توضیحات
شبیه سازی مقاله حفاظت بهبود یافته سیستم قدرت در شرایط نوسان برق با متلب
چکیده مقاله:
عملکرد ناصحیح منطقه 3 رله از راه دور در شرایط سیستم تنش، مانند نوسان برق، تحریک بار یا شرایط تنش ولتاژ یکی از دلایل اصلی اختلالات بزرگ در سیستم های قدرت است. روش حفاظت بهبود یافته برای منطقه 3 می تواند به جلوگیری از چنین اتفاقاتی کمک کند، بنابراین سیستم های قدرت قابل اطمینان را می توان پیش بینی کرد. این مقاله الگوریتمی را پیشنهاد می کند که از دو معیار جدید استفاده می کند: (1) حداکثر مقدار عملکرد گذرا به دست آمده از جریان سه فاز و (2) زاویه فاز امپدانس مثبت برای حمایت از منطقه 3 رله. این تکنیک برای حالات مختلف سیستم قدرت مانند گسل سه فاز در طی نوسان قدرت، انحراف بار، شرایط تنش ولتاژ و اشباع جریان ترانسفورماتور در طول گسل سه فاز با استفاده از داده های شبیه سازی شده از طریق EMTDC / PSCAD در IEEE سیستم جدید نیوانگلندی 39 شینه انجام شده است. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که طرح حفاظت منطقه 3 با استفاده از تکنیک پیشنهادی می تواند به درستی خطای سه فاز را از شرایط سیستم تنش زدایی کند.
توضیحات:
در این مقاله بمنظور تشخیص خطا از پاورسوینگ توان و عملکرد درست رله دیستانس در ناحیه خارجی از پاسخ حالت صفر سیستم قدرت معادلات را استخراج کرده و بردار متغیر حالت نرمال پاورسوینگ را تعیین کرده و سپس با نمونه برداری از جریان خط پس از اعمال خطای اتصال کوتاه و تطابق با رابطه نظری تشخیص سوینگ داده و برای اطیمنان زاویه فاز امپدانس را نیز محاسبه کرده و سپس براساس مقدار پیشفرض برای اختلاف بردار اندازه گیری نظری و عملی و مقدار پیشفرض برای زاویه فاز امپدانس فرمان مناسب را برای دیستانس اعمال میکند.
طبق قرار یک سیستم شین بینهایت با یک ژنراتور مولد و دو خط موازی در متلب 2017 ایجاد می کنیم و سپس دو اتصال کوتاه ایجاد می کنیم . یکی در شرایط عادی در ثانیه یک و خروچ خط که در اینحالت تشکیل پاور سوینگ اولیه داریم و در حالت دوم در حین سوینگ سپس اتصال کوتاه در ثانیه دو ایجاد می کنیم.
شبیه سازی مقاله حفاظت بهبود یافته سیستم قدرت در شرایط نوسان برق با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.