توضیحات
شبیه سازی مقاله مبدل القایی DC به AC ولتاژ بالا تک مرحله ای باک-بوست با متلب
چکیده مقاله:
سیستم های دو مرحله ای تبدیل (TSCS ها) به طور معمول از دو مبدل تقویت کننده یا مبدل dc-dc با ولتاژ بالا به همراه مبدل DC-ac برای انتقال قدرت از ولتاژ منبع تغذیه ولتاژ پایین به ولتاژ AC ولتاژ استفاده می کنند. هنگامی که این TSCS ها در ولتاژ ورودی بسیار کم کار می کنند، مبدل تقویت کننده باید با نسبت های بسیار بالا کار کند. این به نوبه خود منجر به تلفات بیشتر و معکوس کردن مشکلات بازیابی می شود. استفاده از مبدل dc-dc با افزایش بالا باعث افزایش تعداد قطعات، افزایش پیچیدگی کنترل و کاهش قابلیت اطمینان می شود. سیستم های تک مرحله ای (SSCSs) بوسیله ادغام فرآیند تبدیل dc-dc و dc-ac شکل می گیرند. این SSCS ها مزایایی مانند کمبود، فشرده سازی و مشکلات بازیابی معکوس دارند. در این مطالعه، SSCS تک فاز مبتنی بر القایی با یک افزایش بالا ارائه شده است. این توپولوژی SSCS دارای بسیاری از ویژگی های مطلوب مانند افزایش بالا، تلفات کم سوئیچینگ، بدون عوارض ناشی از نشت نشتی و فشرده است. اصل عملیات، تجزیه و تحلیل حالت پایدار و طراحی توپولوژی پیشنهادی در جزئیات شرح داده شده است. نتایج شبیه سازی MATLAB توپولوژی پیشنهادی و نتایج تجربی با استفاده از روش تجربی مبتنی بر DSP28335 برای اعتبارسنجی طرح پیشنهادی ارائه شده است.
توضیحات:
با استفاده از یک مبدل buck-boost که به وسیله یک پل H مستقیما به شبکه متصل شده است. به شکل زیر:
مدولاسیون سینوسی جهت کلید زنی کلید Sp انتخاب شده است. بدین صورت که موج دندانه اره ای با دامنه یک و فرکانس 20 کیلو هرتز با موج سینوسی همفاز با ولتاژ خط و دامنه حداکثر یک مقایسه می شود و کلیدزنی انجام می شود. شکل زیر در شیبه سازی:
جهت پرهیز از اور مدولاسیون over modulation حداکثر دامنه سینوسی مقایسه شونده 0.8 می باشد. با کنترل این دامنه می توان میزان توان تزریقی به شبکه را کنترل نمود- به عبارتی میزان جریان تزریقی همفاز با شبکه همان میزان توان اکتیو همفاز با شبکه است. متلب فانکشن موجود نیز تنها تولید کننده یک شکل موج سینوسی می باشد که می توان دامنه و شیفت فاز آن را تعیین نمود- دامنه اش را کنترل کننده تعیین می کنید به نحوی که توان اکتیو مرجع در خروجی تولید شود- فازش را هم فاز شبکه و کنترل کننده ای تعیین می کند که وظیفه کنترل توان راکتیو را بر عهده دارد- به عبارتی مقدار توان اکتیو تزریقی به شبکه را مقدار دامنه موج سینوسی رفرنس و به طبع آن مقدار جریان همفاز تزریقی به شبکه و مقدار توان راکتیو را اختلاف فاز تعیین می کند. چنین روش کنترلی با توجه به رفتار سیستم پیاده سازی شده است- آزمایش و خطا نمودیم دیدیم توان اکتیو نسبت به دامنه تغییر می کند و توان راکتیو نسبت به فاز- البته روش مقاله نیز کنترل کننده پی آی است.
…
شبیه سازی مقاله مبدل القایی DC به AC ولتاژ بالا تک مرحله ای باک-بوست با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.