توضیحات
عنوان: اعتماد سازی پدید آورنده
- مقدمه
- مبانی نظری پژوهش
- اعتماد سازی
- عدالت سازمانی
- تعهد سازمانی
- خلاقیت سازمانی
- نفاق مدیریت ارشد و مقاومت کارکنان در برابر تغییر
- بحث و نتیجه گیری
- پیشنهاد های محقق
- پیشنهاد ها
- منابع
مقدمه
در دنیای مملو از پیچیدگی و تغییر و تحول امروز، سطح رقابت سازمانی همواره در حال افزایش است. بدیهی است که در عرصه رقابت جهانی سازمانهایی موفق تر عمل خواهند کرد که بتوانند سازو کارهای مثبت را در رقابت پیش روی خود بهتر به منصه ظهور برسانند. همچننین در قرن بیست و یکم، راز و رمز بقای جوامع انسانی را باید در خلاقیت و نوآوری آنها جست و جو کرد. در این قرن، جوامعی قادر به پیوستن به آینده هستند که خلاق ببینند، خلاق بیندیشند و از تن سپردن به خلاقیت ها نهراسند. در عصر انفجار اطلاعات، آینده در دست کسانی است که وامدار خلاقیت و نوآوری هستند. خلاقیت و نوآوری عامل رشد و بالندگی سازمان، ارتقای بهره وری، افزایش کیفیت تولیدات و خدمات، موفقیت در رقابت، افزایش انگیزش کارکنان و رضایت شغلی آنها، کاهش هزینه ها، میباشد.
در صورتی که یکی از مسایل بزرگی که سازمان ها با آن روبرو هستند، مقاومت در برابر تغییر است، که در مسیر اجرای تغییرات سازمانی، مشکل آفرین میشود. تغییر در سازمان، معمولا واکنش مقاومت آمیز کارکنان را با خود به دنبال دارد. از جمله عواملی که احتمال میرود مقاومت کارکنان را در برابر تغییر تحت تاثیر قرار دهد، اعتماد است.
اعتماد مفهومی است که از جنبه های مختلف ادبیات علوم اجتماعی، روانشناسی، جامعه شناسی، علوم سیاسی، اقتصاد، مردم شناسی و تاریخ مورد توجه قرار گرفته است.
همچنان که افزایش اعتماد کارکنان به مدیریت ارشد سازمان، پذیرش تغییر از سوی کارکنان را به دنبال دارد، کاهش آن نیز میتواند در روند عملیاتی شدن تغییر خلل و خدشه وارد سازد.
بدیهی است که مدیران، بیشتر علاقمند به دانستن آن دسته از نگرش هایی هستند که با کار و سازمان مربوط است. آگاهی از نگرش های کارکنان درباره سازمان و شغل به دلیل تبدیل آنها به نیات رفتاری و تاثیرگذاری بر رفتار، برای مدیران ضروری است.
یکی از مولفه هایی که انتظار میرود به کاهش اعتماد منجر شود، نفاق مدیریت ارشد سازمان است.
مبانی نظری پژوهش
اعتماد سازی
هر نوع رابطه ای بسته به درجه وابستگی طرفین یا یکی از آنها و نوع رابطه، مقداری ریسک را با خود به همراه دارد.
مدیریت بر مبنای اعتماد، بیانی نوین از اندیشه های کهن است. مدیریت بر مبنای اعتماد، تکنیکی است که انسان ها در روابط خود آن را به کار میگیرند.
گابارو، اعتماد را گشودگی موجود بین دو گروه میداند و آنها را بدین صورت تعریف میکند: میزانی که یک فرد احساس اطمینان میکند که دیگری اعمال بدخواهانه یا خود سرانه در پیش نمیگیرد.
بسیاری از محققان معتقدند که اعتماد به طور کلی، اطمینان و خوش بینی نسبت به وقوع حوادث، یا اطمینان داشتن نسبت به دیگران بدون و جود دلایل اجباری است.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.