توضیحات
عنوان: برنامه غذایی گوساله ها
- غذای گاو چیست
- تغذیه و پرورش گوسالههاى نر
- جیره گاوهای شیری
- بهترین خوراک برای گاوهای شیری
- تهیه کنسانتره برای گاو شیری چگونه است؟
- میزان مصرف کنسانتره در گاوهای شیری
- نکاتی در مورد تغذیه گاوهای شیری
- نکات عمومی در تغذیه گاوهای شیری
- تغذیه گوساله های پرواری
- میزان مصرف کنسانتره در گوساله های پرواری
- تهیه کنسانتره برای گوساله پرواری
- نکاتی در مورد تغذیه گوساله پرواری
- بهترین خوراک برای گاوهای شیری و پرواری
- تغذیه گاوها در تابستان
- نکات پایانی جهت بهترین برنامه غذایی برای گاوهای شیری و گوشتی
- منابع
برنامه غذایی گوساله ها
تغذیه یکی از ارکان اساسی در پرورش گاو است؛ و نقش مهمی را در تولیدات این حیوان دارد؛ زیرا دام در صورتی بالاترین عملکرد و تولید را از خود بروز میدهد که احتیاجات غذایی آن به لحاظ تأمین انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامین تأمین گردد. میتوان گفت که حدود 60 درصد از هزینههای جاری گاوداری گوشتی و یا شیری مربوط به خوراک است بنابراین هرقدر دام از تغذیهای بهتر (نه لزوماً گرانتر) و سالمتر برخوردار باشد صنعت گاوداری از سوددهی بالاتری برخوردار خواهد بود.
همچنین خوراکی که در جیره گاو گوشتی و شیری مورداستفاده قرار میگیرد به دلیل تفاوت داشتن متابولیسم و احتیاجات غذایی گاو گوشتی و شیری بهطور مختلف فرموله میگردد.
در آمریکا اکثر گاوداران گاوهایشان را یک بار در روز تغذیه می کنند. تا زمانی که فیدِر شما به اندازه کافی بزرگ است و ظرفیت دارد، خورانیدن یک بار خوراک گاو در روز انتخاب بدیهی به نظر می رسد. این کار هزینه های کارگری را کاهش می دهد، فشردگی کار تجهیزات و تاسیسات را کم می کند، و در فارم های کوچک تر این امکان را فراهم می کند تا فرد خوراک دهنده در مابقی ساعات روز کارهای دیگر را انجام دهد.
یک گاو شیری پرتولید برای اینکه مجموعا ۳ تا ۵ ساعت در روز را در آخور خوراک صرف کند، باید بین ۹ تا ۱۴ وعده در روز مصرف کند. اقدامات مدیریتی مثل تراکم یا صرف زمان بیشتر از ۳ ساعت در روز بیرون از بهاربند برای شیردوشی می تواند بودجه های زمانی گاو هایتان را به شدت محدود کند. بعلاوه، ما می دانیم که وقتی بودجه زمانی گاو به مخاطره می افتد، او ترجیح می دهد تا زمان خوابیدن خود را تکمیل کند و از زمان لازم برای خوراک خوردن خود میزند. برای جبران این نقیصه، او سرعت خوردن و سوا کردن بر علیه ذرات بلند فیبر را افزایش خواهد داد، که هر دو با افزایش خطر اسید شکمبه همراه هستند.
غذایی که گوساله ها مصرف میکنند با توجه به نوع کربوهیدارت و میزان تجزیه پذیری اش میتواند بر افزایش چربی شیر موثر باشد. مثلا جو نسبت به ذرت سریعتر تخمیر میشود. هر چه سطح فیبر خام مصرفی در جیزه غذایی گاوها بیشتر باشد احتمال بروز اسیدوز شکمبه کاهش می یابد. بهتر است در هنگام شب خوراک دهی گاوهای شیری را انجام داد زیرا در این موقع با افزودن مستقیم باکتری ها و مخمرها قابلیت هضم در دام بهتر است. جیره غذایی گاوها باید بین ۱۸ تا ۲۰ درصد پروتئین خام داشته باشد و بیشتر از این توصیه نمیشود زیرا پروتئین مازاد تنها موجب بروز اختلالات تولید مثلی میشود.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.