توضیحات
شبیه سازی مقاله Testbench برای ارزیابی الگوریتم های ردیابی حداکثر نقطه توان برای استفاده از انرژی خورشیدی با متلب
در این مقاله یک تست بنیادی ساده برای ارزیابی سریع و مقایسه الگوریتم های حداکثر ردیابی نقطه توان (MPPT) ارائه شده است. به عنوان یک طیف وسیعی از الگوریتم های MPPT در دو دهه گذشته ظهور و گسترش یافته است، لازم است که ابزار سریع و مناسب برای مقایسه عادلانه ارائه دهیم. بنابراین یک testbench و پیاده سازی MATLAB / Simulink آن پیشنهاد و توصیف شده است. در این آزمایشگاه دو الگوریتم MPPT مقایسه شده اند: Disturb and Observe و یکی بر اساس منطق فازی. Testbench میزان همگرا، قابلیت ردیابی و خطای حالت ثابت را ارزیابی می کند.
توضیحات شبیه سازی آموزشی
- فایل m که فایل اصلی بوده و با اجرای آن کلیه شکلهای مقاله تولید می شود.
- فایل سیمولینک mdl که روش Perturb & Observe را پیادهسازی میکند.
- فایل سیمولینک mdl که روش Fuzzy را پیاده سازی می کند.
- فایل fis که حاوی ساختار کنترل کننده فازی است.
جهت اجرای فایل ها مطابق فیلم آموزشی موجود در فولدر گزارش اقدام نمایید. فایل ها در نرم افزار متلب نسخه 2011b آماده شده اند و برای اجرا بهتر است از نسخه های نزدیک به آن استفاده نمایید. ساختار کنترلر فازی از مقاله مرجع موجود در فولدر مقاله ها استخراج شده است.
فایل های سیمولینک
ساختار دو فایل سیمولینک مشابه بوده و به صورت زیر است و البته تنها تفاوت آنها در کنترلر آنهاست. محتوای بلوک ها مطابق بلوک های مقاله است.
فایل فازی را می توانید با تایپ دستور anfisedit در محیط command window متلب و سپس استفاده از گزینه Import باز کرده و توابع عضویت و قواعد فازی آن را مشاهده نمایید.
شبیه سازی مقاله Testbench برای ارزیابی الگوریتم های ردیابی حداکثر نقطه توان برای استفاده از انرژی خورشیدی با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.