توضیحات
عنوان: شبیه سازی مقاله بهبود استفاده از ترانسفورماتورها و الزامات قابلیت اطمینان مشتری با گمز
این پروژه صنایع نیاز به اجرای couenne دارد. کد مربوطه را حتما با لایسنس موجود در فایل و حل کننده کویین اجرا کنید
همانطور که خودتون گفتید قید c10 همان قید 19 در مقاله مربوطه است که در آن t(i) نشان دهنده تعداد ترنسفرمرها است
و tp(i) نشان دهنده واحد ترنسفورمرها می باشد.
در مدل های برنامه ریزی اگر دو متغیر در هم ضرب شوند و یا در توان قرار بگیرند، مدل غیر خطی خواهد شد، محدودیت هایی که مسئله را غیر خطی می سازند در مدل مربوط شامل محدودیت های، c9، c14، c15، هستند.
روش های مختلفی هم برای خطی سازی معادلات غیر خطی وجود دارد، مانند، بسط سری تیلور، SOS و غیره اما از آنجایی که نرم افزار به راحتی مدل های غیر خطی را حل می کند کار جالبی نیست که محدودیت ها رو خطی کنیم ولی امکان خطی کردن آن وجود دارد.
در نرم افزار گمز همانطور که می دانید حل کننده های متنوعی وجود دارد، اما در انتخاب نوع حل کننده عامل های مختلفی وجود دارد، عامل اول اینکه تنها برخی از آنها مسائل MINLP حل می کنند، مانند حل کننده های، BARON، BONMIN، DICOPT، COUENNE و غیره، عامل دوم وجود لایسنس مربوطه هست، همانطور که میدانید در قسمت سولور نرم افزار جلوی برخی از حل کننده ها DEMO نوشته شده و برخی FULL که علامت FULL نشان دهنده این امر است که لایسنس موجود این حل کننده رو ساپورت می کند، پس بر اساس لایسنس انتخابی در انتخاب حل کننده محدودیت داریم. عامل سوم، سرعت رسیدن به جواب هست، برای مثال، LinDoو baron حل کننده های قدرت مندی برای حل مسائل غیر خطی هستند، ولی سرعت پایینی در حل مسائل دارد. در مسئله شما بنده پس از امتحان حل کننده های مختلف حل کننده COUENNE رو انتخاب کردم، البته شما میتونید با حل کننده های دیگر هم حل کنید و به همین جواب برسید.
مساله فقط برای سناریو سوم نوشته شده است و روش کاری ما حل یک نمونه مثال می باشد (که در اینجا داده های سناریو 3 در نظر گرفته شده است)
چکیده
طی دو دهه گذشته ، شرکت های اقتصادی با بهبود استفاده از ترانسفورماتورهای موجود در سیستم های توزیع ، سرمایه گذاری عظیم سرمایه ای را در ترانسفورماتورهای جدید ذخیره کرده اند. در همین حال ، در این سیستم های بسیار پر کاربرد ، قابلیت اطمینان رو به وخامت در سطح کاربر نهایی مشاهده شده است. این امر عمدتاً به این دلیل است كه نرم افزارها استفاده از ترانسفورمر را بطور معمول از طریق رویكرد N-1 تعیین می كنند ، كه این امر فقط اطمینان در سطح سیستم را تضمین می كند اما الزامات قابل اطمینان بودن مشتریان نیست. در این مقاله روشی نوآورانه ارائه شده است که با حداکثر رساندن بهره برداری از ترانسفورماتورها ضمن اطمینان از قابلیت اطمینان در سطح کاربر نهایی ، بهره وری مالی و کیفیت خدمات مشتریان را متعادل می کند. مزایای روش پیشنهادی با قابلیت آن در دستیابی به نیازهای قابلیت اطمینان مشتری در کل سیستم توزیع و / یا مکان های مشخص شده با بارهای مهم افزایش یافته است. علاوه بر تعیین حداکثر استفاده از ترانسفورماتورها ، روش پیشنهادی می تواند بطور گسترده ای برای سایر تجهیزات انتقال نیرو در سیستم های توزیع استفاده شود.
برنامه ریزی توزیع برق ، قابلیت اطمینان سیستم نیرو ، ترانسفورماتور قدرت
توجه:
- برای دانلود فایل کامل ورد لطفا اقدام به خرید نمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل شبیه سازی مقاله بهبود استفاده از ترانسفورماتورها و الزامات قابلیت اطمینان مشتری با گمز برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پروژه مشابه
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.