توضیحات
عنوان: اعمال عناصر نظریه آشوب بر یکی از مشکلات مهم پروژه های راهسازی
- فصل اول
- اثرات مولفه های نظریه آشوب
- (اثر پروانه ای، خودگونگی، جاذبه های غریب و سازگاری پویا)
- بر مشکل عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران از طرف کارفرما
- خاصیت پروانه ای و تاثیر آن بر مشکل عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران
- خاصیت خودمانایی و تاثیر آن بر مشکل عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران
- خاصیت جاذبه های غریب و و تاثیر آن بر مشکل عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران
- فصل دوم مشکل عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران و عناصر نظریه
- باز اندیشی در مفاهیم سنتی مدیریت
- هنر تغییر
- تغییرات كوچك واثرات بزرگ
- نقش مدیران
- یاد گیری هنر جور سازی ( كلاژ )
- منابع
خاصیت پروانه ای و تاثیر آن بر مشکل عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران
براساس این ویژگی یك تغییر كوچك درشرایط اولیه كار می تواند تغییرات بنیادی واساسی درنتیجه كار ایجادكند.اثر پروانه ای ، توجیهی عقلائی وكامل از رفتارها وتصمیمهای مدیران كار آفرین وخلاق وموفق به دست می دهد كه با یك حركت مناسب وكم انرژی توانسته اند موجبات تحول ودگرگونی های عظیم وتوفیق های شگرفی را برای سازمان فراهم آورند. یك اندیشه خلاق همچون بال زدن یك پروانه می تواند درمسیری آنچنان كارساز وانرژی آفرین باشد كه طوفان وتحول برپاكند واز یك اندك بسیار بسازد .
عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران از طرف کارفرما، می تواند به ایجاد اتفاق های مثبت و منفی بزرگی منجر شود. زمانیکه یک کارفرما مطالبات پیمانکار را پرداخت نمی کند، عدم پرداخت متوجه کارگران و کارمندانی که نزد پیمانکار مشغول کار هستند. زیرا پیمانکار به تبع نمی تواند حقوق کارگران را پرداخت کند و خانواده و افراد تحت تکلف کارگران از این عدم پرداخت، متاثر خواهند شد. حالا اگر تصور شود که کارگران فرزند دانش آموز یا دانشجو دارند که باید شهریه پرداخت کنند، به واسطه عدم پرداخت مطالبات، نمی توانند شهریه خود را پرداخت کنند و با مشکلات آموزشی روبرو می شوند. همچنین اگر کارگران از تسهیلات استفاده کرده باشند، نمی توانند به موقع اقساط آن را پرداخت کنند و با تاخیر مواجه خواهند شد. به این ترتیب با زنجیره ای از تاخیرها، معوقها و عقب انداختن های متعددی روبرو می شوند که کارگران برای رهایی از این زنجیره، دست به اعتراض یا تحصن می زنند و برای مثمرتمر بودن اعتراض خود، آن را به صحنه رسانه های جمعی و دیجیتال و شبکه های اجتماعی می کشانند. در شبکه های اجتماعی، افراد دیگری با کارگران همراه می شوند و رسانه های جمعی رسمی مانند صداوسیما و روزنامه ها، مجبور به نشان دادن اعتراض می شوند. دولت در این مواقع باید عکس العمل مناسبی از خود نشان دهد تا در دید عموم مردم، مقصر جلوه داده نشود. دولت در اسرع وقت مجبور به پرداخت مطالبات می شود. دیگر کارگران طلبکار که مطالبات معوقه دارند نیز دست به این اعتراض زده و زنجیره ای از پرداخت مطالبات تشکیل می شود. یا حتی ممکن است که به برکناری وزیر یا مدیری که مسئول مستقیم این اتفاق بوده، منجر شود.
در اتفاقات بالا، می توان تاثیر اثر پروانه ای را بخوبی مشاهده کرد. اتفاق جزئی مانند عدم پرداخت مطالبات، به اتفاقاتی مانند استعفای وزیر یا مدیر و یا پرداخت مطالبات همه پیمانکاران منجر شود.
خاصیت سازگاری پویا و تاثیر آن بر مشکل عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران
سازگاری با محیط های آشوبناك نیاز به سازمان های منعطف و تخصص های انعطاف پذیر دارد و این اصل اساسی در تقدیر سازمان های امروزی است. در سازماندهی سازمان های امروز در محیط آشوبناك و با نگرش تئوری بی نظمی، باید ارتباط اجزاء با هم بگونه ای باشد كه اولا هر جزئی بتواند ضمن انجام وظایف خود بطور مستقل با اجزای دیگر ارتباطی هم افزا و پوینده داشته باشد. هر جزء باید از جهت آرمانها و رسالتها دارای یك نگرش مشابه با سایر اجزاء باشد اما از جهت رفتار عملیاتی این اجزا در مجموعه های متشكل به هدف های متفاوتی جامه ی عمل می پوشانند و با یكدیگر متفاوت می شوند.
زمانیکه در یک سازمان مدیران بخوبی نتوانند انجام وظیفه کنند و کارهای سازمان با مشکل روبرو شوند، به دیگر سازمان های موازی لطمه وارد می کند و مانع از انجام هدف می شوند.
تصور کنید که مطالبات یکی از پیمانکارانی که در پروژه راهسازی مشغول کار هستند پرداخت نشود. این پیمانکار نیز وظیفه انجام کلیه کارهای آسفالت جاده را دارد. کارهای مربوط به راهسازی مانند زنجیره به هم متصل هستند و هر کدام اگر با مانع روبرو شد، دیگر کارها نیز انجام نمی شوند.
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.