توضیحات
شبیه سازی مدل ریاضی برنامه ریزی تصادفی دو مرحله ای با گمز
در زمینه بهینه سازی ریاضی ، برنامه ریزی تصادفی یک چارچوب برای مدل سازی مشکلات بهینه سازی است که شامل عدم قطعیت است . در حالی که مشکلات بهینه سازی قطعی با پارامترهای شناخته شده فرموله شده اند، مشکلات دنیای واقعی تقریبا همیشه شامل برخی از پارامتر های ناشناخته می شود. هنگامی که پارامترها تنها در حدود مشخص شناخته می شوند، یک رویکرد برای مقابله با چنین مشکلات بهینه سازی قوی نامیده می شود. در اینجا هدف این است که یک راه حل را پیدا کنیم که برای همه چنین داده هایی مناسب و به نوعی بهینه باشد. مدل های برنامه ریزی اتفاقی شبیه به سبک است، اما از این واقعیت که توزیع های احتمالی که بر حسب داده ها حاکم است شناخته شده است یا می توانند برآورد شوند. هدف اینجا یافتن برخی از سیاست هایی است که برای همه (یا تقریبا همه) موارد داده امکان پذیر است و انتظارات بعضی از عملکرد تصمیمات و متغیرهای تصادفی را به حداکثر می رساند. به طور کلی، چنین مدلهایی فرموله شده، تجزیه و تحلیل یا عددی حل می شوند و برای ارائه اطلاعات مفیدی به تصمیم گیرنده مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند.
به عنوان مثال، برنامه های خطی دو مرحله ای را در نظر بگیرید. در اینجا تصمیم گیرنده در مرحله اول اقدامات خاصی را انجام می دهد، پس از آن یک رویداد تصادفی رخ می دهد که بر نتیجه تصمیم گیری مرحله اول تاثیر می گذارد. پس از آن تصمیم تصمیم گیری می تواند در مرحله دوم ساخته شود که جبران هر گونه اثرات بد که ممکن است در نتیجه تصمیم گیری در مرحله اول تجربه شود. سیاست مطلوب از چنین مدل یک سیاست تک مرحله ای و مجموعه ای از تصمیم گیری های حقوقی (یک قانون تصمیم گیری) است که تعیین کننده اقدامات مرحله دوم باید در پاسخ به هر نتیجه تصادفی صورت گیرد.
برنامه نویسی تصادفی، برنامه های کاربردی در طیف گسترده ای از زمینه های مختلف از مالی به حمل و نقل به بهینه سازی انرژی است.
در اغلب مسائل واقعی بهینه سازی، کمیت هایی که استفاده شده اند داده های دقیقی نیستند، بلکه وابسته به شرایط محیطی می باشند. ضمنا گردآوری اطلاعات دقیق به طوری که به تشخیص و قضاوت انسان وابسته نباشد، بسیار مشکل و یا در عمل ممکن نمی باشد. از این رو برنامه ریزی تصادفی مورد توجه واقع گردیده است. برنامه ریزی تصادفی چارچوبی برای مدل بندی مسائل بهینه سازی فراهم می آورد که شامل اطلاعات غیر قطعی اند. از آنجایی که مسایل بهینه سازی قطعی با پارامترهای معلوم و معین فرموله می شوند, مسائل حقیقی روزمره تقریبا همواره شامل برخی اطلاعات نامعلوم و غیر قطعی اند. هدف برنامه ریزی تصادفی بطور صریح پیدا کردن یک تصمیم بهینه در مسائلی است که شامل اطلاعات غیر قطعی و تصادفی است. در اصل, تصادفی بودن مقابل قطعی بودن بوده، به این معنی است که برخی اطلاعات مساله، اتفاقی می باشد و برنامه ریز به این حقیقت اشاره می کند که قسمت های مختلف مساله به صورت برنامه های ریاضی خطی یا غیر خطی مدل بندی می شوند.
ایده اصلی برنامه ریزی تصادفی دو مرحله ای اینست که (تصمیم بهینه سازی) تصمیم گیری باید براساس اطلاعات موجود در زمان تصمیم گیری صورت گیرد و نمی تواند به مشاهدات آینده بستگی دارد. فرمول بندی دو مرحله ای به طور گسترده ای در برنامه ریزی تصادفی مورد استفاده قرار می گیرد.
شبیه سازی مدل ریاضی برنامه ریزی تصادفی دو مرحله ای با گمز توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
سفارش پروژه مشابه
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.