توضیحات
عنوان: تحقیق استراتژی مدیریت تولید مبتنی بر اثربخشی کلی سیستم
- چکیده
- مقدمه
- روش پژوهش
- یافته های پژوهش
- بحث و نتیجه گیری
- منابع
چکیده
مهندسی مجدد در یک شرکت باید باعث بهبود عملکرد به سوی اهداف آن سازمان و یا شرکت ها شود. این بهبود عملکرد می تواند در زمینه های کیفیت، هزینه و تحویل (QCD) و رضایتمندی مشتری و یا اینکه در زمینه هایی مانند بهبود متوسط بهره وری برای کارکنان هر واحد تولیدی در فضای محل کار باشد. در این مقاله به بررسی روش ارائه شده در [1] پرداخته می شود.
کلمات کلیدی: ساخت، بهبود فرایند، اثربخشی کلی سیستم، اهداف چندگانه، شبیه سازی داده های تاریخی.
مقدمه
تولید کنندگان همیشه به دنبال راه هایی برای بهبود بهره وری محصولات خود هستند. یکی از چالش های عمده برای ایجاد جهش کوانتومی این است که عوامل متعددی برای تولید بهره وری وجود دارد، که برخی ممکن است با یکدیگر همسو نباشند. از جمله مواردی که از فرایند مهندسی معکوس به منظور بالا بردن بهروری می توان از آن استفاده کرد شامل خط مونتاژ کارخانه های تولید خودرو، دستگاه های حفاری و غیره است. تجربیات نویسندگان در سیستم های تولید واقعی پروژه های طراحی نشان می دهد که اهداف زیر در ساخت مجدد پیکربندی سیستم بیشتر مورد نیاز می باشند:
- کاهش ساعت کار در واحد تولید
- کاهش سطح محصولات موجود در بازار کالا
- حداکثر ظرفیت خروجی موجود در خط تولید
- کاهش تعداد کارکنان خط مورد نیاز.
همانطور که مشاهده می شود همه این معیاره با هم در تعادل نیستند و نیاز هست که بین اهداف یک تعادل برقرار شود. به راحتی می توان دید که اهداف عملکرد 2 و 3 ممکن است در تعارض باشند.
یک سیستم تولید دارای پیچیدگی های خاص خود است، زیرا شامل واحدهای مختلفی مانند تجهیزات و امکانات تولید، برنامه های تولید، مدیران و کارگران است. مطالعه تولید اندک و تمرکز بر کاهش ضایعات در مدتی از زمان توجه بسیاری از نظریه پردازان مدیریت تولید را به خود جلب کرده است. اجرای سازه های کوچک نیاز به پشتیبانی قوی از فناوری اطلاعات دارد که ساختار تولید را به طور کامل متمرکز می سازد.
[1] توسعه یک معیار طراحی منحصر به فرد سیستم را بر اساس مفهوم جدید اندازه گیری عملکرد، اثربخشی کلی سیستم (OSE) توصیف می کند. داده ها برای محاسبه عملکرد هدف OSE از عملکرد واقعی یک شرکت می آید. OSE نشان دهنده یک مجموعه تلفیقی از اقدامات عملکرد مرتبط با اهداف شرکت است، برای کمک به تصمیم گیرندگان در انتخاب یک پیکربندی سیستم تولید.
با استفاده از رویکرد بالا به پایین، اندازه گیری عملکرد به عناصر زمانی مختلف تقسیم می شود. این ترکیب با رویکرد پایین به بالا تعیین میزان تولید بر اساس مشاهدات طبقه کارخانه و مدل های تولید اثبات شده است. یک مثال برای نشان دادن روش OSE در یک پروژه بهینه سازی تولید ارائه شده است.
روش پژوهش
مطالعه بهبود سیستم های تولیدی در شرکت Silvan Australia (SA) که یک شرکت متوسط و متخصص در تولید محصولات متنوع متعددی با هدف مزارع کشاورزی و تولید کنندگان اولیه ویژه است. مورد امایش در این تحقیق یک خط تولید کامیون چند منظوره با مجموع 14 مدل مختلف در خانواده یک محصول کار می کند. بهبود بهره وری از خط تولید، هدف این تحقیق است. مشتری منحصر به فرد برای خاک کش انتظار بهبودی مداوم از تامین کنندگان خود را در کیفیت، هزینه و تحویل (QCD) دارد. اپراتورهای خط تولید خاک کش SA دارای مهارت های چندگانه می باشند و می توانند در زمانی که خاک کش ها تولید نمی شوند، در نقاط دیگر کارخانه تولید شوند. در این شرکت، پیشنهادات بهبود بهره وری مورد نیاز بود که، به اندازه کافی انعطاف پذیر در طبیعت باشد تا بتواند به سوئیت های تولیدی مختلف منتقل شود. این مطالعه در یک محل واحد، محل دفتر مرکزی انجام شده است که دارای بالاترین سطح تقاضای خاک کش در 9 سایت را دارد.
در این مورد، اغلب از استراتژی تطابق سرعت خط تولید با نرخ تقاضای مورد نظر مطلوب نیست. خاک کش ها باید با نرخ استاندارد تولید شوند و هنگام تکمیل خط باید خط را برای بقیه روز تولید تعطیل کند. عملکرد PM1 ( ساعات کار در هر واحد( به عنوان تابع ESODMY (صف انتظار روزها برای هر مدل در سال) و پیکربندی ایستگاه کاری در شکل 1 ارائه شده است. ارزش ESODMY مجموعه ای از انتظارات و حداکثر میزان موجودی محصول را تعیین می کند.
توجه:
برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.