توضیحات
شبیه سازی پخش بارهارمونیکی در شبکه های توزیع و ریزشبکه ها با متلب
سیستم موردنظر دارای دو سیستم سلول سوختی، یک سیستم خورشیدی، یک سیستم ژنراتور القایی دو سو تغذیه و تعدادی بار بوده که بوسیله خطوطی با مقاومت و اندوکتانس مشخص بهم متصل شدهاند و شبکه 38 باسه را بوجود آوردهاند. در شبیه سازی سیستم پیش رو، طراحی قسمتهای مربوط به منابع تولید پراکنده از اهمیت زیادی برخوردار است و چون این مورد قبلا به درستی انجام نشده است، در اینجا ابتدا کار اصلاح و شبیه سازی مجدد سیستم انجام شده و سپس با اضافه کردن تعدادی بار غیرخطی به شبکه در شبیه سازی دیگر اثر آنها را بررسی خواهیم کرد.
سیستم خورشیدی:
این سیستم از دو آرایه خورشیدی تشکیل شده که به صورت موازی بهم متصل شدهاند. ولتاژ خروجی هر آرایه توسط یک مبدل بوست که کلید آن توسط دیوتی سایکل حاصل از الگوریتم ردیاب نقطه توان ماکزیمم تولید میشود، کنترل میشود. مجموع ولتاژ خروجی حاصل از دو آرایه در حدود 740 ولت یکسو است که به دو پایانه اعمال شده است، از طرف دیگر یک باتری ذخیرهساز انرژی به صورت موازی به این پایانه متصل شده و کار تامین ولتاژ خروجی را در صورت لزوم بر عهده خواهد گرفت. ولتاژ حاصل از پایانه توسط یک اینورتر سه فاز دو سطحی ابتدا به ولتاژ متناوب تغییر داده شده و سپس توسط فیلتر خروجی به ولتاژ سینوسی با مقدار موثر 400 ولت تبدیل می شود. در نهایت سطح ولتاژ 400 ولت طی دو مرحله توسط ترانس های افزاینده افزایش یافته و به ولتاژ 20 کیلوولت که ولتاژ مؤثر خط به خط شبکه است، تبدیل میشود. لازم به ذکر است که تحریک مناسب برای کلیدهای اینورتر سه فاز توسط کنترل ولتاژ خط در سمت خروجی فیلتر حاصل میشود.
سیستم 38 باسه:
این سیستم به همراه منابع تولید پراکنده و بارهای مختلف در شکل 1 نشان داده شده است. محل اتصال منابع به شبکه در شکل 1 مشخص شده، ضمن اینکه نقطه اتصال به شبکه نیز معلوم شده است. با طراحی و کنترل منابع تولید پراکنده در شبکه موجود میتوان سیستم موردنظر را شبیه سازی کرده و شکل موجهای ولتاژ و جریان در نقطه اتصال منابع به شبکه و باسهای دیگر را بدست آورد.
بررسی اثر اضافه کردن بارهای غیرخطی به شبکه 38 باسه:
در این مرحله برای بررسی تاثیر بارهای غیرخطی بر شبکه، چهار بار غیرخطی طراحی شده و در چهار قسمت مختلف شبکه جایگذاری میشود. بارهای غیرخطی فوق بر دو نوع است:
- یکسوساز دیودی سه فاز که از یک طرف به شبکه و از طرف دیگر به بار مقاومتی – سلفی – خازنی متصل است.
- سه یکسوساز دیودی تکفاز که بوسیله اتصال ستاره به شبکه متصل شدهاند، در حالیکه هر یک از طرف لینک DC به یک بار مقاومتی – خازنی متصل شدهاند.
بارهای موردنظر بین باس 20 و 21 ، 24 و 25، 14 و 15 و در نهایت 10 و 11 قرار داده شدهاند که در شکل 2 نیز محل آنها نشان داده شده است. با شبیه سازی سیستم فوق در حضور بارهای غیرخطی موردنظر، میتوان اثر آنها را روی شکل موج ولتاژ و جریان در باسهای مختلف مشاهده کرد.
کدنویسی و شبیه سازی بازار انرژی و خدمات فرعی از منابع انرژی تجدید پذیر (بازار برق) با نرم افزار متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.