توضیحات
عنوان: پژوهش های انجام شده در خصوص روش های تثبیت و بهسازی خاک های نباتی
- مطالعه رفتار تراکم پذیری خاک نباتی تثبیت شده با DMM: مدل آزمایشگاهی و تجزیه و تحلیل FE
- رفتار خاک نباتی تثبیت شده با خاکستر پوست برنج (RHA) و آهک
- خصوصیات ژئوتکنیکی خاک نباتی تثبیت شده با تراشه های ضایعات لاستیک خرد شده
- تجارب مالزی از تثبیت خاک نباتی، State of the Art
- مخلوط خاکستر پوست برنج (RHA) و آهک برای تثبیت خاک نباتی
- تثبیت خاک نباتی توسط آهک هیدراته
- تثبیت خاک نباتی با استفاده از الیاف فولادی، پلی پروپیلن و سیمان
- استفاده مجدد از خاک های آلی و نباتی با مخلوط کردن سیمان خشک
- تثبیت رس های فشرده با سیمان و / یا آهک حاوی خاکستر خاک نباتی نارس
- تثبیت خاک نباتی با استفاده از Envirotac
- تثبیت خاک نباتی گرمسیری توسط دوغاب شیمیایی
- تثبیت خاک نباتی گرمسیری از Sarawak با عوامل تثبیت کننده مختلف
- ویژگی های استحکام و تراکم پذیری خاک نباتی با ستون های شن تثبیت شده
- بررسی استحکام خاک نباتی تثبیت شده با سیمان و سایر مواد پوزولانی
- مروری بر تثبیت خاک های نباتی دشت گرمسیری
- تأثیر تثبیت الکتروجنبشی (EKS) بر خصوصیات خاک نباتی در منطقه پاریت بوتاک، باتو پاهات، جوهور، مالزی
- استفاده از بنتونیت سدیم برای به حداکثر رساندن پرکننده و اثرات پوزولانی خاک نباتی تثبیت شده
- بیوپلیمر صمغ زانتان: یک افزودنی سازگار با محیط زیست برای تثبیت خاک نباتی آلی گرمسیری
مطالعه رفتار تراکم پذیری خاک نباتی تثبیت شده با DMM: مدل آزمایشگاهی و تجزیه و تحلیل FE
خاکهای نباتی به عنوان نهشتههای بسیار نرم و تحکیم نشده در نظر گرفته میشوند. این خاکها به دلیل تراکم پذیری بالا و استحکام برشی کم آنها از نظر ژئوتکنیکی مشکل ساز هستند. سیمان به طور گستردهای برای تثبیت خاک نباتی با استفاده از روش های اختلاط عمیق (DMM) استفاده میشود. در این مقاله، نتایج حاصل از مطالعه مدل از خواص تراکم پذیری خاکهای نباتی الیافی، hemic و sapric، با ستونهای تشکیل شده توسط DMM تثبیت شدهاند. ستونها از خاک نباتی تشکیل شده، با نسبتهای مختلف سیمان درمان میشوند. برای ارزیابی ویژگیهای تراکم پذیری، آزمایشات سلول Rowe پس از پخت نمونهها به مدت 28 روز انجام شد. نتایج نشان داد که با نصب ستونهای تثبیت شده سیمان، میتوان خواص تراکم پذیری خاک نباتی را بهبود بخشید. مشاهده شد که مقدار سیمان مورد استفاده برای تشکیل ستون و قطر آن، بر رفتار مهندسی خاکهای نباتی تأثیر میگذارد. اثر سیمان به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی موجود در خاک نباتی sapric، بالاترین میزان در بین همه بود. نتایج سلول Rowe برای شبیهسازی رفتار تحکیمی با استفاده از نرم افزار المان محدود استفاده شد، PLAXIS و نتایج به خوبی در توافق بودند. پارامترهای حاصل از رفتار مدل شبیهسازی شده برای پیشبینی ظرفیت تحمل نهایی خاک نباتی با ستونهای تماما تثبیت شده با سیمان، استفاده شده است.
Bujang B. K. Huat, Sina Kazemian*, Arun Prasad and Maassoumeh Barghchi. 2011. A study of the compressibility behavior of peat stabilized by DMM: Scientific Research and Essays Vol. 6 (1), pp. 196-204, 4 January, 2011.
رفتار خاک نباتی تثبیت شده با خاکستر پوست برنج (RHA) و آهک
خاک نباتی یک خاک ارگانیک با تراکم پذیری بالا و ظرفیت تحمل کم است؛ به همین دلیل برای کاهش فشردگی و افزایش ظرفیت تحمل آن باید خصوصیات فیزیکی و مهندسی آن بهبود یابد. در این مقاله، در مورد استفاده از مواد مخلوط، خاکستر پوست برنج (RHA) و آهک به عنوان ماده جدیدی برای تثبیت خاک نباتی مورد بحث قرار میگیرد. هر کدام از آنها هفتاد درصد RHA و سی درصد آهک هستند که به عنوان ماده مخلوط، ترکیب میشوند. به منظور بدست آوردن درصد مواد مخلوط که نتیجه بهینهی بهسازی خاک را میدهند، این ترکیب در درصدهای مختلف با خاک نباتی الیافی مخلوط میشود. پس از آن، نمونههای تهیه شده در دورههای زمانی مختلف مورد بررسی قرار گرفتند تا اثر زمان پخت در رفتار خاک مشاهده شود. نتایج نشان میدهد که خاک نباتی الیافی با 10٪ مواد مخلوط، ظرفیت تحمل بیشینه و تراکم پذیری کمینه مطلوب را میدهد؛ با افزایش دوره پخت، بهسازی برجستهتر میشود.
Faisal Estu Yulianto and Noor Endah Mochtar. BEHAVIOR OF FIBROUS PEAT SOIL STABILIZED WITH RICE HUSK ASH (RHA) AND LIME: 8th International Symposium on Lowland Technology September 11-13, 2012 in Bali, Indonesia.
خصوصیات ژئوتکنیکی خاک نباتی تثبیت شده با تراشه های ضایعات لاستیک خرد شده انجام تحقیق
برای اسکان پروژههای مهم مهندسی عمران در سرزمینهای خاک نباتی یا در مجاورت آن، تثبیت ذخایر خاک نباتی ضروری است. از طرف دیگر، انباشت لاستیکهای زباله در دهههای اخیر باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی در سراسر جهان شده است. یک راه حل موثر برای هر دو مسئله استفاده از مواد تایر قراضه برای تثبیت خاکهای نباتی است. در این مقاله به بررسی تجربی تأثیر افزودن تراشههای لاستیک خرد شده بر پایداری و ظرفیت تحمل خاک نباتی میپردازیم. نمونههای خاک نباتی از تالاب چغاخور (استان چهارمحال و بختیاری، ایران) با دوز ثابت 400 کیلوگرم در مترمکعب و درصدهای مختلف (0٪ ، 5٪ ، 10٪ ، 15٪ و 20٪ وزنی) تراشههای تایر خرد شده با شن مخلوط شدند. استحکام فشاری محدود نشده، انسجام (چسبندگی) مؤثر، زاویه اصطکاک داخلی و ضریب نفوذپذیری برای همه این مخلوطها اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که افزودن تراشههای لاستیک خرد شده باعث بهبود قابل توجهی در خصوصیات ژئوتکنیکی خاک نباتی میشود. مخلوط کردن با تراشههای لاستیک خرد شده 10٪ بالاترین استحکام فشاری محدود نشده را نشان میدهد؛ مخلوط کردن با تراشههای تایر 15٪ بالاترین نرمی را نشان میدهد؛ و افزودن 20٪ تراشه های تایر خرد شده بالاترین مقادیر را برای زاویه اصطکاک داخلی، انسجام مؤثر و ضریب نفوذپذیری فراهم میکند. میکروسکوپ الکترونی اسکن کننده (SEM) نشان داد که فضای منافذ موجود در خاک نباتی تثبیت شده عمدتاً با شن پر شدهاند.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.