توضیحات
کنترل سرعت موتور القایی به کمک الگوریتم ژنتیک و بدون آن با متلب و مقایسه نتایج
یک موتور الکتریکی در حقیقت یک وسیله الکترومکانیکی است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. در بین موتور های الکتریکی موتور القایی یا موتور آسنکرون پرکاربردترین نوع موتور است این موتور نیاز به هیچ راه اندازی ندارد و گشتاور راه اندازی بالایی دارد و به همین دلیل آنها را خود استارت هم می گویند. استاتور موتور القایی که از جنس آهن مغناطیسی ساخته شده است دارای یک سری شکاف است که سیم پیچ های موتور در آن قرار می گیرند. استاتور شکل استوانه ای تو خالی دارد موقعیت و نحوه اتصال سیم پیچ ها در داخل شکاف های استاتور به گونه ای است که وقتی برق سه فاز یا منبع سه فاز به آن متصل می شود یک میدان مغناطیسی گردان در داخل استاتور تشکیل می گردد.
در این نوشتار تلاش بر این است که با استفاده از الگوریتم ژنتیک سرعت الکترو موتور القایی را کنترل نماییم. لذا به منظور کنترل عملکرد آن ابتدا نیاز به مدل الکتروموتور القایی داریم. در ابتدا الگوریتم ژنتیک را معرفی می نماییم.
کنترل سرعت موتور القایی به کمک الگوریتم ژنتیک و بدون آن با متلب و مقایسه نتایج توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
سفارش پروژه مشابه
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.