توضیحات
عنوان فارسی: شناختی کلی بر OFDM
- چکیده
- فصل : شناختی کلی بر OFDM
- مقدمه
- روندگسترش سیستم های موبایلی
- مقایسه بین نسل های مختلف ارتباطات موبایلی
- فصل : ساختار OFDM و بلوک دیاگرام
- روش OFDM
- مدولاسیون OFDM
- دمدولاسیون OFDM
- انجام OFDM با استفاده از FFT/IFFT
- انتخاب پارامترهای اولیه OFDM
- ساختار کلی زمان_فرکانسی LTE
- ساختار دوتایی
- تقسیم فرکانسی دوتایی(FDD)
- تقسیم زمانی دوتایی(TDD)
- SCFDM
- فصل : سنکرون سازی سیگنال OFDM
- مقدمه
- سنکرون سازی سیگنال دریافتی
- سنکرون سازی با استفاده از پیشوند حلقوی
- تخمین طول پنجرهی FFT
- محاسبهی طول CP
- بررسی انحراف زمانی سمبل (STO)
- تاثیرات انحراف فرکانسی حاملها (CFO)
- اثرات انحراف فرکانسی صحیح حاملها (IFO)
- اثرات انحراف فرکانس کسری حاملها (FFO)
- نحوهی تخمین زدن CFO
- جمعبندی و نتیجه گیری
- فصل : تخمین کانال
- مقدمه
- تخمین کانال به روش LS
- تخمین به روش MMSE
- تخمین به روش DFT
- تبدیل ویولت
- تخمین کانال به روشlee با استفاده از تبدیل ویولت
- نتیجه گیری
- فصل : OFDM در مخابرات نسل جدید
- مقدمه
- آینده OFDM
- کارآیی از نظر تامین انرژی
- ارتباطات نوع ماشین
- راه های جدید استفاده از طیف
- ارتباط مستقیم ماشین به ماشین
- نتیجه گیری و جمع بندی
امروزه ارتباطات موبایلی بخش مهمی از زندگی روزمره جوامع را تشکیل می دهد اما این تکنولوژی راه درازی را تا رسیدن به این نقطه طی کرده است.
تکنولوژی ارتباطات موبایلی را به نسلهای مختلفی تقسیم کرده اند:
1G: سیستم های رادیویی موبایل آنالوگ که در اوایل سال 1980 پایه ریزی شده بودند.
2G: اولین سیستم های موبایل دیجیتال در این نسل قرار می گیرند.
3G: اولین نسل از سیستم های موبایلی که قادر به انتقال حجم وسیعی از اطلاعات بودند.
4G: معمولا آن را LTE می نامند اما بعضی معتقدند که release 10 LTE در واقع شروعی بر 4G بوده استو بعد ها اولین release از 4G که release 8 بود به عنوان نسل 3.9G شناخته شد.
اما چیزی که بیش از شناسایی این نسلهای پیاپی اهمیت دارد چگونگی شکل گیری آنها و ویژگی های مربوط به هر کدام است.
در سال 1947نظریه سلولی که مربوط به استفاده مکرر از یک باند فرکانسی بود و اساس همه ی سیستم های ارتباط موبایلی قرار گرفت معرفی شد.AMPS در امریکاTACS, در اروپاJ-TACS, در ژاپن,اولین سیستمهای ارتباطات موبایلی آنالوگ در جهان بودند.
با گسترش ارتباطات دیجیتالی امکان گسترش نسل 2 ایجاد شد که امکاناتی نظیر SMS را تا نرخ اطلاعات 9.6Kb/s داشت ولی بعدها با معرفی packet switching نرخ اطلاعات بالاتر رفت که حتی به عنوان نسل 2.5G شناخته شد.
با ظهور 3G با پهنای باند بالا امکان ایجاد سرویس هایی که درنسل های قبلی فقط به آن اشاره شده بود امکان پذیر شد.البته مسئله ای که بیش از همه سبب ورود به نسل جدید 3G شد در واقع جهانی شدن نظریه سلولی و عبور از مرزهای اروپا و امریکا بود.
گسترش 3G تا سال 2004 ادامه پیدا کرد تا جایی که کار روی LTE آغاز شد.در release 8 به مواردی هم چون نیاز به نرخ اطلاعات بالا و اهمیت تاخیر کم و انعطاف پذیری طیفی اشاره شد و همچنین جزییات مورد نیاز اعلام شد.
این حرکت رو به رشد ادامه پیدا کرد تا در release 10 که LTE-Advanced نامیده می شود(در واقع LTE-Advanced یک تکنولوژی جدید نیست بلکه یک مرحله در حرکت رو به رشد LTE می باشد) رسید که در آن به موضوعاتی همچون پهنای باند بالا همراه با گسترش تعداد حاملها و استفاده از تکنولوژی MIMO در uplink و downlinkبوده است.
مقایسه بین نسل های مختلف ارتباطات موبایلی
در این قسمت میخواهیم به یک مقایسه بین نسلهای مختلف ارتباطات موبایلی بپردازیم:
نرخ اطلاعات:اگرچه هنوز هم سرویس هایی با نرخ اطلاعات پایین مانند سرویس های صوتی بخش مهمی از شبکه موبایلی را اشغال کرده اند اما با این حال نرخ اطلاعات بالا مسئله ای است که در هر طراحی ای به عنوان مسئله مهم مورد بررسی قرار می گیرد.این موضوع در نسل های مختلف ارتباطات موبایلی دیده می شود بطوری که با گذر از 2G با نرخ اطلاعات Kb/s و 3G با نرخ اطلاعات Mb/s به 4G با نرخ اطلاعات درحدود Gb/s می رسیم.
تاخیر زمانی:اگرچه این مسئله در مواری همچون ایمیل و تلویزیون تاثیر چندانی ندارد ولی در مواردی مثل انتقال فایلهای همزمان,اسکایپ و موارد دیگر مسئله مهمی به نظرمی رسد.
ظرفیت:از دید اپراتورهای موبایل تنها بالاتر بودن نرخ اطلاعات به تنهایی کارایی ندارد بلکه میزان نرخ اطلاعاتی که در واحد فرکانس به یک کاربر می رسد که بازده طیفی نامیده می شود از اهمیت بیشتری برخوردار است.
اختصاص ویژگی هایی به نسلهای مختلف سیستم های موبایلی که بتواند اهداف بالا را تامین کند عملی است که بر عهده 3GPP می باشد.تکنولوژی های 3GPP بیشترین کارایی را در سراسر جهان(با بیش از 4.5 بیلیون ارتباط تا سال 2010 می باشد)دارا می باشد.این تکلونوژی برای انجام این کار دارای استانداردهایی است که البته درپی سالها کار ایجاد شده است و می تواند ترتیب زیر را رعایت نکند.
ابتدا باید تصمیم گرفته شود که بوسیله این استاندارد می خواهیم به چه چیزی برسیم در مرحله دوم ساختار اصلی استاندارد و محدودیت های آن در نظر گرفته می شود.در مرحله سوم وارد خصوصیات جزیی مساله می شویم و در آخرین مرحله تست و تایید ویژگی ها در دنیای واقعی است که ممکن است موجب ایجاد خطاهایی شود که می تواند سبب تغییراتی در ساختار استانداردهای قبلی شود.
تداخل هوایی در LTE برپایه ی روشی به نام OFDM (بطور مفصل در زیر توضیح داده شده است) در downlink و یک روش کاملا مشابه این روش به نام SC_FDM در uplink می باشد.
نمایش زمان فرکانسی OFDM به گونه ای طراحی شده است که دارای بیشترین سطح انعطاف پذیری در تخصیص همزمان طیف فرکانسی و فریم های زمانی برای انتقال اطلاعات می باشد.انعطاف پذیری طیفی در LTE نه تنها سبب ایجاد تنوع زیاد در باند های فرکانسی،بلکه سبب تنوع در استفاده از پهنای باندهای مختلف شده است.انعطاف پذیری زمانی در LTE موجب استفاده از یک سایز فریم کوتاه به طول 10میلی ثانیه که سبب کم شدن تاخیر می شود،علاوه بر این،کوتاه بودن فریم سبب تخمین بهتر کانال نیز می گردد.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.