توضیحات
عنوان تحقیق طراحی مبدل الکترونیکی
- طراحی کانورترهای الکترونیکی
- طراحی المان های در تئوری
- روش های کاهش هارمونیک
- فیلتر هی غیر فعال
- فیلتر های فعال موازی
- روش تزریق جریان
- اصول کار جبران هارمونیکی
برای طراحی کانورترهای الکترونیکی قدرت به طور کلی جه مسائلی در نظر گرفته می شود؟
به طوری کلی عناصری که در شکل زیر قرار دارند مورد توجه قرار می گیرند.
عناصر مختلف مدار از جمله مقاومت و خازن و عناصر مغناطیسی از جمله سلف و ترانسفورماتور، همچنین نیمه هادی های الکترونیک قدرت در حالت خطی و در مد روشن به کار گرفته می شوند.
در برنامه پردازش معمولی سیگنال ، که در آن راندمان مشکل اصلی در این قسمت نیست،بلکه دستگاه های مغناطیسی معمولا اجتناب هر جا که ممکن است، چرا که اندازه آنها بزرگ وبعضی مواقع به سختی می توان به مدارهای یکپارچه بیفزاییم.
در مقابل،برای توان های بالا و فرکانس های بالا حجم و سایز اجزا کمتر می شود و خازن ها و دستگاه های مغناطیسی عناصر مهم مبدل سوئیچینگ، چرا که در حالت ایده آل آنها قدرت مصرف نمی کنند. برای این عنصر مقاومتی، همچنین دستگاه نیمه هادی که در مد خطی عمل می کند اجتناب می شود.در اینجا خازن و سلف توان مصرف نمی کنند.در بعضی از مبدل ها به عنوان فیلتر کاربرد دارند در نوعی دیگر تنظیم کننده سطح ولتاژ.
دستگاه های نیمه هادی در حالت روشن نیز استفاده شده است. هنگامی که یک دستگاه نیمه هادی در عمل در حالت خاموش می باشد، جریان آن صفر است چون عملا مدار مربوطه مدار باز می باشد،از این رو تلفات توانی آن صفر می باشد. اما هنگامی که نیمه هادی الکترونیک قدرت که در حالت روشن می باشد به دلیل وجود مقاومتی در ان افت ولتاژ کوچکی در آن رخ می دهد که همین سبب تلفاتی می شود که به تلفات روشن شدن نام دارد. در هر دو صورت، توان تلف شده توسط دستگاه نیمه هادی کم است . بنابراین عناصر خازنی و سلفی ،و همچنین تغییر مد حالت روشن و خاموش شدن نیمه هادی قدرت برای رسیدن به راندمان بالاتر مورد استفاده قرار می گیرند.
در ابتدا برای طراحی المان های در تئوری باید عملکرد نوع مبدل را مورد بررسی قرار دهیم.
برای مثال برای مبدل های DC به DC ابتدا باید نوع طراحی را تعیین کرده به گونه ای که مبدل در مد پیوسته کار میکند یا ناپیوسته؟ سپس بعد از تعینن آن با بررسی مد عملکردی آن و با استفاده از شرایط سوال می توان اندازه خازن،سلف،فرکانس کلید زنی و مقاومت بار را تعیین کرد. اما در عمل برای طراحی المان های مبدل های الکترونیک قدرت، با توجه به مقدار ولتاژی که در دوسر المان قرار گرفته و یا جریان که از آن عبور می کند تعیین می گردند.
ابتدا برای طراحی خازن مبدل های الکترونیک قدرت :
انواع خازن ها:خازن های الکترولیت که دوگان مقاومت های سیمی هستندکه دارای تلرانس بالا،قیمت کم و ثبات حرراتی کم می باشند،همچنین ساختمان آسیب پذیری دارند. در بعضی از قسمت ها که نیاز به ظرفیت بالا داریم از دقت پارامتر مهمی نمی باشد مثلا در فیلتر های جبران ساز توان راکتیو. از این نوع خازن های بهره می جوییم. اما در جاهایی که حرکت شدید داریم کمتر استفاده می شود.
توجه:
- برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.