توضیحات
عنوان فارسی: نسل پنجم (5G) تلفن همراه
- چکیده
- فصل1 : مقدمه
- شرح مسأله
- معرفی حوزه سمینار
- ساختار گزارش
- فصل 2 : تعاریف و مفاهیم مبنایی
- مقدمه
- سیر رشد مخابرات سلولی
- چالش های موجود در توسعه تلفن همراه
- ارتباط ماشین با ماشین
- بحران ظرفیت
- دسترسی محلی منطقه ای پیشرفته
- معماری دسترسی شبکه رادیویی جدید
- خود سازماندهی و شبکه های شناخت
- مجازی سازی هسته شبکه
- نتیجه گیری
- فصل 3 : نسل پنجم تلفن همراه
- مقدمه
- تعریف نسل پنجم و ملزومات آن
- معماری G5
- مزایا و معایب نسل پنجم تلفن همراه
- لزوم نیاز به نسل پنجم
- فناوریهای مورد استفاده در نسل پنجم
- پیش بینی روند نسل پنجم تلفن های همراه
- نتیجه گیری
- فصل 4 : مروری بر كارهای مرتبط
- مقدمه
- شبکه G1
- شبکه G2
- شبکه .2.5 G
- شبکه G3
- شبکه G4
- شبکه G5
- مقایسه كارهای مرتبط
- نتیجهگیری
- فصل : نتیجهگیری و کارهای آینده
- نتیجهگیری
- مسایل باز و كارهای قابل انجام
- مراجع
ملزومات ترافیک تلفن های همراه نشان داده اند ویژگی های مختلف آن تأثیر قابل توجه ی در معرفی پیشرفت های فنآوری و تکامل تدریجی ساختارهای سیستم تلفن همراه آینده دارد به طوری که باوجود رشد و توسعه سریع فناوری های سیار نسل چهارم نسبت به فناوری های پیشین ارتباطات تلفن همراه، پیش بینی می شود که این فناوری ها تنها تا حدود یک دهه آینده پاسخگوی نیازهای کاربران باشند. از طرف دیگر، با ظهور فناوری های موبایل ارتباطات دیگر یک مورد ساکن و بی تغییر نیست و همچنین نیاز ما به این فناوری فقط درراستای انتقال تماس و صدا نیست و درعصرحاضر می بینیم که درارتباطات تصویری متحرک مثل ویدیو و یا ارایه کنفرانس های زنده بصورت ثابت ازموبایل استفاده می شود و درخیلی ازمواقع هم افراد درحال حرکت بصورت زنده تصویری صحبت می کنند. این کارباعث چالش مهندسان درسرعت بخشیدن به فناوری انتقال داده درموبایل شده است. درحال حاضر نسل چهارم این فناوری درحال استفاده است و نسل بعدی نسل پنجم 5G این فناوری درراه اضافه شدن به چرخه شبکه ای هست.
بنابراین نیاز به نسل بعدی تلفن های همراه پررنگتر می شود. رشد ترافیک داده به میزان چند صد برابر، افزایش تعداد ابزارهای متصل به شبکه های بی سیم به میزان چند ده برابر و متنوع شدن سرویس های مورد تقاضای کاربران در سال های آینده، باعث به وجود آمدن نسل پنجم ارتباطات تلفن های همراه می شود. سرعت انتقال داده در شبکه های نسل پنجم به طرز شگفت انگیزی از گیگابایت بر ثانیه نیز فراتر خواهد رفت.
رشد سریع تکنولوژی و نوآوری از یک سو و میزان نیازمندیها و تنوع در کاربردها از سوی دیگر، شبکههای ارتباطی را در آینده با فرصتها و چالشهای اساسی از لحاظ ظرفیت، چگالی اتصالات و امکان اتصال و پوشش همگانی در شرایط مختلف، پهنای باند، تاخیر، بازدهی مصرف انرژی، قابلیت اطمینان و غیره روبرو خواهد کرد. چشم انداز دهه ۲۰۲۰ نشانگر تاثیر وسیع کاربردهای ارتباطی در زمینههای مختلف اجتماعی و اقتصادی است به طوری که نسل چهارم شبکههای ارتباطی (۴G) به تنهایی پاسخگوی این نیاز نخواهد بود. بنابراین هدفگذاری و جهتگیری جدیدی به عنوان ۵G مطرح گردیده است که تفاوتهای اساسی در مقایسه با نسل قبلی دارد.
از این رو با توجه به اهمیت موضوع، در این تحقیق به بیان ویژگی های نسل پنجم تلفن همراه و بررسی آینده این نسل می پردازیم.
در فصل دوم تعاریف و مبانی نسل های تکنولوزی تلفن هراه بیان می شود. در فصل سوم به بررسی نسل پنجم تلفن همراه و روند پیشرفت آن پرداخته می شود. در فصل چهارم به ویژگی های نسل های مختلف تلفن همراه و سیر تکامل آنها پرداخته می شود. نهایتا، در فصل پنجم نتیجه گیری بیان می شود.
در دنیای امروز مخابرات بی سیم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار شده و تاثیر خود را در زمینه های مختلف اجتماع به اثبات رسانده است. استقبال بسیار زیاد جامعه باعث شده که این صنعت، خود را به عنوان یکی از پر سودترین صنایع دنیا معرفی کرده و در نتیجه سرعت رشد و رقابت در آن بسیار زیاد باشد. به صورت متعارف هر ده سال یک بار یک نسل جدیدی از شبکه تلفن همراه وارد بازار می شود. از سوی دیگر رقابت به شرکت های بزرگ مخابراتی فرصت صبر کردن نمی دهد و اغلب نسخه های کوچکتری قبل از ارائه نسل جدید به بازار می آید. رشد سریع تقاضا، استقبال شدید مصرف کنندگان، پر سود بودن این تجارت و رقابت شدید شرکت های بزرگ از عوامل اصلی این سرعت رشد هستند. هنوز زمان زیادی از ارائه 4G نگذشته است که جوامع علمی در مورد نسل بعدی یعنی 5G صحبت می کنند و مراکز تحقیقاتی بسیاری در جهان مشغول تحقیق و مطالعه در این باره هستند. بطوری که در فوریه 2015 واحد تحقیقات شرکت Samsung دستیابی به سرعت بیش از Gbps 7.5 برای نقاط ثابت و Gbps 1.2 برای نقاط با سرعت 100 کیلومتر در ساعت برای نسل پنجم اعلام کرد. عواملی که پیشتر ذکر کردیم باعث شده تا مراکز تحقیقاتی مخابرات در سراسر جهان تمرکز اصلی خود را بر روی تلفن همراه بگذارند. این رشد سریع باعث شده است که روند از دور خارج شدن شبکه های نسل های قبل کندتر از ورود نسل های جدید باشد و این به نوبه خود تنوع شبکه های موجود را زیاد میکند.
در سال 1983 شرکت Labs Bell با استفاده از سیستمهای آنالوگ نسل اول مخابرات سلولی یا AMPSرا در آمریکا راه اندازه کرد که بعدها تحت عنوان 1G شناخته شد. نسل دوم مخابرات سلولی یا 2G در اروپا تحت عنوان GSM و در آمریکای شمالی تحت عنوان 54-IS در سال 1990 پایه ریزی شد که از مخابرات دیجیتال و مولتی پلکسینگ TDMA در آن استفاده می شد. بعدها GSM بر 54-IS پیشی گرفت و بازار را از آن خود ساخت.
در سال 1995 GSM با بهره گیری از CDMA و پهنای باند MHz1.25 و سیستم های GPRS و EDGE انتقال داده را نیز به تماس صوتی اضافه کرد و با 2.5G شناخته شد. نسل سوم اولین سیستم استاندارد بین المللی بود که توسط ITU ارائه شد. در این نسل از تکنولوژی WCDMA و پهنای باند 5MHz استفاده شد که در هر دو مود FDD و TDD عمل می کند. از این نسل به بعد انتقال داده اهمیت بیشتری نسبت به تماس صوتی پیدا کرد. نسل بعدی یعنی 4G در سال 2010 در آمریکا با توسعه WiFi به WiMAX آغاز شد که از OFDM استفاده میکرد. پس از آن سیستم LTE ساخته شد که بعدها بیشترین بازار را بدست آورد. پهنای باند هر دو 20MHz بود و هسته آنها مبتنی بر IP است.
این نسل به خاطر نرخ داده سریع برای اینترنت به اینترنت روی موبایل شهرت یافت. پیش بینی می شود که نسل پنجم یعنی 5G در سال 2021 راه اندازی شود. این سیستم دارای ظرفیت بسیار بالا و سرعت داده بسیار زیاد است که علاوه بر آن از لحاظ مصرف انرژی و هزینه راه اندازی و نگه داری مقرون بصرفه باشد. در این نسل شبکه های مختلف موبایل و ثابت با یکدیگر همکاری داشته و یک شبکه یکپارچه را ایجاد می کنند که کاربر بتواند به سادگی از خدمات مورد نیاز خود استفاده کند[1].
چالش های موجود در توسعه تلفن همراه
در این بخش پیرامون برخی چالش های موجود در توسعه شبکه تلفن همراه و همچنین مشخص کردن روند حل آینده و راه هایی که ممکن است به بهبود عملکرد شبکه کمک نماید، بحث خواهیم کرد.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
زیبا –
بسیار متشکرم. کار کاملی هست