توضیحات
عنوان فارسی: انتخاب تامین کننده سبز با استفاده از روش AHP ENTROPY TOPSISAHP-ENTROPY-TOPSIS
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Green supplier selection using an AHP-Entropy-TOPSIS framework
چکیده
هدف این مقاله تمرکز بر توسعه یک مدل انتخاب تامبن کننده سبز با استفاده از یک سیستم شاخص برپایه ترکیبی از معیارهای انتخاب تامین کننده سنتی و تامین کننده زیست محیطی است. استراتژی هایی که عملکرد محیطی و اقتصادی را متعادل می کنند پس از آنکه سرمایه گذاران بر روی پایداری عملکرد خود تمرکز کردند، به صورت مطلوبی افزایش یافته اند. مدیریت زنجیره تامین کننده سبز (GSCM) به طور خاص تامین کنندگان دوست دار محیط زیست را قادر می سازد که با زنجیره تامین کننده ادغام شود تا متناسب کردن سیاست ها و مقررات زیست محیطی نظاممند شود. برای متقاعد کردن بیشتر GSCM به سرمایه گذاران اجازه می دهد سود خود را بهبود بخشند ضمن آنکه اثرات بر محیط زیست جهانی در حال کاهش است. طراحی/روش/رویکرد- رویکرد بررسی دو مرحله ای برای تحقیقات به تصویب رسید. برای مرحله اول نیمی از سازمان با نمایندگان مدیریت ارشد شرکت مورد نظر مذاکره می کنند . از تولید کننده ماشین آلات الکترونیکی چینی به عنوان معیار انتخاب تامین کننده سبز استفاده شد. برای مرحله دوم بررسی پرسشنامه دو بخشی انجام شد. بخش اول اطلاعاتی برای آنالیز فرایند سلسله مراتبی تحلیلی (AHP) برای معیارهای مرحله اول و دوم با جمع آوری اطلاعات برای آنالیزوزن آنتروپی، فراهم کرد. نتایج AHP و وزن آنتروپی سپس ترکیب شدند تا وزن مورد توافق را شکل دهند که با استفاده از تکنیک ها میزان عملکرد را با شبیه سازی با روش راه حل ایده آل (TOPSIS) که رتبه بندی حرفه ای تامین کنندگان را تفسیر می کند، تعیین می کنند. یافته ها- مدیران ارشدی پیدا شدند که معیارهای سنتی را در درجه بالاتری از پیشنهادات محیط زیستی رتبه بندی کردند. و معنای ضمنی آن است که برای یک شرکت ،نگرانی، ممکن است گاهی اوقات قبل از تلفیق کامل آگاهی های زیست محیطی باGSCM اتفاق بیافتد.
اصالت/ارزش- این مقاله مارا به سمت یک گام نزدیکتر برای کاربرد وسیع از روش جدید AHP-Entropy/TOPSIS برای مشکلات SCM در دنیای واقعی سوق می دهد.
واژه های کلیدی: مسائل سبز، فرایند تحلیل سلسله مراتبی، مدل سازی
مقدمه
بین سالهای 1979 تا 2010 تولید ناخالص واقعی داخلی در چین (GDP) به طور متوسط به بیش از 9/9% در سال رسید و پس از آن به شدت کم شد. متاسفانه این نتایج اقتصادی قابل توجه سبب افزایش هزینه بخش صنعتی شد که تا آن زمان باعث شد اقتدار چین شکست بخورد. این است که با وجود میلیاردها ین سرمایه گذاری نتایجی از جانشینی ابتکارات ضد آلودگی عمده دولت به چشم می خورد (چیو و همکاران در سال 2008) برای مثال اندازه گیری های اجرایی در کنترل آلودگی ایجاد شده توسط محصولات اطلاعات الکترونیکی در مارس 2007 انجام شده است(تسایی و همکاران در سال 2013).
برآورد شده است که آلودگی هوا به خودی خود مسئول تقریبا 350000 تا 500000 مرگ و میر زود رس سالانه در چین است. (چن و همکاران در سال 2013).
آلودگی هوا، آب و خاک کشور همچنان با عوارض آن ادامه می یابد. و جای شگفتی ندارد که مصرف کنندگان جوان چینی به طور فزاینده مجذوب اقدامات زیست محیطی سبز و جایگزین هستند.
از این رو اهمیت رو به رشد مدیریت زنجیره تامین کننده سبز (GSCM) که در واقع سبب پیشرفت همکاری در میان تامین کنندگان دوستدار محیط زیست برای سود دراز مدت در معامله شده است) رائو در سال2002(. روش های تحقیق در عملیات به صورت فزاینده ای در آنالیز GSCM مربوطه شایع هستند: به طور خاص سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری و ویژگی مدیریت دارایی به صورت برجسته شایع هستند که یک مطالعه پشتیبانی الکترونیکی توسط سارکیس و همکارانش در سال 2004 انجام شد. فرایند شبکه تحلیلی و مدل سازی پورتفولیو توسط ژو و همکارانش در سال 2010 انجام شد. تا قدرت نسبی تامین کنندگان و عملکرد و مدل معادله ساختاری آنها ارزیابی شود (لی و همکارانش در سال 2012). مدارکی از تاثیر عملکرد تجارتی GSCM به طور غیر مستقیم از طریق متغیرهای واسطه بر روی عملکرد و بازده وابسته ارائه شد. اخیرا تحلیل پوششی داده ها توسط بایی و ساکریس در سال 2004 به منظور شناسایی شاخص های عملکرد کلیدی (KPI) که پایداری عملکرد تامین کننده را تحت تاثیر قرار می دهد، انجام شده است. در حالی که دیدگاه های شبکه بر پایه منابع، نهادها ، ذی نفعان و جامعه توسط وارسای و همکارانش در سال 2014 برای ارزیابی عملکرد پایدار تامین کننده اتخاذ شده است. در مقابل بایی و همکاران عملکرد تامین کننده را با استفاده از مجاورت خاکستری تئوری راف ست ارزیابی کردند.
براساس تجربه تحلیلی متفاوت، مطالعه ای که اکنون شرح داده شد شامل بکارگیری فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)، آنتروپی و تکنیک هایی برای بررسی عملکرد توسط شبیه سازی با راه حل ایده آل (TOPSIS) است که برای تعیین تامین کننده سبز بهینه انجام گرفت (هو وهسو در سال 2006؛ سورینگ و مولر درسال 2008). سیستم شاخص برای همیاری روش پیشین توسعه داده شد. این سیستم معیارهای انتخاب تامین کنندگان سنتی و تامین کنندگان زیست محیطی را به صورت همزمان ادغام می کند. رویکرد طراحی قضیه برای تحقیق به تصویب رسید- اطلاعات توسط جمهوری خلق چین براساس سرمایه گذاران بزرگ و متوسط (SME) فراهم شد. (ژو و همکاران در سال 2005) تحقیق GCSM را برای PRC غیر مرتبط انجام دادند. در بخش بعد نوشته های اخیر در مورد سیستم های شاخص انتخاب تامین کننده GCSM و مدل های انتخاب تامین کننده را مرور می کنیم. در زیر روش های جمع آوری اطلاعات به صورت جزئی توضیح داده شده و شرکت مورد نظر و رویکرد تحلیلی معرفی شده است.
توجه:
- برای مشاهده فایل کامل ترجمه لطفا اقدام به خریدترجمه مقاله نمایید.
- پس از خرید لینک دانلود بلافاصله برایتان به صورت اتوماتیک ایمیل می گردد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.