توضیحات
- مقدمه
در شبیهسازی ارسالی برنامهریزی منابع تولید پراکنده توربین بادی (WT) و PV در شبکه IEEE 33 Bus به صورت برنامه ریزی خطی مخرطی مرتبه دوم صحیح مختلط (MIQCP) فرمولبندی و کدنویسی شدهاست. روش MIQCP مشابه روش برنامه ریزی خطی صحیح مختلط (MILP) میباشد با این تفاوت که در MIQCP میتوان از قیود مرتبه دوم مخروطی نیز استفاده کرد که در ادامه به این قیود اشاره میشود.
پوشه شبیهسازی حاوی سه فایل شبیهسازی است که این شبیهسازی عبارتند از:
- Deterministic: این کد برای حل مسئله مورد نظر بدون در نظر گرفتن منابع تولید پراکنده و همچنین در حالت قطعی (بدون در نظر گرفتن عدم قطعیت منابع) نوشته شدهاست. به عبارت دیگر این کد حاوی پخش بار سیستم IEEE 33 Bus در حالت پایه است.
- Deterministic_dg: این کد برای حل مسئله مکانیابی و ظرفیتسنجی منابع تولید پراکنده در سیستم IEEE 33 Bus در حالت قطعی نوشته شدهاست. انجام کدنویسی متلب
- Probability: این کد برای حل مسئله مکانیابی و ظرفیتسنجی منابع تولید پراکنده در سیستم IEEE 33 Bus در حالت احتمالی با در نظر گرفتن عدم قطعیت توان منابع نوشته شدهاست.
در ادامه کدنویسی توضیح داده شده و در نهایت نیز نتایج شبیهسازی تشریح شدهاست.
- توضیحات کدنویسی
اولین مرحله کدنویسی شامل تعریف مجموعه یا شمارندهاست که با SET تعریف میشوند. T شمارنده زمان در طول یک روز (1 الی 24) است. O شماره فیدرهای سیستم و B شماره شینهای سیستم و همچنین S شمارنده سناریوها میباشد که در حالت قطعی تنها یک سناریو بوده و با s1 نشان داده شده ولی در حالت عدم قطعیت با s1*s10 مشخص شده و شامل ده سناریو میباشد. در زیر از دستور ALIAS(B,BP) نیز استفاده شده که برای کپی گرفتن از شمارنده B با نام Bp میباشد.
SET
T index of periods of time /1*24/
O Set of total branche /1*33/
B set of nodes /1*33/
S set of Scenario /s1/
ALIAS(B,BP);
در ادامه ورودیهای مسئله به صورت پارامتر تعریف شدهاست. U_ub و U_lb به ترتیب حداکثر و حداقل دامنه ولتاژ مجاز شینها میباشند. PF_pv و PF_wt ضریب توان منابع خورشیدی و بادی میباشد که برابر 1 تنظیم شده تا تنها توان اکتیو تولید کنند. I_up حداکثر جریان عبوری از خطوط است که 5 پریوینت تنظی شدهاست. Npv و Nwt حداکثر تعداد منابع PV و توربین بادی است که میتوان در سیستم توزیع نصب کرد. انجام پروژه گمز
مراجع [1]
[1] Li, P., Ji, H., Wang, C., Zhao, J., Song, G., Ding, F. and Wu, J., 2017. Coordinated control method of voltage and reactive power for active distribution networks based on soft open point. IEEE Transactions on Sustainable Energy, 8(4), pp.1430-1442.
نکات قابل ذکر:
- پروژه شبیهسازی برنامهریزی منابع تولید پراکنده توربین بادی (WT) و PV در شبکه IEEE 33 Bus با گمز توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.