توضیحات
بخش اول
مقدمه و کلیات
1-1 مقدمه
در اکثر واحدهای صنعتی و تولیدی و به صورت کلی در تمامی بخشهایی که چندین عضو در کنار یکدیگر به عنوان یک سیستم درگیر بوده و فعالیت دارند، مسائل و موضوعات مختلفی وجود داشته که لازم است برای بهبود شرایط موجود، اقدام به شناسایی و حل آنها شود.
بیان مسایلی از این قبیل بسیار حائز اهمیت بوده و لازم است تا با ساختار و قواعد منحصر به خود صورت پذیرد. در این گزارش، پس از ارائهی توضیحاتی در خصوص محل مورد بررسی، یکی از مسائل مهم در آن مطرح شده و اقدامات لازم تا رسیدن به سازوکار مناسب برای حل آن گام به گام ارائه میشود. در مواردی نیز محاسبات عددی انجام پذیرفته و توضیحات مربوطه نیز ارائه میگردد.
1-2 بیان مسئله
شرکت رسول اصفهان، دارای دو سالن ریسندگی فعال (ریسندگی دو و ریسندگی BCF) و یک سالن در حال ساخت میباشد. در سالنهای ریسندگی این مجموعه، با بهرهگیری از ماشینآلات روز دنیا (ساخت کشورهای ایتالیا، فرانسه و آلمان) امکان تولید روزانه در حدود 16 تن نخ از مواد اولیهی مختلف از جمله آکریلیک، پلیاستر و مخلوط پشم-آکلریلیک وجود دارد. با توجه به دستگاههای موجود در این مجموعه، تولید نخ، در نمرات مختلف بنابر نیاز مشتریان امکانپذیر میباشد.
با توجه به اهمیت بالای کسب رضایت مشتریان در شرکت رسول اصفهان، در سالن ریسندگی سعی بر آن بوده تا به صورت مستمر از فرآیندهای تولیدی، نمونهگیری به عمل آمده و محصولات مطابق با استانداردهای ملی و بینالمللی به مشتریان تحویل گردد. علاوه بر این، برای افزایش دوام و پایداری رنگ در نخها، امکان انجام فرآیند هیتست در سالن ریسندگی دو ایجاد شده، که در اکثر موارد، محصولات پیش از تحویل به مشتریان از این قسمت نیز عبور داده میشوند.
1-2-1 معرفی واحد
سالن ریسندگی دو، یکی از واحدهای اصلی مجموعهی تولید قالی میباشد، که تولید و تحویل محصولات در آن، در پی سفارش مستقیم مشتریان و یا به منظور تامین مواد اولیهی سالن بافندگی انجام میپذیرد.
به صورت کلی، در فرآیند ریسندگی، به دنبال افزایش یکنواختی و استحکام الیاف در کنار یکدیگر هستیم، که این امر با عبور الیاف از دستگاههای مختلف تحقق میپذیرد. برای تولید نخ، ابتدا الیاف از یکدیگر جدا شده و سپس با تحمل کشش و تاب، محصول نهایی با استحکام قابل قبول به وجود میآید.
1-2-2 تاریخچهی واحد
در ابتدا برای انجام عملیات تولید نخ به کمک دستگاه رینگ، تمامی دستگاهها از نوع گوادینو بوده، که با توجه به نوع کارکرد دستگاه و دستی بودن بسیاری از عملیاتهای آن (از جمله داف کردن، سردادن و …) تعداد اپراتورهای آن نیز بیشتر بوده است. با خرید دستگاههای رینگ زینسر و اتوکنرهای X5، ظرفیت تولیدی و چیدمان نیروی انسانی نیز به تبع آن دچار تغییراتی شده است.
طی سالهای اخیر، ارزیابیهای گوناگونی به منظور تعیین نیروی انسانی بهینه صورت گرفته و در مراحلی تعداد اپراتورهای سالن ریسندگی دو نیز کاهش یافتهاست. از جمله موارد اصلاحی در خصوص چیدمان نیروی انسانی، کاهش تعداد سرشیفتها از دو به یک نفر در هر شیفت (در کنار سرشیفت روزکار) و همچنین کاهش اپراتورهای دستگاه تاب و سایر موارد مشابه میباشد.
1-2-3 جانمایی سالن
شکل 1‑1 ، به منظور شفافسازی وضعیت عبور مواد اولیه در فرآیند ارائه گردیده، که این موضوع در نتیجهگیریهای آتی اثرگذار خواهد بود.
1-1-1 فرآیند کار
فرآیند کار سالن ریسندگی دو، به صورت زیر بوده که البته فرآیند مذکور تنها مختص این سالن بوده و مراحل قبل و بعد از آن (برای مثال فرآیندهای صورت گرفته در واحدهای انبار، بافندگی، تکمیل و …) در این قسمت لحاظ نشده است. سفارش انجام پروژه صنایع
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: مقدمه و کلیات
1-1 مقدمه 4
1-2 بیان مسئله 4
1-2-1 معرفی واحد. 5
1-2-2 تاریخچهی واحد. 5
1-2-3 جانمایی سالن. 6
1-2-4 فرآیند کار 6
1-2-5 توضیحات فرآیندی. 7
بخش دوم: بیان مسئله و انجام محاسبات
2-1 مقدمه 18
2-2 جمعبندی. 18
فصل سوم: توضیحات تکمیلی
3-1 مقدمه 19
3-2 جمعبندی. 19
فصل چهارم: جمعبندی
4-1 مقدمه 20
4-2 جمعبندی. 20
- پروژه بررسی یک مسئله ی بهینهکاوی در صنعت و رسم نمودار استخوان ماهی با ویزیو توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
سفارش پروژه مشابه
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.