران و اشیاء، و تقویت سیاست های امنیتی و خصوصی می باشد. اما امنیت و حریم خصوصی در اینترنت اشیا همچنان با چالش های بزرگی مواجه هستند. در این مقاله ابتدا به توصیف معماری 4 لایه اینترنت اشیا می پردازیم و سپس به مقایسه برخی از روش های ارائه شده در زمینه امنیت اینترنت اشیاء پرداخته می شود. در چالش هایی امنیتی اینترنت اشیاء و نیازمندی های اینترنتی در این زمینه بررسی می شوند.
واژههای كلیدی: امنیت، اعتماد، حریم خصوصی، اینترنت اشیاء.
فصل اول: کلیات تحقیق
اینترنت اشیاء[1] را میتوان یک نسخهی تکامل یافته از اینترنت دانست که میتواند دنیای واقعی را پوشش داده و سرویسهای جدید بسیاری را برای بهبود زندگی روز مرهی ما انسانها، ایجاد کسبوکارهای جدید، ایجاد ساختمانها و شهرها و هوشمندتر سازی حملونقل در اختیار ما قرار دهد. اشیاء هوشمند در اصل برای جمعآوری و یا ردیابی دادههای همه جا حاضر نیز کاربرد داشته ولی این ویژگیهای مفید میتواند تهدیدهای حریم را به همراه داشته باشد و لذا در صورتی که اینترنت اشیاء به درستی پیادهسازی نشود، باعث کاهش موفقیت آن میگردد. این تهدیدها میتوانند چالشهای جدیدی مانند مدیریت دادههای شخصی به شکلی آگاهانه از حریم و یا روشهایی برای کنترل و یا اجتناب از ردیابی یا پروفایل بندی را به همراه داشته باشد. در این مقاله، به تحلیل کامل مسائل حریمی در اینترنت اشیاء میپردازیم.
اینترنت اشیا، با هدف فراهم کردن حالت پیشرفته ارتباط بین دستگاهها و سیستم های مختلف و همچنین تسهیل تعامل انسان با محیط مجازی، کاربرد خود را تقریبا در هر زمینه ای پیدا میکند. از آنجایی که تمامی اشیا از زیر ساخت اینترنت برای مبادله اطلاعات استفاده میکنند، اینترنت اشیاء در معرض مسائل امنیتی مختلفی قرار داد و نگرانی هایی در مورد حریم خصوصی کاربران نهایی مطرح است. به این ترتیب اینترنت اشیاء حتی با تمام قابلیت های پیشرفته خود در مبادله اطلاعات، از نظر امنیتی یک مفهوم ناقص به حساب میاید و باید برای پذیرش گسترده و موثر، قبل از اینکه به سمت توسعه بیشتر حرکت کند، گامهای مناسبی در فازهای اولیه اش برداشته شود.
در ادامه این تحقیق، در فصل دوم، برخی از روش های ارائه شده در زمینه امنیت اینترنت اشیا بیان و به مقایسه برخی از روش ها پرداخته می شود. در فصل سوم، مفهوم و معماری اینترنت اشیاء در چهار لایه نشان داده می شود. درفصل چهارم، چالش های موجود، نیازمندی های امنیتی و امنیت در اینترنت اشیاء بررسی می شود. نهایتا در فصل پنجم، نتیجه گیری و پیشنهادات برای کارهای آینده بیان می شود.
فصل دوم : ادبیات تحقیق
در ]وان، زو و لیون، 2012[ به بررسی امنیت در اینترنت اشیاء پرداختیم و مشخصه های امنیت و نیازمندی های لازم در چهار لایه شامل لایه ادراک، لایه شبکه، لایه پشتیبانی و لایه برنامه کاربردی را مورد نقد و بررسی قرار داده اند. سپس، حالت های تحقیقاتی را در این حوزه از مکانیزم رمزنگاری، امنیت مخابرات، حفظ داده سنسور و الگوریتم رمزنگاری را توصیف کرده اند. در انتها، چندین چالش را به طور خلاصه بیان شده است.
در ] زیگلدورف، مارچون و وهرل، 2014[ به تحلیل کامل مسائل حریمی در اینترنت اشیاء شده است. ابتدا به دستهبندی و بررسی تهدیدهای حریم پرداخته است و توانا سازی فناوری ها و میان افرارهای موجود اینترنت اشیاء از نقطه نظر یک برنامه، تجزیه و تحلیل شد و مسائل امنیتی و حریم خصوصی به همراه استانداردسازی، نشانی یابی، و شبکه ارائه شده است. دو ایدهی اصلی در این کار پیشنهاد شده است، اول اینکه اینترنت اشیاء از نظر تکامل حریم، یک چالش ثابت بوده و باید با پیشبینیهای ضرروی مواجه شود. دوم اینکه یک نتیجهی پر بازه، نیاز به تدابیری هماهنگ جهت تدارک راهکارهای فنی از سوی چارچوب قانونی متناظر دارد.
در ]سیکاری، ریزاردی، گریکو و همکاران، 2015[ چالش های عمده و راه حل های موجود در زمینه امنیت اینترنت اشیاء را ارائه می کند و مسائل در دست بررسی مشخص می شود. در ]بورگهانی،کومارو سانیال، 2015 [، تنها بر مسئله خاص مدیریت اعتماد در اینترنت اشیاء تمرکز کرد. هدف اصلی ارائه یک تجزیه و تحلیل واضح از خصوصیات و چالش های امنیتی روش توزیع شده اینترنت اشیا، به منظور درک جایگاه آن در آینده اینترنت بوده است. چالش های زیادی وجود دارد که باید حل شوند، از جمله قابلیت تعامل مطمئن، دستیابی به یک مدل تجاری و مدیریت احراز هویت و اعتبار سنجی موجودیت ها.
در [آتاملی و مارتین، 2014] چالش های امنیتی و حریم خصوصی تنها از دیدگاه قانونی، با توجه خاصی به دستورالعمل های کمیسیون اروپا مورد بررسی قرار گرفت. در [واسیلومانولنکیس، دایبرت، لوترا و همکاران، 2015] بافت های تحقیقی عمده (یعنی، حوزه های تاثیر، پروژه ها، و فعالیت های استاندارد سازی) و چالش های موجود در اینترنت اشیاء مورد بحث قرار گرفت، که همچنین به محرمانه بودن داده ها، حریم خصوصی، و اعتماد در رابطه با الزامات امنیتی پرداخته شد. مقاله [رومان، نجرا و لوپز، 2011] در مورد اینترنت اشیاء زیر آب است و تنها نکات کمی در مورد مسئله امنیتی ارائه شد.
در [واسا، 2013]، مزایا و معایب معماری های متمرکز و پراکنده از لحاظ امنیت و حریم خصوصی در اینترنت اشیاء به همراه تجزیه و تحلیل مدل های حمله ای اصلی و تهدید ها مورد بررسی قرار گرفت.
در [اولیور، کارلوس و فرونت، 2015] بررسی کلی در مورد جنبه های مختلف اینترنت اشیاء، همانند فناوری های مربوطه، برنامه های کاربردی، سیستم عامل ابری، معماری، مصرف انرژی و مسائل امنیتی، کیفیت سرویس و پیامدهای استخراج داده ها ارائه شد.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.