توضیحات
عنوان: بررسی بلاکچین در اینترنت اشیاء
- چکیده
- فصل 1 : مقدمه
- شرح مسئله
- معرفی حوزه سمینار
- ساختار گزارش
- فصل 2 : تعاریف و مفاهیم مبنایی
- مقدمه
- اینترنت اشیاء
- معماری اینترنت اشیاء
- مدلهای ارتباطی اینترنت اشیاء
- مدل دستگاه با دستگاه
- مدل دستگاه با سرویس ابری
- مدل دستگاه با دروازه
- کاربردهای اینترنتی از اشیاء
- چالش ها ی اینترنت اشیاء
- عدم وجود زیر ساخت
- تعدد و ناهمگونی
- پروتکل های کم توان
- محلی سازی و ردیابی
- ادغام اینترنت اشیائ
- ادغام بلاکچین و اینترنت اشیائ
- ساختار بلاکچین
- انواع بلاکچین
- فصل 3 : بررسی کارهای مرتبط
- مقدمه
- بررسی کارهای انجام شده
- مقایسه کارهای مرتبط
- فصل 4 : نتیجه گیری و کارهای آینده
- نتیجه گیری
- مسائل باز و کارهای قابل انجام
- معرفی موضوع موردنظر ب
- مراجع
چکیده
اینترنت اشیا (IoT) یک فناوری مدرن است که در آن می توان دستگاههای مختلف فیزیکی و مجازی را بدون دخالت انسان متصل و از طریق اینترنت با یکدیگر ارتباط برقرار کرد. علیرغم مزایای متعددی که سیستم اینترنت اشیا در زمینه های مختلف ارائه می دهد، معماری متمرکز اینترنت اشیا، به گونه ای که تمام اشیا اینترنت اشیا از طریق یک سرور مرکزی به هم پیوند می خورند، مدیریت می شوند و تحت سلطه قرار می گیرند، با چالش های متعددی روبرو است. این چالش ها به عنوان سدی در برابر پیشرفت های آینده برنامه های اینترنت اشیا ایستاده اند.
بلاکچین یک دفتر توزیع شده، غیرمتمرکز و تغییرناپذیر دیجیتال است که معاملات را در یک شبکه جهانی رایانه ثبت می کند که اطلاعات از امنیت بالایی برخوردار هستند. از آنجا که ادغام آن با دامنه های دیگر مشکلات مربوطه زیادی را حل کرده است، امکان حل مسائل مربوط به حریم خصوصی و امنیت در حوزه اینترنت اشیائ وجود دارد بنابراین، استفاده از بلاکچین در حوزه IoT دامنه جدیدی از بلاکچین را در IoT (BIoT) بوجود می آورد.
در این تحقیق ابتدا مفاهیم اینترنت اشیائ و بلاکچین بررسی می شوند سپس بلاکچین به عنوان خدماتی برای اینترنت اشیا ارائه می شود تا نشان دهد چگونه می توان از ویژگی های مختلف فناوری بلاکچین به عنوان خدماتی برای کاربردهای مختلف اینترنت اشیا استفاده کرد.
کلمات کلیدی: امنیت، بلاکچین، اینترنت اشیائ، دفتر توزیع شده.
فصل 1: مقدمه
اینترنت اشیا به افراد و اشیائ اجازه می دهد تا در هر زمان، هر مکان، با هر کس به طور ایده آل با استفاده از هر شبکه و سرویس متصل شوند. دستگاه های اینترنت اشیا به هم مرتبط هستند و از طریق اینترنت به هم متصل می شوند و تقریبا همه زمینه های زندگی مانند حمل و نقل، ایمنی، اتوماسیون خانه و ابزارهای مختلف پوشیدنی را شامل می شوند[1]. اجزای اصلی اینترنت اشیا شامل سنسورها، دستگاه ها، دروازه ها، ابر و غیره است. انجام تحقیق
سیستم های اینترنت اشیا با استفاده از دستگاه های محاسباتی front-end و back-end، روابط نگاشت را از دنیای واقعی به دنیای دیجیتال برقرار می کنند. front-end می تواند سیستم های رایانه ای مجهز به سنسورهایی مانند سنسورهای دما، برچسب ها / خواننده های RFID ، دستگاه های پوشیدنی، آشکارسازهای شعله، دوربین ها، تلفن های همراه و غیره باشد. این دستگاه های front-end ممکن است در محیط های باز واقع شوند، که از کنترل مدیر سیستم خارج هستند. سیستم back-end یک سیستم نرم افزاری است. این اطلاعات ادراک شده توسط دستگاههای جلویی را ادغام، پردازش و تحلیل می کند. همچنین ممکن است نتایج تجزیه و تحلیل شده را به کاربران منتقل کند[2].
بلاکچین در حال ظهور به عنوان یک سرویس ذخیره سازی توزیع شده است که توسط یک شبکه P2P پشتیبانی می شود که در آن تراکنش ها با رمزنگاری محافظت می شوند و در توافق تایید می شوند[3].
با استفاده از رمزنگاری، بلاکچین از یکپارچگی داده ها، اصالت، ردیابی و پاسخگویی در تبادل داده ها بین دستگاه های غیرقابل اعتماد در شبکه اطمینان می یابد. ماهیت غیر متمرکز و توزیع شده بلاکچین می تواند نقش مهمی در نحوه ارتباط مستقیم دستگاه های اینترنت اشیا با یکدیگر یا با حداقل دخالت انسان داشته باشد. با استفاده از بلاکچین در اینترنت اشیا، داده های دستگاه می تواند به عنوان معاملات غیرقابل تغییر و دستکاری در طول زمان ثبت شده و در میان دستگاه های شبکه به اشتراک گذاشته شود.
سرور متمرکز تمام داده های ایجاد شده از طریق دستگاه های مختلف اینترنت اشیا created را در یک مکان (سرور مرکزی) ذخیره می کند که این هدف را برای بسیاری از مهاجمان به یک هدف مطلوب تبدیل می کند.
علاوه بر این، به نظر می رسد حفظ حریم خصوصی داده ها تردید برانگیز باشد، زیرا همه داده های اینترنت اشیا که شامل اطلاعات حساس و شخصی هستند، در یک مکان در یک سرور از راه دور تحت کنترل کامل یک ارائه دهنده شخص ثالث نگهداری می شوند[4] . علاوه بر این، مقیاس پذیری معماری متمرکز مسئله دیگری است که ممکن است یک راه حل عملی برای سیستم اینترنت اشیا نباشد که هر ساله میلیاردها افزایش می یابد[4] . گرچه قرار است سرویس های ابری اینترنت اشیا را در ذخیره سازی، محاسبات و قابلیت های ارتباطی را افزایش دهند، اما این روش اغلب داده ای منفرد ایجاد می کند و نیاز به اعتماد به اشخاص ثالثی دارد که از سرورهای ابری استفاده می کنند که به یک نقطه خرابی تبدیل می شوند. علاوه بر این، برنامه های متمرکز بر اساس ابر فاقد شفافیت هستند و امکان دستکاری و پنهان سازی داده های اینترنت اشیا را فراهم نمی کنند. برای غلبه بر این مشکل، استفاده از بلاکچین کاربرد دارد.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.