توضیحات
عنوان فارسی: کاربرد رنگ نارنجی در دکوراسیون داخلی
- مقدمه
- روانشناسی رنگ نارنجی
- کاربرد رنگ نارنجی در دکوراسیون منزل
- کاربرد رنگ نارنجی در دکوراسیون محیط اداری
مقدمه
آیا می توانید دنیای اطراف خود را بدون وجود هیچ گونه رنگی تصور کنید؟ هر رنگ تأثیر فیزیکی و روحی خاصی را بر روی بیننده می گذارد و افراد واکنش های متفاوتی نسبت به رنگ های مختلف از خود نشان می دهند. محققان تاکنون نتوانسته اند یک سیستم منسجم جهانی که قادر به دسته بندی کلیه واکنش های افراد نسبت به رنگ های مختلف باشد را پایه ریزی نمایند و معتقدند که عکس العمل افراد به فاکتورهای متعددی نظیر فرهنگ، جنسیت، سن، موقعیت احساسی و ذهنی، تجربه های خاص فردی بستگی دارد. البته نوع و شدت این واکنش ها نیز منحصر بفرد است. روان شناسی رنگ ها یک شاخه نظری نیست که تنها به بخش آکادمیک محدود شود، بلکه گستره تحقیقات این حوزه در زندگی روزمره عموم مردم نمود پیدا می کند. روان شناسی رنگ ها در دنیای تجاری امروز حائز اهمیت است و می توان اظهار داشت که هر چیزی را که در اطراف خود می بینیم به گونه ای در ارتباط مستقیم با این علم است.
“روانشناسی رنگ نارنجی”
نارنجی رنگی بسیار گرم که از ترکیب رنگهای زرد , قرمز به وجود می آید و رنگی است بسیار انرژی زا که در طیف رنگ قرمز قرار داشته و خصوصیاتی تقریبا مشابه آن مثل ایجاد هیجان , گرما و شور مضاعف برای ذهن به وجود می آورد.
رنگ نارنجی مکمل رنگ آبی بوده و کنتراست خوبی با این رنگ به وجود می آورد .
نارنجی: اشتها آور، گرمابخش و پرنور است که از ترکیب دو رنگ زرد و قرمز بدست می آید ،استرس زایی این رنگ از رنگهای زرد و قرمز کمتر است .رنگ جوانی و شادابی است و اعتدال این رنگ نسبت به رنگهای دیگر بیشتر است پرتحرک است اما نه به اندازه قرمز. مزه این رنگ ترش است و رنگ میوه های تازه رسیده را القا می کند. نشان جشن و سرور است و گاهی اوقات تداعی کننده قدمت و کهنگی است.
رنگهای گرم مثل قرمز ،زرد و نارنجی برای مناطق سردسیر و رنگهای سرد برای مناطق گرمسیر مناسب می باشد. رنگهای سرد کند کننده جریان خون و رنگ پس رونده است که باعث بزرگتر دیده شدن و مرتب بودن فضاها می باشند و برای متعادل سازی اتاقهایی که قناسی دارند می توان از این رنگها استفاده کرد. رنگهای گرم تند کننده جریان خون و محرک جریان خون و پیش رونده میباشند که برای فضاهای دوستانه و پرجنب وجوش مناسب می باشند.
نارنجی رنگی دوستانه ای است که انسان ها را کنار هم می آورد و ارتباطات را تقویت می کند. این رنگ می تواند در اتاق های خانوادگی و اتاق های نشیمن بسیار خوب عمل کند. نارنجی های طبیعی مانند نارنجی متمایل به قهوه ای (رنگ گل رس) مورد علاقه ی انسان هایی است که ساده اند و از خوشی های ساده زندگی لذت می برند.آن ها گرم و مفید اند.این رنگ ایده آل برای فضای آشپزخانه می باشد. نارنجی های کم رنگ مانند هلویی بیشتر مورد علاقه بانوان است. این فام ها برای ذهن آرام کننده اند و برای پوست تسکین دهنده هستند وبرای اتاق های خواب، حمام ها و فضاهای ریلکسیشن مناسب اند.
نارنجی مانند رنگ هم خانواده خود قرمز رنگی است که فعالیت و روابط اجتماعی را تقویت می کند. رنگ لذت بخشی است که گرما و انرژی خورشید را تداعی می کند. نارنجی پرزرق و برق و بازی گوش است. این رنگ در فام های خاکی اش مانند نارنجی مایل به قهوه ای یا نارنجی زنگاری شناخته شده تر است.
نارنجی حدود ۵۰ طیف مختلف دارد و از هر کدام که بیشتر باب سلیقه شما است، برای دکوراسیون استفاده کنید. بر اساس اصول فنگشویی، رنگ نارنجی نماد «یانگ» (نیروى فعال و مذکر کاینات) است. رنگ نارنجی میزان تمرکز و شفافیت ذهنی را افزایش می دهد. این رنگ برای کارهایی که به تمرکز بیشتر نیاز دارند، بسیار مناسب است.
“کاربردهای رنگ نارنجی”
کاربرد رنگ نارنجی در هر جایی از خانه نیاز به دقت و اصولی دارد که باید آنها را رعایت کرد.استفاده از رنگ نارنجی برای کابینت و یا پرده های آشپزخانه گزینه بسیار مناسب برای دکوراسیون آشپزخانه می باشد. با این کار علاوه بر جنب و جوش فضای آشپزخانه تبدیل به فضای گرم و دوست داشتنی می شود.
در ورودي و راهروها, اتاق غذاخوري و اتاق نشیمن. رنگ نارنجی رنگی محرك است بنابراین می توان از آن به مقدار کم و بصورت ملایم در اتاق خواب و اتاق کار نیز استقاده نمود.
استفاده از نارنجی به عنوان یک رنگ گرم و شاد برای منزل افراد مسن و موسسات نگهداری از سالمندان بسیار مناسب است. خاصیت ضد افسردگی این رنگ موجب کاهش کجخلقی و زودرنجی در افراد می شود . نارنجی رنگ مناسبی برای مکانهایی است که افراد زیادی حضور دارند ، زیرا تحریکپذیری، زودرنجی، کجخلقی و خصومت بین افراد را کاهش میدهد و در بهبود رفتارهای اجتماعی موثر است .
نارنجی برای تشدید سایر رنگها مناسب است . در یک دکوراسیون یکنواخت ، استفاده از چند کوسن نارنجی کمرنگ ، یا چند گل نارنجی در جاهای مختلف فضا را روشن می کند و روحی تازه به آن می بخشد .
برای اتاق بچه های زیر سیزده سال، به منظور ایجاد محیطی شاد و درخشان، رنگ های زرد و نارنجی و قرمز انتهای طیف رنگی پیشنهاد می شود. برای سنین بالاتر، درجات روشن تر طیف های آبی و سبز دارای ارجحیت می باشند. برای چنین اتاقی، نباید از رنگ های تیره استفاده کرد. به نور اتاق توجه خاصی داشته باشید تا بچه ها به هنگام مطالعه، دچار خستگی نشوند.
خصوصیاتی شبیه قرمز دارد اما در عین حال حس گرما و صمیمت ایجاد می کند. می توانید در اتاق نشیمن و جایی که افراد خانواده دور هم جمع می شوند از آن استفاده کنید.
“کاربرد رنگ نارنجی در دکوراسیون منزل”
رنگ نارنجی از جمله رنگ هایی است که با استفاده آن در دکوراسیون داخلی منزل جلوه زيبايی در منزل ایجاد می شود بخصوص در فضاهای خنثی از رنگ نارنجی می توانيد در يكی از ديوارها استفاده كنيد که جلوه ای شاد و زیبا ایجاد می کند .
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.