توضیحات
عنوان: مدلسازی مسائل دینامیک سیالات محاسباتی با استفاده از روابط لزجت برای جریان آشفته
- مقدمه
- معادلات ناویر استوکس
- معادلات حاکم برای جریان آشفته
- مدلسازی جریانهای آشفته
- مدلهای جبری آشفتگی
- مدل کابسی اسمیت
- مدل بالدوین لوماکس
- مدل جانسون کینگ
- یک مدل وابسته به زبری
- مدلهای تک معادلهای آشفتگی
- مدل یک معادلهای پرانتل
- مدل بالدوین بارث
- مدل اسپارت آلماراس
- مدل رحمان سیکونسن آگاروال
- مدلهای دو معادلهای آشفتگی
- مدل کااپسیلون
- مدل استاندارد کااپسیلون
- مدل کااپسیلون RNG
- مدل کا اپسیلون تحققپذیر
- مدل کا امگا
- مدل استاندارد کا امگا
- مدل ویلکاکس کا امگای اصلاح شده
- مدل انتقال تنش برشی (SST)
- روابط اصلاحی برای مدلهای دو معادلهای آشفتگی
- اصلاح کاتو لاندر (KatoLaunder)
- تصحیح یاپ (YAP)
- منابع
مقدمه
محاسبات عددی یا آنالیز عددی به تنظیم، مطالعه و اعمال شیوههای تقریبی محاسباتی برای حل آن دسته از مسائل ریاضیات پیوسته (در مقابل ریاضیات گسسته) میپردازد که با روشهای تحلیلی و دقیق قابل حل نیستند. برخی از مسائل مورد نظر محاسبات عددی بهطور مستقیم از حسابان میآید. جبر خطی عددی و نیز حل معادلات دیفرانسیل خطی و غیر خطی مربوط به فیزیک و مهندسی از جمله زمینههای دیگر برای کاربرد محاسبات عددی است.
با پیشرفت رایانهها نیاز به حل مسایل ریاضی به روش عددی بیش از پیش احساس شد. در این هنگام کارایی روشهایی که از قبل توسط نیوتون و اولر ارایه شده بود نمایان شد. ریاضیکارها و دانشگرهای دیگر نیز در این راه پا گذاشتند و روشهایی کاراتر ارایه دادند. به این ترتیب محاسبات عددی شکل نوین خود را یافت.
تعدادی از مسائل ریاضیات پیوسته دقیقا با یک الگوریتم حل میشوند که به روشهای مستقیم حل مسئله معروفاند. برای مثال، روش حذف گوسی برای حل دستگاه معادلات خطی، و نیز روش سیمپلکس مورد استفاده در برنامهریزی خطی را میتوان ذکر نمود. در مقابل، برای بسیاری از مسائل روش حل مستقیم وجود ندارد و باید از روشهای دیگری مانند روش تکرار شونده استفاده شود.
معادلات ناویر استوکس، یکی مدل ریاضی کامل برای سیال ارائه میدهند. به دلیل پیچیده بودن این معادلات در فرم کامل ناویراستوکس، حل تحلیلی غیرممکن است، بنابراین روشهای عددی به کمک رایانه بهترین گزینه برای حل بخشی از این معادلات میباشند. پیشرفت سریع در زمینه تکنولوژی رایانه در چند دهه اخیر باعث استفاده گسترده دینامیک سیالات محاسباتی در حل عددی مسائل جریان سیال شده است. با توجه به اینکه تمامی حل کنندههای معادلات ساده شده ناویر استوکس نیازمند زمان پردازش و حافظه زیادی میباشند، بنابراین مقداری ساده سازی در حل این معادلات ناویر استوکس برای کاهش منابع محاسباتی مورد احتیاج، لازم است.
برای مثال، در جریانهای آیرودینامیک خارجی با سرعت بالا و زاویه حمله کم، میتوان از معادلات غیرلزج اویلر استفاده کرد. یا در مسائلی که ضخامت لایه مرزی خیلی کوچک است، فرض غیر لزج گرفتن جریان یک فرض مطمئن میباشد. هنگامی که در معادلات ناویر استوکس، قسمتهای مربوط به لزجت حذف گردند، این معادلات به معادله اویلر تبدیل خواهند شد که از سرعت محاسبات نسبی بالایی (افزایش سرعت پردازش و کاهش حافظه لازم) برخوردار میباشند.
2- معادلات ناویر استوکس
این دستگاه غیرخطی مدل ریاضی حاکم بر حرکات، جریانات، و دینامیک سیالات (اعمّ از مایعات یا گازها) را تشکیل میدهد که از معادلات زیر تشکیل شده است:
الف) معادله پیوستگی: اصل اساسی که از آن در مکانیک سیالات استفاده میشود، اصل بقاء جرم است. این اصل بیان میدارد که جرم نه تولید میشود و نه از بین میرود
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.