توضیحات
شبیه سازی مقاله کنترل مستقیم گشتاور موتور القایی با متلب
در سالهای اخير، دامنهی كاربرد موتورهای القایی در صنایع متنوعی از جمله صنعت برق، گاز، نفت، حمل ونقل، صنایع نظامی و … به دليل خصوصيات ذاتی آنها توسعهی بيشتری یافته است. چگالی توان بالا، استحكام بالاتر و حجم كمتر، لختی كم، ضریب توان و بازده بالا باعث برتری این ماشین های نسبت به موتورهای DC شده است. مزیت عمده موتور های DC امکان کننترل دقیق سرعت ماشین می باشد، که کماکان در صنایع مختلف به کار گرفته می شود. با پیشرفت علم و تکنولوژی در صنایع الکترونیک قدرت و ادوات الکترونیکی این امکان را برای موتور های القایی فراهم آورده است که کنترل دقیقی بر روی سرعت، موقعیت و گشتاور موتور داشته باشد. این امر موجب محبوبیت هر چه بیشتر این نوع موتورها شد و جایگزین خوبی برای موتورهای DC می باشند.
– مدل ریاضی موتور القایی
هنگامیکه بخواهیم مدل ریاضی موتور القایی سه فاز را توسط مجموعه ای از معادلات توصیف کنیم، ابتدا بایستی فرضهای زیر را جهت ساده شدن مساله داشت باشیم:
- موتور سه فاز متقارن است.
- تنها هارمونیک اصلی در نظر گرفته میشود، در حالیکه از هارمونیکهای بالاتر توزیع میدان و نیروی محرکه مغناطیسی (MMF)[1] در فاصله هوایی چشمپوشی میشود.
- سیمپیچهای رتور و استاتور که به صورت فضایی توزیع شدهاند را با سیمپیچ دیگری که سیمپیچ متمرکز[2] نامیده میشود، جایگزین میشوند.
- اثرات ناهمسانگردی[3]، اشباع مغناطیسی[4]، تلفات آهن و جریانهای گردابی نادیده گرفته میشوند.
- مقاومتهای سیمپیچ و راکتانس آن ثابت در نظر گرفته میشود.
- در بسیاری از موارد، بویژه هنگام فرض حالت دائم، این جریانها و ولتاژها سینوسی در نظر گرفته میشوند.
شبیه سازی مقاله کنترل مستقیم گشتاور موتور القایی با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.