توضیحات
عنوان فارسی: تاثیر اینترنت اشیا بر تجارت الکترونیک
- مقدمه
- بیان مسئله
- مدل های کسب و کار برای محیط اینترنت اشیا
- اینترنت اشیاء به عنوان ابزار تجاری
- اینترنت اشیاء در صنعت تولید
- استفاده از اینترنت اشیاء در کارهای مربوط به بنادر
- کاربرد اینترنت اشیاء در خرید آنلاین
- اینترنت اشیاء و فضای ذخیره سازی آن
- اینترنت اشیاء و آینده ما
- تاثیر اینترنت اشیا بر تجارت الکترونیک
- تجارت خرده فروشی و اینترنت اشیاء
- حریم خصوصی کاربران در اینترنت اشیاء
- توسعه و تحول اینترنت اشیاء
- دستگاه های خودکار فروش
- بهبود بهره وری لجستیک تجارت الکترونیک توسط اینترنت اشیاء
- چالشها و راه حلها در امنیت تجارت از طریق اینترنت اشیا
- نقش اینترنت اشیاء در سیستمهای مدیریت تجارت الکترونیک
- محصولات و خدمات صنعتی اینترنت اشیاء
- نوآوری در خدمات تجارت الکترونیک توسط “اینترنت اشیاء”
- منابع و مأخذ
مقدمه
در سال های اخیر، توسعة اینترنت همراه با اشیا و دستگاه های فیزیكی متصل به هم و نمایش مجازی آنها، روندی رو به رشد داشته است. به موجب این روند، دامنة وسیعی از محصولات و خدمات جدید بالقوه در حوزه های مختلفی چون خانه های هوشمند، سلامت الكترونیكی، خودكارسازی، حمل ونقل و تداركات و نظارت محیطی ایجاد شده است (كراننبرگ و همكاران، (2011مطالعات در این زمینه به تازگی اوج گرفته است و از طریق تلاش های مشترك دانشگاه ها، صنعت ها و مؤسسه های استاندارد در حوزه های مختلف، از جمله مخابرات، وب معنایی و اطلاع رسانی، پشتیبانی می شود. در حالی كه سال های زیادی سیستم های قدیمی ابتدا برای مقاصد خاص با انعطاف پذیری محدود طراحی می شدند، اكنون ابتكار عمل در ساخت برنامه های كاربردی و خدمات حوزة اینترنت اشیا ([1]IOT) (یا به طور كلی، اینترنت در آینده) است كه می تواند به جذب، ارتباط، ذخیره سازی، دسترسی و به اشتراك گذاری داده های دنیای فیزیكی اقدام كند. این كار فرصت های جدیدی در حوزه های گسترده ای مانند بهداشت الكترونیكی، خرده فروشی، انرژی سبز، تولید، شهر/ سازمان/ خانة هوشمند و همچنین برنامة كاربردی شخصی سازی شدة كاربر نهایی، ایجاد كرده است (برنقی، وانگ، هنسون و تیلور، ( 2012
1-1 بیان مسئله
اینترنت اشیا به شبكه ای اشاره می كند كه در آن هر شیء فیزیكی به وسیلة برچسبی هویت می یابد و با اشیای دیگر، شبكه ای را شكل می دهد. این اشیا به صورت مستقل می توانند ضمن برقراری ارتباط با یكدیگر، به تبادل داده بپردازند. اینترنت اشیا شامل اشیای فیزیكی، همراه با تعدادی شناسة الكترونیكی است. زمانی كه كالاها به یكدیگر یا سیستم های دیگر متصل می شوند، شبكة فراگیری را به وجود م یآورند كه همه جا حضور دارد و انواع مختلفی از كالاها را در محدودة وسیعی پوشش می دهد. وقتی اینترنت اشیا به وجود می آید، بسیاری از كالاها می توانند نسبت به شناسة الكترونیكی مزیت های بیشتری داشته باشند (آی. تی. یو، (2005 در كل، تاریخچة اینترنت اشیا، به اشیای برچسب گذاری شده ای اشاره دارد كه فركانس رادیویی [2]RFID آن را شناسایی كرده و در ارتباطات اینترنتی استفاده شده است. اما RFID تنها شكل كاربردی اینترنت اشیا نیست. شبكه های حسگر بی سیم [3] نیز می توانند جریان های پیوسته ای از داده را برای خصوصیات محیطی مختلف ایجاد كنند. از جنبه های دیگر اینترنت اشیا می توان به شناسایی اشیا از طریق وسایل حسگر (مانند تشخیص اشیا از طریق عكس برداری دیجیتال و شناسایی بیومتریك) در ایجاد امنیت و شخصی سازی سیستم های اینترنت اشیا اشاره كرد. اینترنت اشیا از مزیت ها و ضعف هایی برخوردار است. از مهم ترین مزی تهای آن می توان امكان كنترل اشیا در جهت ارتقای زندگی روزمره را نام برد و از جنبه های نامطلوب آن نیز می توان به مسئلة به خطر افتادن حریم خصوصی افراد از طریق كنترل توسط این سیستمها و دسترسی غیرقانونی به داده های تولیدشدة آنها اشاره كرد (كوپر و جیمز،( 2009.
1-2 مدل های کسب و کار برای محیط اینترنت اشیا
در طول چند سال گذشته، استفاده گسترده از اینترنت و رشد سریع فن آوری های مبتنی بر اینترنت به چرخه حیات خیلی از محصولات و خدمات پایان داد، نیاز به تغییرات سریع و فوری در بخش مدل های کسب و کار دیده می شد.
در آخر دهه حاضر، علم و فنآوری پیشرفت چشمگیری را تجربه است و بسیاری از فرصت های کسب و کار جدید در محیط های کاری متفاوتی ظاهر شدند. معرفی فنآوری های جدید مانند شناسایی فرکانس رادیویی و محاسبات هوشمند نرم افزارهای تجاری و همچنین نمودهای جدید اینترنت اشیا در حوزه سیستم های کسب و کار مانند تدارکات، ساخت و تولید، اتوماسیون صنعتی، محیط زیست، حمل و نقل، تعمیر و نگهداری، مراقبت های بهداشتی، خدمات و غیره به وجود آمد.
در مقاله جوزف گلووا (با عنوان: مدل های کسب و کار برای محیط اینترنت اشیاء[4]) یک مرور کلی از مدل های کسب و کار برای اینترنت اشیا که خدمات و برنامه های کاربردی مورد نیاز جامعه را فراهم می کند انجام می شود. مفهوم اینترنت اشیا از دید نویسنده مقاله؛ خدمات رویایی و دور از ذهن دستگاه های فیزیکی و لوازم زندگی که برای راحتی انسان ها استفاده می شوند و به عنوان یک سرویس وب هستند و این دستگاه ها و لوازم با برنامه هایی که مورد نیاز انسان ها هستند، یکپارچه و هماهنگ شده اند.
در این مقاله همچنین روال و روش کسب و کارهای اینترنت را توضیح داده و ذکر می کند که یک کسب کار اینترنتی مبتنی بر اینترنت اشیا دارای سه جزء اصلی است که عبارتنداز: تولید کننده، کانال های توزیع و مشتریان این شرکت.
نویسنده دهه های آخر قرن حاضر را از نگاه تحولات تجارت الکترونیک اینترنت اشیا مورد بررسی قرار داد و تاریخچه مختصری برای آن به وجود آورد.
در نتیجه مقاله چنین آمده است:
مقاله ما اهمیت و سودمندی استفاده از یک رویکرد مبتنی بر ارزش برای مدل سازی راه حل های جدید کسب و کار بر اساس اینترنت اشیا را نشان داده است.
ما در خدمات بهداشتی متمرکز (نمایش سیستم بهداشت و درمان برای نظارت بر بیماران مبتلا به دیابت و یا افراد مسن) همچنین نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد که چگونه یک مدل کسب و کار پایدار را می توان برای یک پلت فرم اینترنت اشیا توسعه داد.
در مقاله دیگری به قلم ایوب محمدیان با عنوان (بررسی و تحلیل اثر اینترنت اشیاء IOT بر مدلهای کسب و کار الکترونیکی[5]) به این موضوع پرداخته است.
این مقاله ، به بررسی اینترنت اشیاء از دیدگاه کسب و کار و با تمرکز بر جنبه های نظری و علمی می پردازد. با توجه به اهمیت تاثیرات اینترنت اشیاء بر ظهور کسب و کارهای جدید و تحول در کسب و کارهای موجود شناخت جنبه های نظری و علمی مرتبط با این حوزه از اولویت بالایی برخوردار است. اینترنت اشیاء ، براساس اهداف و چشم اندازهای پروژه حاضر از چند منظر مورد بررسی قرار گرفت. در این مقاله به صورت عمده بخش مدل های کسب و کار اینترنت اشیاء و تاثیر اینترنت اشیاء بر کسب و کارها از جمله startup ها و کسب و کارهای موجود مورد بررسی قرار می گیرد. از این رو قبل از هر چیز شناخت اکوسیستم کسب و کارهای مرتبط با اینترنت اشیاء ضروری می باشد که در ابتدای مقاله بدان پرداخته شده است. .نتایج مطالعه کتابخانهای و متاسنتز مستندات علمی، منجر گردید تا پس از مطالعه منابع متنوع و گسترده، اکثریت قریب به اتفاق مدل های کسب و کار این حوزه شناسایی گردیده، در نتیجه گونه شناسی این مدل ها ارائه شده است و همچنین مهمترین مولفه های مدل های کسب و کار متاثر شده از اینترنت اشیاء، بیان و تشریح می شوند.
سیستم های کنترل و سیستم های مانیتورینگ برای استفاده در خانه های هوشمند، کارخانه ها، بیمارستان ها، اماکن ورزشی، ساختمان های هوشمند، مراکز خرید و تجاری و غیره . طبق بررسی اخیر گارتنر پیش بینی می شود تا سال 2020 میلادی حدود 26,000,000,000 دستگاه اینترنت اشیاء وجود داشته باشد. تحقیق دیگری توسط ABI research صورت گرفته که نشان میدهد تا سال 2020 چیزی حدود 30,000,000,000 دستگاه متصل به اینترنت اشیاء بصورت بی سیم وجود خواهند داشت.
در این مطالعه به بررسی پلتفرم ها نیز به عنوان یک مدل کسب و کار غالب پرداخته شده است. علاوه بر این با توجه به رویکرد پروژه در حال انجام، که متمرکز بر کسب و کارهای مبتنی بر موبایل در حوزه بهداشت و سلامت است، در انتها مدل های کسب و کار این حوزه نیز شرح داده شده است
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.