توضیحات
عنوان: تعادل بار در ابر
تعادل بار در ابر
- چکیده
- فصل اول: مقدمه و معرفی
- مقدمه
- تفاوت ابر با خوشه و شبکه
- رایانش ابری
- ضرورت استفاده از تعادل بار در ابر
- ساختار سمینار
- فصل دوم : بررسی ادبیات موضوع
- مقدمه
- جنبههای مختلف ابر
- کاربر انتهایی
- ارائه دهنده ابر
- توسعه دهنده ابر
- معماری ابر
- مجازی سازی ابر
- مجازی سازی کامل
- مجازی سازی جزئی
- تعادل بار
- طبقهبندی الگوریتمهای تعادل بار در ابر
- الگوریتمهای تعادل بار استاتیک
- الگوریتمهای تعادل بار پویا
- مولفههای اصلی در تعادل بار پویا
- بررسی رویکردهای تعادل بار موجود در ابر
- رویکردهای تعادل بار مبتنی بر الگوریتم عمومی در ابر
- رویکردهای تعادل بار مبتنی بر معماری در ابر
- رویکردهای تعادل بار مبتنی بر هوش مصنوعی در ابر
- فصل سوم: سیستمهای تعادل بار در فضای ابر
- اهمیت و ضرورت استفاده از مکانیزمهای تعادل بار در ابر
- موارد مورد توجه در تعادل بار در ابر
- تخصیص منابع
- نگاشت ماشین مجازی به میزبانها
- نگاشت برنامههای کاربردی یا وظایف به ماشینهای مجازی
- برنامهریزی کار
- شبیهساز فضای ابر: CloudSim
- روشهای تعادل بار موجود در سیستمهای توزیع شده و ابر
- تعادل بار سریع و تطبیقی
- الهام گیری از رفتار زنبور عسل برای تعادل بار
- استراتژی تعادل بار پویا و سازگار برای سیستم فایلهای موازی
- تعادل بار پویا مبتنی بر تبادل گرما
- تعادل بار در محیطهای مجازی چند کاربره
- تعادل بار در سیستمهای پویا و ساخت یافته PP
- چالشهای موجود در به کارگیری الگوریتمهای تعادل بار در ابر
- توزیع جغرافیایی گرههای ابر
- مهاجرت ماشینهای مجازی
- گرههای ناهمگن و خود تنظیم
- مدیریت ذخیره سازی و تکرار
- پیچیدگی الگوریتم تعادل بار
- کارایی مصرف انرژی
- الاستیک ابر و مقیاس پذیری الگوریتم تعادل بار
- ثبات و تنگناها در الگوریتم تعادل بار
- نتیجه گیری و کارهای آینده
- مراجع
فصل اول:
مقدمه و معرفی
- مقدمه
یک ابر به یک محیط IT متفاوتی گفته می شود که به منظور تأمین منابع از راه دور به صورت مقیاس پذیر و اندازه گیری منابع اطلاعاتی طراحی شده است [1]. این یک نوع محاسبات است که در آن منابع به اشتراک گذاشته شده است به جای این که برای اداره برنامه ها در سیستم از ابزارهای شخصی یا سرورهای شخصی شخصی استفاده شود.
عبارت ابر در محاسبات ابری، استعاره ای از اینترنت است. بنابراین ما می توانیم محاسبات ابری را به عنوان محاسبات مبتنی بر اینترنت تعریف کنیم که در آن سرویس های مختلف مانند ذخیره سازی، سرور ها و برنامه ها با استفاده از اینترنت در اختیار سازمانها، کامپیوترها و دستگاه ها قرار میگیرد [1]. بنابراین استفاده از ابر، در مقایسه با روش سنتی «تهیه منابع به صورت شخصی و استفاده از آن»، هزینه خرید، نگه داری و تهیه زیرساخت ها حذف خواهد شد. این روش جدید اجازه می دهد تا کاربران با توجه به نیاز خود به صورت بلادرنگ به منابع دسترسی داشته باشند. بنابراین می توان گفت که محاسبات ابری کاربر را قادر می سازد که به منابع کلی و منابع تقسیم شده از جمله منابع ذخیره سازی، شبکه، برنامه ها و خدمات و غیره بر اساس نیاز خود دسترسی داشته باشد [1].
- تفاوت ابر با خوشه و شبکه
خوشه ها[1] سیستم های موازی و توزیع شده هستند که تحت نظارت دامنه اداری یک پارچه کنترل می شوند. گرهها (کامپیوتر های مستقل) در خوشه برای ایجاد یک منبع محاسباتی مستقل تجمیع میشوند. شبکه [2] منابع مستقل را جمعآوری میکند که از لحاظ جغرافیایی توزیع شده هستند. گرهها در شبکه اجازه دارند در زمان اجرا دادههایی را به اشتراک بگذارند و به صورت انتخاب کنند [2].
در مقابل، ابر ترکیبی از خوشه و شبکه نیست. بلکه نسل بعدی خوشه و شبکه است. ابر نیز مشابه خوشه و شبکه بوده و مجموعه ای از سیستم های موازی و توزیع شده است. ابر یک دامنه منفرد نیست. بر خلاف خوشه و شبکه، ابر دارای چندین دامنه است و گرههای ابر مجازی سازی شده اند [2].
- رایانش ابری
رایانش ابری امروزه در جامعه فناوری اطلاعات یک واژه محبوب و مهم شناخته شده است. ابر و رایانش ابری به عنوان یک پارادایم محاسباتی توزیع شده در مقیاس وسیع پدیدار شده است که قادر به هدایت کاربران در مقیاس بزرگ است و شرایطی را فراهم می کند که خدمات را می توان به طور پویا و بر حسب تقاضا پیکربندی کرده و به کاربر تحویل داده شود [5]. برای تأکید بر اینکه محاسبات ابری دارای برخی از اهداف برجسته است، ما به تعریف محاسبات ابری ارائه شده توسط موسسه ملی استاندارد و فناوری (NIST) اشاره می کنیم که می گوید: « رایانش ابری یک مدل برای دسترسی آسان به شبکه بر اساس تقاضا است که دسترسی به یک استخر مشترک از منابع محاسباتی قابل تنظیم (مانند شبکه ها، سرورها، ذخیره سازی، برنامه ها و سرویس ها) را فراهم می کند و می تواند به سرعت و با کمترین تلاش مدیریت یا ارائه دهنده خدمات عرضه شود. » این مدل ابر باعث افزایش دسترسپذیری میشود و شامل پنج ویژگی اساسی، سه مدل خدمات و چهار مدل استقرار است [5].
به عنوان هدف اصلی محاسبات ابری، می توانیم از استفاده بهتر از منابع توزیع شده و استفاده از آنها برای دستیابی به یک کارایی بالاتر، عملکرد و حل مسائل محاسباتی بزرگ نام ببریم. به طور کلی، بر اساس تعریف NIST از محاسبات ابری، می توانیم بهترین پیشنهاد برای ارائه خدمات بر اساس تقاضا را که بر مبنای بهترین استفاده از منابع مشترک موجود است به عنوان یکی از مهمترین اهداف این مدل بیان کنیم [5]. برای دستیابی به این اهداف، بهبود عملکرد کلی سیستم، حفظ ثبات، قابلیت دسترسی و برخی از ویژگی های دیگر برای مرکز داده محاسبات ابر، نیاز به یک مکانیسم است که به نام «تعادل بار» نامیده می شود.
- ضرورت استفاده از تعادل بار در ابر
تعادل بار یکی از مسائل و چالش های اصلی در سیستم های توزیع شده مانند سیستم های مبتنی بر شبکه و محاسبات ابری است. تعادل بار همچنان یک مشکل جدید در محاسبات ابری است که نیاز به معماری و الگوریتم های جدید برای ارتقاء رویکردهای سنتی دارد. در محاسبات ابری، برنامه ریزی و مدیریت بسیاری از کارها که الگوی ورود آن ها، نوع خدمات و خواص دیگر آنها را به سختی میتوان پیشبینی کرد، منجر میشود که تقاضای دسترسی به منابع شبکه به صورت پویا تغییر کند.در چنین حالتی یک مکانیزم تعادل بار کارا منجر به افزایش سطح خدمات، ارائه یک سرویس قوی و ارائه سایر الزامات ضروری سیستم میشود [5]. علاوه بر این، تعادل بار، موضوع مهمی است، زیرا دیگر ویژگی های مهم مانند مقیاس پذیری را نیز در شبکه فراهم میکند.
- ساختار سمینار
همانطور که تاکنون گفته شد، هدف از این سمینار بررسی روشهاو الگوریتمهای مختلف تعادل بار در فضای ابری است. در ادامه در فصل دوم ابتدا جنبهها و بخشهای مختلف یک ابر را معرفی کرده، سپس معماری ابر را به اختصار توضیح میدهیم. در ادامه طبقه بندی الگوریتمهای تعادل بار را ذکر میکنیم. در فصل سوم نرم افزار CloudSim را به عنوان ابزاری برای شبیهسازی ابر معرفی می کنیم. پرکاربردترین الگوریتمهای تعادل بار اخیر را توضیح داده و چالشهای این حوزه را مفصلاً مورد بررسی قرار میدهیم. در پایان نیز به نتیجه گیری و پیشنهادات برای کارهای آینده میپردازیم.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.