توضیحات
عنوان: باکتری های نفت خوار
- چکیده
- مقدمه
- اهمیت
- فیزیولوژی باکتری های نفت خوار
- باکتری های نفت خوار چگونه می توانند مواد نفتی را تجزیه و یا به عبارتی دیگر آن را بخورند؟
- شناسایی باكتری های تجزیه كننده نفت خام
- اثر دما
- اثر منبع نیتروژن
- اثر سورفكتانت شیمیایی
- اثر غلظت نفت
- اثر نوع سویه و باكترى تجزیه كننده
- اثر افزودن منبع كربن كمكى
- ارزیابی باکتری های تجزیه کننده نفت و توانایی انها در رفع آلودگی های زیست محیطی وابسته
- جداسازی باکتری های تجزیه کننده آلکان های بلند زنجیره از خاک های آلوده به نفت
- غنی سازی و خالص سازی
- ارزیابی جدایه برتر
- تعیین غلظت باقی مانده تتراکوزان
- خالص سازی
- کروماتوگرافی گازی(GC)
- استخراج DNA
- نتایج
- شناسایی باکتری
- باکتری های نفت خوار به عنوان یک تهدید
- منابع
نفت یک فرآورده مهم برای اقتصاد و سیاست و البته سمی برای سیستم های بیولوژیک و آلوده کننده اصلی محیط زیست محسوب می شود. از بین بردن آلودگی دریایی کار آسانی نیست و در صورت نشست مواد نفتی در سطح آب (که معمولا بر اثر سانحه برای کشتی های حامل این مواد رخ میدهد)، قایق های مخصوصی با استفاده از صافی های مخصوص، اقدام به جمع اوری این مواد از روی سطح آب میکنند که خود روشی ناقص برای مواجه با این گونه حوادث است .
اخیراً باکتریهای دریایی جدیدی که قادر به تجزیه آلودگیهای نفتی در محیطهای دریایی میباشند از ناحیهای در نزدیکی جزیره بورکوم در دریای شمال، شناسایی شدهاند. این باکتریهای دریایی میلهای شکل، گرم منفی و هوازی اجباری بودند. این باکتریها هیدروکربنهای آلیفاتیک مختلفی مانند هیدروکربنهای آلیفاتیک خطی یا زنجیرهای شاخهدار و ترکیبات آروماتیک مانند تولوئن، نفتالین، فنانترن و آنتراسن(نه اسید آمینه، پروتئینها، کربوهیدراتها یا پلی ساکاریدها)را به عنوان تنها منبع کربن و انرژی مورد استفاده قرار میدهند. این باکتریها از نظر فیلوژنتیکی پیشینه قبلی نداشته و در جنس جدیدی تحت عنوان Alcanivorax طبقهبندی شدهاند. این باکتریها قادرند در NaCl با غلظتهای ۰٫۰۸–M۳٫۵ زندگی کنند. این میکروارگانیسمها، فیزیولوژی و ترکیب سلولی غیرعادی دارند. کوچک بوده، حجم آنها ۰٫۲ میکرو متر مکعب است و سیتوپلاسم رقیقی دارند. این باکتریها فقط نصف تعداد پروتئینهای بیان شده به وسیله اشریشیا کلی رابیان میکنند. ژنوم آنها نسبتاً کوچک است و فقط ۱–۲ اپرون rRNA را دربر میگیرد. این باکتری مادهای به نام Biosurfactant از خود خارج میکند که این ماده کشش سطحی نفت را کاهش داده و آن را امولسیونه میکند.
در آزمایش اماری تاگوچی مهدی حسن شاهیان و همکاران، با 5 عامل 3 سطحى و یك عامل 2 سطحى طراحى و آزمایش L18 با 18 آزمایش مختلف انجام شد. پس از اتمام دوره انكوباسیون، درصد حذف نفت براى هر آزمایش محاسبه شد و نتایج به دست آمده در نرم افزار Qualitek4 وارد شد و محاسبات آمارى به دست آمد. در پژوهش پوپک عزیزی نیکو و همکاران، نمونه های خاک آلوده به نفت خام از اطراف پالایشگاه نفت تهران جمع آوری شد. جهت غنی سازی، g1 از نمونه های خاک به ml40 محیط نمکی حداقل که حاوی تتراکوزان به عنوان تنها منبع کربن و انرژی بود، تلقیح شدند. بوسیله غنی سازی چند مرحله ای و تکنیک غربالگری، درنهایت یک باکتری به عنوان جدایه برتر انتخاب شد و براساس ویژگی های مورفولوژیکی، تست های بیوشیمیایی و روش های فیلوژنتیکی به عنوان جنس مایکوباکتریوم شناسایی گردید که جزئیات در این مقاله ذکر می گردد.
دریا پاکیزه است و میتواند به خودی خود آلودگی هایش را پاک کند. میکروارگانیسم های زنده در آب با خوردن آلودگی ها آب را پاک میکنند اما این روندی وقت گیر است.
نفت یک فرآورده مهم برای اقتصاد و سیاست و البته سمی برای سیستم های بیولوژیک و آلوده کننده اصلی محیط زیست محسوب میشود. در صورت وقوع آلودگی در خشکی مساله قابل حل بوده و به راحتی برطرف می شود؛ اما از بین بردن آلودگی دریایی کار آسانی نیست و در صورت نشست مواد نفتی در سطح آب (که معمولا بر اثر سانحه برای کشتی های حامل این مواد رخ میدهد)، قایق های مخصوصی با استفاده از صافی های مخصوص، اقدام به جمع اوری این مواد از روی سطح آب میکنند که خود روشی ناقص برای مواجه با این گونه حوادث است .
این تکنولوژی محدودیت های خودش را دارد. اشکال اساسی این تکنولوژی این است که صافی های شناور نمیتوانند از نشست دوباره نفت جلوگیری کنند. هم چنین نمیتوان لکه های کوچک نفتی را با این روش های مکانیکی جمع اوری کرد. بنابراین رگه هایی از نفت روی آب باقی می مانند.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.