توضیحات
عنوان: روش های سوئیچینگ نوری
- چکیده
- فصل اول
- مقدمه
- فصل دوم
- کاربرد سوئیچهای نوری
- ارتباطات نوری
- حفاظت سوئیچینگ
- مالتیپلکس نوری (OADM)
- مونیتورینگ سیگنال نوری (OSM)
- قید شبکه
- فابریکهای سوئیچ نوری
- تلفات داخلی
- Crosstalk
- نرخ جذب
- فصل سوم
- انواع سوئیچهای نوری
- سوئیچ اپتومکانیک
- سوئیچ میکروالکترومغناطیس(MEMS)
- سوئیچهای الکترواپتیک
- سوئیچهای ترمواپتیک
- سوئیچهای الکترومتریک
- سوئیچهای نوری دیجیتال
- سوئیچهای کریستال مایع
- سوئیچهای حبابی
- سوئیچهای آکوستواپتیک
- مراجع
چکیده:
در تحقیق حاضر، به بررسی سوئیچهای نوری پرداختهایم. برای این منظور در ابتدا توضیح مختصری در مورد اساس سوئیچهای نوری و لزوم آنها در قالب فصل مقدمه ارائه میدهیم. در فصول بعدی انواع این سوئیچها را بطور مختصر مورد بررسی قرار داده و همچنین بعضی از کاربردهای آنها ارائه میشود. برای این منظور چندین نوع از این سوئیچها بررسی شده است.
فصل اول:
مقدمه
تقاضای بیسابقه برای افزایش شبکههای نوری، توسعهی سیستمهای شبکهی نوری با برد زیاد را ایجاب میکند. چنین سیستمهایی دهها هزار طول موج را در هر فیبر، با طول موج مدوله شده 10Gb/s یا بیشتر انتقال میدهند. تاکنون، سوئیچینگ در این سیستمها بیشتر جنبهی الکترونیکی داشته است. در هر گره از سوئیچینگ، سیگنالهای نوری به شکل الکترونیکی تبدیل میشوند، بصورت الکترونیکی بافر میشوند و سپس به قدم بعدی میروند و در نهایت از شکل الکترونیکی به شکل نوری تبدیل میشوند.
سوئیچهای الکترونیکی با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته، به مرحلهی تکامل خود رسیدهاند. با این حال، به علت افزایش ظرفیت شبکه، به نظر میرسد که سوئیچینگ الکترونیکی قادر به حفظ آن نمیباشد. پس از آن، تجهیزات الکترونیکی به شدت وابسته به نرخ داده و پروتکل میباشند. و بنابراین، نتیجهی هر به روزرسانی سیستم، جایگزینی تجهیزات الکترونیکی میباشد. بنابراین اهمیت سوئیچهای نوری آشکار میشود.
تاکنون، محدودیت تکنولوژیهای عناصر نوری، نبودن پردازش درجهی بیت و نبود بافرینگ موثر در تقاضای نوری، باعث ایجاد محدودیت در کاربردهای سوئیچینگ نوری شده است.
جذابیت اصلی سوئیچهای نوری آن است که قادر به مسیریابی سیگنالهای نوری داده، بدون نیاز به هرگونه تبدیل سیگنال الکترونیکی میباشند و بنابراین مستقل از نرخ داده و پروتکل میباشد. انتقال سوئیچینگ از حالت الکترونیکی به حالت نوری، منجر به کاهش تجهیزات شبکه میشود و همچنین باعث افزایش سرعت سوئیچینگ میشود و در نهایت توان مصرفی سیستم را کاهش میدهد. به علاوه حذف مبدلهای نوری به الکترونیکی و الکترونیکی به نوری، باعث کاهش عمده در هزینههای سیستم میگردد. انجام تحقیق
تاکنون، محدودیت تکنولوژیهای عناصر نوری، نبودن پردازش درجهی بیت و نبود بافرینگ موثر در تقاضای نوری، باعث ایجاد محدودیت در کاربردهای سوئیچینگ نوری شده است.
مدل اتصال غیرهمزمان الکترونیکی و روترهای پروتکل اینترنت میتوانند برای سوئیچ اطلاعات استفاده شوند که از طریق تقسیم کانالها با یک لینک WDM بدست میآید. اما این روش بیان میدارد که باید دهها و یا شاید صدها سوئیچ واسط برای ترمینال لینک سیگنال با یک تعداد بالای کانال مورد استفاده قرار گیرد.
چندین راه حل مورد مطالعه میباشد. هدف کلی در همهی این تحقیقات، حرکت بسوی تجهیزات و تکنولوژیهای نوری است. سه روش اصلی برای حرکت تدریجی توابع سوئیچینگ از حالت الکترونیکی به حالت نوری وجود دارد که عبارتند از:
- سوئیچینگ چند پروتکلی تعمیمیافته (OPS)
- سوئیچینگ پاکت نوری (GMPLS)
- سوئچینگ دنبالهای نوری (OBS)
درحالیکه GMPLS پهنای باند ارهای را برای طول موج فرآهم میآورد، OPS یک پهنای باند ارهای اختیاری را به دست میدهد و OBS بین این دو روش قرار دارد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.