توضیحات
عنوان: بررسی استفاده از سنسورهای بیومتریک در اینترنت اشیاء
- فصل اول
- مقدمه
- بیان مساله تحقیق
- اهمیت و ضرورت پژوهش
- اهداف تحقیق
- فصل دوم
- مقدمه
- تعریف پلتفرم اینترنت اشیاء
- ویژگی های های پلتفرم اینترنت اشیاء از منظر شرکت ها
- طبقه بندی موضوعات اینترنت اشیاء و درجه بندی حساسیت آنها
- مثلث امنیت CIA
- تشریح تقابل ویژگی های امنیتی با موضوعات حساس و طبقه بندی اینترنت اشیا
- ارتباطات
- حسگرها
- فعال کننده ها
- ذخیره سازی
- دستگاهها
- پردازش
- Tracking and Localization
- شناسایی و تعیین هویت
- شبکه حسگری هوشمند بی سیم
- برنامه های مرتبط با اینترنت اشیا در چند کشور دنیا
- اینترنت اشیا در کره جنوبی
- اینترنت اشیا در کشور سنگاپور
- اینترنت اشیا در کشور آمریکا
- اینترنت اشیا در کشور چین
- فصل سوم
- مقدمه
- بیومتریک چیست؟
- طبقهبندی متدهای بیومتریک
- پارامترهای فیزیولوژیکی
- پارامترهای رفتاری
- معماری سیستمهای بیومتریک
- زیر سیستم درخواست داده
- زیرسیستم پردازش سیگنال
- زیر سیستم تطبیق
- پارامترهای مهم در سیستمهای بیومتریک
- تکنولوژی های سنسورهای بیومتریک در امنیت
- سنسورهای اثر انگشت
- استفاده از شکل گوش
- اسکنر چشم
- شناسایی متکلم
- تشخیص چهره
- اسکن بیومتریک کف دست
- هندسه رگها
- کاربردهای نو در سنسورهای بیومتریک
- ردیابی سلامت راننده
- لباس های ورزشی
- جوهرهای بیومتریک
- آستین افراد سکته کرده
- فصل چهارم
- مقدمه
- کنترل دسترسی چند سطحی حفظ حریم خصوصی به عنوان یک سرویس جهت نظارت بر بهداشت شخصی
- لایه فریم ورک
- لایه جمع آوری داده ها
- لایه فعالیت و مدیریت داده
- لایه امنیت و دسترسی کنترل
- شرایط احراز هویت
- جمع بندی
- پارادایم احراز هویت کم هزینه برای لوازم الکترونیکی ردیابی پوشیدنی در تناسب اندام در اینترنت اشیاء
- امنیت و چالش های اینترنت لوازم الکترونیکی مصرفی قابل حمل
- تشریح مسأله
- روش پیشنهادی برای تأیید اعتبار سلامت در مصرف کننده الکترونیک
- تأیید صحت دستگاه الکترونیکی مصرف کننده
- تأیید صحت بیمار
- شناسایی بیومتریک
- مراجع
چکیده:
امروزه اینترنت اشیاء به عنوان زمینه ای بسیار فراگیر رو به رشد است. افزایش سرعت ارتباطی، کاهش مصرف انرژی، هوشمندی ادوات و تمایل جامعه به گسترش استفاده از ادوات دیجیتال باعث گسترش روز افزون این موضوع شده است. استفاده از سیگنالهای بیومتریک جهت بالا بردن امنیت این شبکه ها در کنار استفاده های پزشکی از این موضوع بر جذابیت این رشته افزوده است.
سیگنال های بیومتریک در کنار سیستم های اینترنت اشیاء می تواند بسیار کاربردپذیر و با اهمیت بالا باشد. امنیت در اینگونه سیستم ها می تواند بسیار حایز اهمیت و ارتقا یافته باشد.
كلید واژه: اینترنت اشیا، سنسورهای بیومتریک، امنیت، حفاظت اطلاعات، سیگنال های زیستی
1- فصل اول
کلیات تحقیق
1-1- مقدمه
گسترش روز افزون تکنولوژی در دنیای حاضر، بشر را به استفاده بیشتر و همراه تر از آن سوق داده است. روزگاری تکنولوژی تنها یک ابزار برای استفاده راحت تر از کارها بود اما امروزه بدون آن برخی از کارها امکان پذیر نیست. بسیاری از قابلیت های نوین تکنولوژی همچون ارتباطات تصویری، خدمات ماهوارهای، تصویربرداری های پزشکی، جراحی های پزشکی و بسیاری موارد دیگر تنها با استفاده از تکنولوژی قابل انجام است.
گسترش این تکنولوژی مرزهای دنیای دیجیتال با دنیای زندگی انسانی را در هم نوردیده است و به سبب آن بسیاری از امور زندگی انسان همراه و همپای این تکنولوژی شده است. ورود سنسورهای کم حجم با مصرف توان های بسیار پایین، افزایش تکنولوژی و کوچکتر شدن مدارات پردازنده، خوگیری بیشتر انسان در استفاده از تکنولوژی، بهره برداری از ارتباطات پرسرعت و بسیاری موارد دیگر جای را برای ورود بخش بسیار مهمی از تکنولوژی به نام اینترنت اشیاء یا IOT[1] در زندگی روزمره انسان باز کرده است.
اینترنت اشیاء به اشیاء قابل توجهی این قدرت را میدهد تا ببینند، بشنوند، فکر کنند و با حرف زدن با یکدیگر کارهایی را انجام دهند، اطلاعات را به اشتراک گذارند و اظهارات را با هم هماهنگ نمایند. اینترنت اشیاء با دستکاری فناوریهای اساسی این اشیاء نظیر رایانش فراگیر و همه جا حاضر، دستگاههای تعبیه شده، فناوریهای ارتباطی، شبکه های حسگر، پروتکلها و برنامهها کاربردی، آنها را از سنتی بودن به هوشمند بودن تبدیل میکند.
دستگاههای اینترنت اشیا می تواند برای فعال کردن نظارت از راه دور بر سلامت و اخطارهای اضطراری استفاده شود. دستگاه نظارت بر سلامت از فشارخون و نظارت بر ضربان قلب تا دستگاههای پیشرفته قادر به نظارت بر تجهیزات تخصصی، مانند ضربانساز فیتبیت، مچبندهای الکترونیکی یا سمعک پیشرفته را شامل میشود. بعضی از بیمارستانها شروع به اجرای «تخت هوشمند» کردهاند که می تواند تشخیص دهد که تحت چه زمانی اشغال است یا زمانی که بیمار میخواهد بلند شود را متوجه میشود. همچنین می تواند فشار مناسب را تنظیم کند و بدون تعامل پرستاران، به بیمار رسیدگی شود. سنسورهای تخصصی همچنین می تواند فضاهای زندگی را برای نظارت بر سلامت و رفاه عمومی شهروندان، مجهز کند. در حالی که همچنین از اجرای درمان مناسب و کمک به مردم برای دوباره بدست آوردن پویایی بهوسیله معالجه اطمینان حاصل کنند همچنین دستگاههایی مانند پایش علایم زیستی نیز بوسیله اینترنت اشیا امکانپذیر است.
1-2- بیان مساله تحقیق
در این مجموعه به بررسی اینترنت اشیاء و گستردگی آن می پردازیم و جنبه های فراگیر کاربرد آن در زندگی روزمره را در کنار توجه به زیر ساخت های سخت افزاری آن بررسی می نماییم. همچنین به بررسی مبحث سنسور های بیومتریک پرداخته و تلفیق این دو مقوله را بررسی می نماییم.
به عنوان نمونه در فصل انتهایی به بررسی تعدادی از کاربردهای عملی و اجرا شده این فناوری می پردازیم.
1-3- اهمیت و ضرورت پژوهش
گسترش روز افزون تکنولوژی بایستی به صورت هدفمند بر روی سلامت انسان تاثیر مثبت داشته باشد. استفاده از سنسورهای بیومتریک در کنار این فناوری می تواند یکی از جنبه های بسیار سودمند این تکنولوژی را بر ما عیان سازد. بنابراین پرداختن به این موضوع می تواند اهمیت روز افزون این مطلب و حیطه بسیار وسیع این زمینه را بر ما آشکار سازد. انجام تحقیق
1-4- اهداف تحقیق
معرفی برخی از اهداف پیاده سازی شده در موضوع تحقیق و پرداختن به جنبه های جدید و معرفی زمینه پیش رو در این زمینه می تواند کمک شایانی به درک اهمیت این موضوع نماید.
2- فصل دوم
معرفی تکنولوژی اینترنت اشیاء
2-1- مقدمه
نظریه اینترنت اشیا، برای نخستین بار در سال ۱۹۹۹ توسط کوین اشتون بیان شده است اما تنها حدود چند سال است که به طور جدی در دنیای IT بر روی این مبحث کار می شود و در حال حاضر اکثر کسب و کارها در حال حرکت به سمت استفاده وسیع از این تکنولوژی می باشند.
اولین نمونه استفاده از این تکنولوژی؛ تولید و رونمایی از توستر متصل به اینترنت توسط یک کمپانی طی یک کنفرانس در سال 1989 بود.
شکل 2‑1اینترنت اشیاء گستره ای در دستان شما
مفهوم اینترنت اشیا اتصال دستگاه های مختلف به یکدیگر از طریق اینترنت است. به کمک اینترنت اشیا برنامه ها و دستگاه های مختلف می توانند از طریق اتصال اینترنت با یکدیگر و حتی انسان تعامل و صحبت کنند. برای نمونه می توان به یخچال های هوشمند که به اینترنت متصل هستند و ما را از موجودی و تاریخ انقضا مواد خوراکی داخل آن با خبر می سازند اشاره نمود. در واقع، اینترنت اشیا ما را قادر می سازد تا اشیا مورد استفاده خود را از راه دور و به کمک زیرساخت های اینترنتی مدیریت و کنترل کنیم.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.