توضیحات
توضیحات: در این پروژه یک سیستم قدرت متشکل از ژنراتور سنکرون، بار موازی و منبع توان مطابق به شکل زیر به یکدیگر متصل شده اند.
برای انجام تحلیل از نرم افزار متلب محیط سیمولینک استفاده شده است. در ادامه تحلیل های مختلف بر روی سیستم را بررسی می کنیم.
قسمت الف)
بخش اول: تعیین توان و ولتاژ تحریک برای برای ژنراتور:
برای اینکار بعد از طراحی و اتصال اجزا به یکدیگر، از بلوک powergui در شبیه سازی استفاده می کنیم. بعد از باز کردن این بلوک به قسمت machine Initialization رفته و در پنجره باز شده بعد از تنظیم ولتاژ و فرکانس، در قسمت توان اکتیو مقدار 40 کیلووات را وارد می کنیم. سپس در پایین پنجره دکمه Compute and apply را کلیک می کنیم. با انجام این کار متلب مقدار توان و ولتاژ تحریک لازم را برای ژنراتور تعیین می کند. این مقدارها همانطور که در شکل 1 نشان داده شده برای توان و ولتاژ به ترتیب برابر با 40724 وات و 16.4 ولت می باشد.
بخش دوم: بررسی اثر خطا در بازه زمانی خاص
در این قسمت خطای اتصال کوتاه را در بازه زمانی 3 تا 5 ثانیه روی سه فاز شبکه مورد بررسی قرار می دهیم. نتایج در ادامه نشان داده شده است. پروژه متلب
مواردی که در این پروژه آموزشی بررسی شده است:
الف) ولتاژ تحریک و توان مکانیکی اعمالی به ژنراتور را به نحوی تعریف کنید که قابلیت تامین توان الکتریکی
۴۰ کیلووات را از لحظه ی اتصال به شبکه (هیچ نوسانی در این توان الکتریکی تامینی نباید وجود داشته باشد.) اکنون در فاصله ثانیه ۳ الی ۵ اتصال کوتاهی بصورت ۳ فاز در مسیر انتقال انرژی الکتریکی از ژنراتور به شبکه ایجاد می کنیم و شکل موج جریان ۳ فاز در مسیر اتصال کوتاه را بررسی نموده و پیک اتصال کوتاه را برای ۳ فاز یادداشت میکنیم. هم چنین منحنی توان اکتیو، زاویه بار و سرعت را در بازه ی . الى ۱۰ ثانیه (كل زمان شبیه سازی ۱۰ ثانیه می باشد) رسم نموده ایم و حدود تغییرات آنها را در کل دوره شبیه سازی بررسی کرده ایم.
ب) مراحل بالا را برای اتصال کوتاه تک فاز روی یکی از فازها (بطور دلخواه) مجددا بررسی نمموده ایم و تغییرات را
در نمودارها تحلیل کرده ایم.
ج) اکنون مقادیر دمپرها را در راستای محور d با ۲۰۰ برابر کردن مقدار مقاومت و در برابر کردن مقدار اندوکتانس تغییر داده، سپس وضعیت ژنراتور را بعد از رفع اتصال کوتاه بررسی کرده و رابطه ی آن را با مقادیر دمپرها بیان نموده ایم، در این حالت مقادیر پیک جریان اتصال کوتاه را هم بررسی کرده و تاثیر مقادیر دمپرها روی آن را بیان کرده ایم.
د) قسمت ج را برای 200 برابر نمودن مقاومت و ۲۰۰ برابر نمودن مقدار اندوکتانس تکرار نموده ایم.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.