توضیحات
شبیه سازی مقاله افزایش ظرفیت واترمارکینگ به کمک الگوریتم ژنتیک و تبدیل موجک با متلب
در این مقاله استفاده از تبدیل موجک و الگوریتم ژنتیک (GA) در یک طرح جدید استیگانوفوری ارائه شده است. از یک تابع نگاشت مبتنی بر GA برای جاسازی داده ها در ضرایب تبدیل موجک گسسته در بلوک های 4*4 بر روی تصویر پوشش استفاده شده است. فرایند تنظیم پیکسل بهینه (OPAP) پس از تعبیه پیام اعمال می شود. ما از دامنه فرکانس برای بهبود پایداری سایگونوگرافی و GA و OPAP را برای به دست آوردن یک تابع نگاشت بهینه برای کاهش خطای تفاوت بین پوشش و stego -image، استفاده می کنیم بنابراین منجر به افزایش ظرفیت پنهان و کاهش اعوجاج میشود. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که طرح جدید از تکنیک انطباقی استیکنوگرافی بر مبنای تبدیل موجک، به ترتیب از نسبت حداکثر سیگنال به نویز و افزایش ظرفیت، 39.94 dB و 50٪ برخوردار است.
این مقاله به شرح زیر است: بخش. 2 الگوریتم پیشنهادی را به طور کامل معرفی می کند. بخش 3 درباره نتایج به دست آمده بحث و طرح پیشنهادی را با الگوریتم های پیشرفته دیگر مقایسه می کند. بخش چهارم این مقاله را به سرانجام میرساند.
توضیحات خطوط تابع crossover :
در عملگر تقاطع ابتدا به تصادف دو عضو والد از جمعیت انتخاب میکنیم. برای انتخاب دو عضو والد از جمعیت از روش چرخ رولت استفاده میکنیم.
در روش چرخ رولت عضوهایی از جمعیت که مقدار fitness بهتری دارند شانس بیشتری برای انتخاب شدن خواهند داشت. عملیات چرخ رولت را با یک مثال ساده توضیح میدهیم. فرض کنید تعداد عناصر جمعیت 4 باشد و مقادیر fitness اعضای جمعیت بهصورت زیر است:
4 3 2 1
مقادیر fitness را نرمالسازی میکنیم. هر مقدار را تقسیم بر مجموع مقادیر میکنیم:
0.4 0.3 0.2 0.1
مقادیر را بهصورت مجموع تجمعی مینویسیم. هر مقدار برابر با مجموع مقادیر قبلی است:
0.4 0.7 0.9 1
معرفی عملگر تقاطع تک نقطهای در الگوریتم ژنتیک :
بهعنوانمثال فرض کنید تعداد عناصر جمعیت nvar=5 باشد و اعضای دو جمعیت والد اول و دوم بهصورت زیر باشند:
والد 1 3 5 1 2 4
والد 2 1 2 4 3 5
یک عدد صحیح تصادفی در بازه [1 5] تولید میکنیم. بهعنوانمثال j=2 . اکنون هر یک از دو والد را از نقطه j=2 برش میدهیم
والد 1 3 5 – 1 2 4
والد 2 1 2 – 4 3 5
برای تولید دو فرزند، دو والد را از قسمت برش بهصورت متقاطع (ضربدری) به یکدیگر متصل میکنیم:
فرزند 1 3 5 4 3 5
فرزند 2 1 2 1 2 4
چون اعضای جمعیت نمیتوانند تکراری باشند باید اعضای تکراری در دو فرزند تولیدشده را با اعضای دیگری که وجود ندارند جایگزین کنیم.
اعضایی که از والد دیگر گرفته شده اند تغییر نمیکنند ، اما اعضایی که از قبل وجود داشتند را با اعضای غیرتکراری جایگزین میکنیم.
در مثال فوق در فرزند اول، اعضای 4 3 5 از والد دوم گرفته شده اند بنابراین تغییری نمیکنند اما اعضای 3 5 که از قبل وجود داشتند را با اعضای غیرتکراری 1 2 جایگزین میکنیم . در فرزند دوم ، اعضای 1 2 4 از والد اول گرفته شده اند و تغییر نمیکنند اما اعضای 1 2 که از قبل وجود داشتند را با اعضای غیرتکراری 3 5 جایگزین میکنیم. در پایان دو فرزند بهدستآمده بهصورت زیر است:
فرزند 1 1 2 4 3 5
فرزند 2 3 5 1 2 4
…
شبیه سازی مقاله افزایش ظرفیت واترمارکینگ به کمک الگوریتم ژنتیک و تبدیل موجک با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.