توضیحات
عنوان : مجازی سازی منابع ابر
- چکیده
- رایانش ابری
- تاریخچه رایانش ابری
- مزایا و معایب رایانش ابری
- مجازی سازی
- تفاوت رایانش ابری و مجازی سازی
- مجازی سازی منابع در رایانش ابری
چکیده:
سرويسهاي ابر مزاياي قابل توجهي از نظر هزينه و كارآيي در اختيار مصرفكنندگان قرار ميدهند، براي ارائه چنين سرويسهايي، برنامههاي كاربردي بايد بتوانند با كمترين وابستگي به زيرساخت سختافزاري، اجرا شده و به آساني منابع را به اشتراك گذارند، تكنولوژيهاي مجازيسازي و انتقال زنده براي اين منظور نقش اساسي در رايانش ابر بازي ميكنند. مجازيسازي به فرد اجازه می دهد تا سرورهای متعدد را در قالب یک گره فیزیکی به عنوان ماشین های مجازی (VMs) در نظر بگیرد و موجب می شود که مقدار سخت افزار در حال استفاده کاهش یابد.
کلمات کلیدی: رایانش ابری، مجازی سازی منابع، مهاجرت بار، ساختار ترکیبی-نمودار.
1-رایانش ابری
یکی از بهترین تعاریف رسمی رایانش ابری، توسط موسسه
ملی استاندارد و فناوری امریکا ارايه شده است که در
زیر به قسمتهایی از آن اشاره میشود[4]:
“رایانش ابری مدلی است برای داشتن دسترسی فراگیر، آسان و بنا به سفارش شبکه به مجموعهای از منابع رایانشی پیکربندیپذیر (مثل: شبکهها، کارسازها، فضای ذخیرهسازی، برنامههای کاربردی و سرویسها) که بتوانند با کمترین کار و زحمت یا نیاز به دخالت فراهمکننده سرویس به سرعت فراهم شده یا آزاد شوند”.
محاسبات ابری را نباید با محاسبات شبکهای اشتباه گرفت، زیرا عموما در محاسبات شبکهای امکانات و اطلاعات فقط روی سرورهای یک شرکت خاص قرار دارد، حال آنکه محاسبات ابری بسیار بزرگتر از آن است و شامل چندین شرکت و تعداد وسیعی از سرورها و دستگاهها است. برای محاسبات شبکهای دستیابی به امکانات فقط از طریق متصل شدن به همان شبکه امکان پذیر است، اما برای استفاده از امکانات ابری میتوان از هر جا توسط اینترنت به آن دسترسی پیدا کرد. در محاسبات شبکهای تنها کارمندان همان سازمان میتوانند از آن استفاده کنند در حالی که کل افراد متصل به اینترنت میتوانند از امکانات محاسبات ابری بهره ببرند.
رایانش ابری الگوهای کاربرد مختلفی دارد. سایمون گست از مایکروسافت الگوهای کاربرد رایانش ابری را پنج دسته میداند و آنها را اینگونه بر میشمرد :
- استفاده از رایانش ابری برای گسترش مقیاس: بکار بردن رایانش ابری برای دستیابی به مقیاس با استفاده از ماشینهای فراهم شده در مقابل استفاده از ماشینهای که در محل بصورت فیزیکی وجود دارند.
- استفاده از رایانش ابری برای چندمشتریه بودن: بکار بردن ابر برای ساخت برنامههای چند مشتریه، پاسخگویی به هزاران مشتری با استفاده از یک منبع کد
- استفاده از رایانش ابری برای محاسبه : بکار بردن ابر برای حل مسایلی که نیاز به محاسبات زیاد روی چندین کامپیوتر دارند
- استفاده از رایانش ابری برای ذخیرهسازی: بکار بردن ابر برای ذخیره حجم زیادی از داده به شکلی که بصورت نامحدود مقیاسپذیر باشد
- استفاده از رایانش ابری برای ارتباطات: بکار بردن ابر برای ساختن ارتباطلات نظیر به نظیر و ناهمگام
- تاریخچه رایانش ابری
پیدایش رایانش ابری با مفهوم امروزی آن، به دهه گذشته باز میگردد. در سال ۱۹۹۹، Salesforce.com موفق شد برنامههای سازمانی را در قالب وبگاههای ساده در اختیار مشتریان خود قرار دهد. پس از آن، در سال ۲۰۰۲، شرکت آمازون با ارائه Amazon Web Services دست به اقدامی مشابه زد.
در سال ۲۰۰۶، این شرکت پا را فراتر گذاشت و با ارائه Amazon Elastic Computer Cloud به توسعهدهندهها اجازه داد تا با پرداخت اجارهبها، از زیرساختهای آمازون برای ذخیرهسازی و اجرای برنامههای خود استفاده کنند. از آن زمان بود که رایانش ابری بر سر زبانها افتاد.
در سال ۲۰۰۸، شرکت Google با Google App Engine و در سال ۲۰۱۰ شرکت مایکروسافت با Windows Azure (که اکنون با نام Microsoft Azure شناخته میشود) به جمع گردانندگان اصلی رایانش ابری پیوستند.
- مزایا و معایب رایانش ابری
از جمله مزایای رایانش ابری می توان به موارد زیر اشاره کرد[8]:
- هزینههای کامپیوتری کم تر: شما برای اجرای برنامههای کاربردی مبتنی بر وب، نیازی به استفاده از یک کامپیوتر قدرتمند و گران قیمت ندارید. از آن جائی که برنامههای کاربردی بر روی ابر اجرا میشوند، نه بر روی یک پی سی دسکتاپ، پی سی دسکتاپ شما نیازی به توان پردازشی زیاد یا فضای دیسک سخت که نرمافزارهای دسکتاپ محتاج آن هستند ندارد. وقتی شما یک برنامه کاربردی تحت وب را اجرا میکنید، پی سی شما میتواند ارزان تر، با یک دیسک سخت کوچک تر، با حافظه کم تر و دارای پردازنده کارآمدتر باشد. در واقع، پی سی شما در این سناریو حتی نیازی به یک درایو cdیا dvd هم ندارد زیرا هیچ نوع برنامه نرمافزاری بار نمیشود و هیچ سندی نیاز به ذخیره شدن بر روی کامپیوتر ندارد.
- کارآیی توسعه یافته: با وجود برنامههای کم تری که منابع کامپیوتر شما، خصوصا حافظه آن را به خود اختصاص میدهند، شما شاهد کارآیی بهتر پی سی خود هستید. به عبارت دیگر کامپیوترهای یک سیستم رایانش ابری، سریع تر بوت و راه اندازی میشوند زیرا آنها دارای فرآیندها و برنامههای کم تری هستند که به حافظه بار میشود.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.