توضیحات
عنوان: صنایع کوچک و متوسط
- صنایع کوچک
- تعریف صنایع کوچک
- میزان واحدهای صنعتی کوچک
- مزایای صنایع کوچک
- مهمترین مشکلات بنگاههای کوچک در کشور
- تعاریف صنایع کوچک و متوسط
- اهمیت اقتصادی SEM
- سهم بنگاههای كوچك و متوسط در ایجاد فرصت های شغلی
- كارآفرینی، نوآوری و بهره وری در SEMs
صنایع کوچک
صنایع کوچک در دنیا یکی از ارکان بسیار مهم در راستای اشتغالزایی محسوب شده و از عوامل تحرک صنایع متوسط و بزرگ به شمار میرود، هر چند که در این بین تمایل به بدهکار شدن از مهمترین نقاط ضعف این صنایع به شمار میرود.
صنایع کوچک در کنار داشتن ویژگیهای مثبتی از جمله انعطافپذیری، تولید نیروی انسانی، زمینهساز بودن در راستای افزایش صادرات و پایین بودن هزینه تغییر در موضوعیت آنها با مشکلات عدیدهای نیز روبرو هستند که با توجه به اینکه امروز (۲۱ مرداد) روز حمایت از این صنایع است، خالی از لطف نیست که به این مشکلات از جمله مسائل مالی و بدهکار شدن آنها به بانکها، محدود بودن بازار محصولات و مشکلات مدیریتی و بازاریابی اشاره کرد. انجام تحقیق
تعریف صنایع کوچک
هر چند که در دنیا تعاریف متفاوتی برای صنایع کوچک و متوسط وجود دارد و شاخصههای متفاوتی مطرح است، صنایعی که صرفا اشتغالی کمتر از ۵۰ نفر داشته تحت عنوان صنایع کوچک محسوب میشوند. میزان دارایی، گردش مالی، میزان سرمایه و اشتغال طبق یک ترکیب خاص کنار یکدیگر میشوند و مجموعهای را تعریف میکند که شامل خرد، کوچک و متوسط است و اگر از یک عدد مورد نظر فراتر رود شامل بنگاههای بزرگ خواهد شد. صرفا در ایران براساس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی واحدهای کمتر از ۵۰ نفر تحت عنوان صنایع کوچک در نظر گرفته میشوند.
میزان واحدهای صنعتی کوچک
در مجموع ۸۰ هزار واحد صنعتی کوچک در کشور وجود دارد که درون شهرکهای صنعتی و بیرون از آن با ظرفیت کامل یا نیمه کامل مشغول به فعالیت هستند و برخی از این واحدها نیز متوقف شدهاند اما آمار کلی حاکی از تعداد ۸۰ هزار واحدی بنگاههای صنعتی کوچک در کشور است.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.