توضیحات
شبیه سازی مقاله کنترل موتور DC سه فاز به کمک سنسور تک جریان با متلب
در شبیه سازی مقاله کنترل موتور DC سه فاز به کمک سنسور تک جریان با متلب سه بلوک اصلی داریم:
- بلوک موتور BLDC
- بلوک اینورتر چهار کلیده که از سمت چپ به دوخازن و یک منبع ولتاژ ثابت متصل شده است. (علت حضور مقاومت به دلیل محدودیتهای شبیه سازی در متلب هست که باید حین اتصال منبع ثابت به خازن،حتما یک مقاومت با منبع سری شود که البته تاثیری در نتیجه شبیه سازی ندارد.)
- بلوک سیستم تحریک که از تک سنسور جریان که بر روی فاز C بسته شده است، برای درایو موتور استفاده می کند.
بلوک موتور که باید با پارامترهای موجود تنظیم شود و بحثی روی آن نیست. بلوک اینورتر موجود در شبیه سازی در واقع یک پل دوساقه با دو کلید بر روی هر ساق می باشد که از سمت چپ به دوخازن ثابت با نقطه اتصال مشترک و یک منبع ثابت DC متصل شده است. در واقع در کارکردهای دوسنسوره و تک سنسوره، به جای استفاده از پل سه ساقه با دو کلید بر روی هر یک (جمعا شش کلید) ، از ساختار اینورتر دو ساقه با دوخازن اضافی استفاده می شود.
برای درایو صحیح موتور،باید اولا کلیدهای موجود در اینورتر به طور صحیح تحریک شوند و ثانیا مقدارهای خازن ها و ولتاژ منبع DC در رنج مناسب تنظیم شود تا شکل موجهای مناسب برای موتور بدست آید.
قسمت سوم و در واقع قسمت اصلی شبیه سازی، ساخت یک بلوک اصلی سیستم تحریک است که به کمک سیگنالهای سنسور هال و کنترل کننده سرعت وقفی مناسب و استفاده از گیت های منطقی ، سیگنالهای کلیدزنی صحیح را برای تحریک کلیدهای مبدل ایجاد می کند. پیاده سازی این بلوک بر اساس متد موجود در شبیه سازی انجام شده است. در این بلوک سه طبقه داریم که از کنترل کننده، سیگنالهای هال و گیت های منطقی مختلف تشکیل شده است. از سمت چپ سیگنالهای هال را داریم که بر اساس متد موجود در مقاله به سه طبقه وارد شده اند. طبقه اول بر اساس متد موجود در جدول 1 (مدهای 2و3و5و6) شبیه سازی شده است.
طبقه دوم بر اساس مدهای 1 و 4 جدول 1 و اطلاعات موجود در جدول 2 و طبقه سوم بر اساس اطلاعات موجود در جدول 2 پیاده سازی شده است. البته برای پیاده سازی این سه طبقه از شکل های 7 تا 11 مقاله و توضیحات موجود در طراحی کنترل کننده ها نیز استفاده شده است.
کنترل کننده سرعت موجود در طبقه اول و دوم بر اساس شکل 7 مقاله و توضیحات موجود در زیر همان شکل پیاده سازی شده است.
سیگنالهای ساخته شده در هر طبقه بعد از عبور از تولیدکننده PWM ، به کلیدهای مبدل داده می شوند تا درایو صحیح موتور حاصل شود. توجه شود که تولیدکننده PWM از یک سیگنال کریر مثلثی با فرکانس 20 کیلوهرتز برای تولید سیگنالهای مناسب کلیدزنی استفاده می کند.
شبیه سازی مقاله کنترل موتور DC سه فاز به کمک سنسور تک جریان با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.