توضیحات
شناسایی شکستگیها در نمودارهای تصویری الکتریکی با تکنیک پردازش تصویر و الگوریتم ژنتیک با متلب
چکیده:
در مخازن با شکستگی طبيعی، شکستگیها نقش اساسی در توليد هيدروكربن ايفا میكنند. به همين دليل، شناسايی شکستگیها در جنبههای مختلف توليد و توسعه اين ميادين بسيار اهميت دارد. نمودارهای تصويری، ابزاری بسيار قوی برای مطالعه شکستگیها در چاهها هستند. نمودار تصويری، يک شبه تصوير با تفکيکپذيری بالا از ديواره چاه میباشد. اين نمودارها اطلاعات مهمی را درباره جهتگيری، عمق و نوع شکستگیهای طبيعی فراهم میكند. امروزه برای شناسايی پارامترهای مربوط به شکستگیها از روی اين نمودارها، الگوريتم جامعی وجود ندارد و تفسير اين نمودارها اغلب به صورت دستی انجام میگيرد كه در صورت نبود تجربه كافی، تفسير با خطا مواجه خواهد بود. هدف از مطالعه حاضر، معرفی و به كارگيری روشهای پردازش تصوير و الگوريتم ژنتيک، جهت پيدا كردن خودكار شکستگیها در نمودارهای تصويری میباشد. در اين روش ابتدا، با استفاده از يک روش
طبقهبندی، نقاط مربوط به شکستگی از داخل تصوير استخراج میشود. سپس با استفاده از الگوريتم ژنتيک، تعداد، شيب، آزيموت و موقعيت عمقی شکستگیها از روی نقاط استخراج شده، تعيين میگردد. اين روش بر روی بخشی از دو نمودار تصويری مربوط به دو چاه از ميادين هيدروكربوری جنوب ايران پياده شد. دقت روش برای تخمين پارامترهای شکستگی چاههای مورد مطالعه بيش از %70به دست آمد. از طرفی روش پيشنهادی حساسيت كمی نسبت به وجود نويز در تصوير دارد.
گزارش :
در این مقاله سعی دارد شکستگی های موجود در دیواره مخازن تشخیص داده شود.
مقاله به دو بخش تقسیم می شود .در بخش اول ابتدا نقاط هدف بااستفاده از روش آقا استیجر بدست می آید و در مرحله دوم با فرض اینکه شکستگی ها ظاهر سینوسی دارند با استفاده از نقاط مرحله اول و الگوریتم ژنتیک سعی در بدست اوردن بهترین تخمین سینوسی از شکستگی ها دارد .
در ادامه توضیحات کد می آید.
کد نیز شامل دو بخش است که در بخش اول بدنبال نقاط خواهیم بود .
متاسفانه الگوریتم استیجر ناقص توضیح داده شده بود که مجبور شدم به مقاله مرجع مراجعه کنم تا شکل دقیق الگوریتم را بیابم . در اینجا تنها گفته ماتریس هسین بدست می آید در حالی که ماتریس هسین نیاز به مشتق های اول و دوم در نقاط تصویر دارد که در ابتدا از فیلتر سوبل استفاده کردم و کاملا تفاوت داشت با آنچه در مقاله بود ولی پس از مراجعه به مقاله مرجه مشتق ها از کانولوشن تصویر با کرنل های گوسین زیر بدست می آید.
نکات قابل ذکر:
- شناسایی شکستگیها در نمودارهای تصویری الکتریکی با تکنیک پردازش تصویر و الگوریتم ژنتیک با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایل های پروژه به صورت کامل به همراه فایل راهنما بلافاصله پس از خرید فایل در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
سفارش پروژه مشابه
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.