توضیحات
شبیه سازی قفل شدگی نوری لیزر نیمه هادی با متلب
این پروژه مربوط به درس لیزر نیمه هادی میباشد.
یزرهای نیمههادی لیزرهایی هستند که بر اساس محیط بهره نیمههادی کار میکنند. در این محیط، تقویت اپتیکی بوسیله گسیل القایی توسط گذار بین باندی بوجود میآید.
شکل 1 نحوه تقویت در یک محیط بهره را نشان میدهد (درمورد یک گذار بینباندی معمولی). بدون دمش، بیشتر الکترونها در باند ظرفیت هستند. یک پرتو دمش با انرژی فوتونی اندکی بالاتر از انرژی گاف نوار، توانایی تحریک الکترونها به باند هدایت را دارد. در همان زمان، حفرههای بوجود آمده در باند ظرفیت، به قسمت بالایی باند ظرفیت حرکت میکنند. سپس، الکترونها در باند ظرفیت با حفرهها ترکیب میشوند و فوتونهایی با انرژی نزدیک به گاف نوار ساطع میکنند. این فرآیند توسط فوتونهای ورودی با انرژی مناسب، قابل تحریک است. این فرآیند را میتوان توسط توزیع فرمی-دیراک[1] الکترونها در هر دو باند ظرفیت و هدایت بصورت کمی توصیف کرد.
اکثر لیزرهای نیمههادی، لیزرهای دیودی هستند که توسط جریان الکتریکی در ناحیه تماس دو نیمههادی نوع n و p پمپ میشوند. اما لیزرهای نیمههادی که بصورت اپتیکی پمپ میشوند نیز وجود دارند که حاملهای آن توسط نور جذب شده بوجود میآیند.
بعضی از جنبههای کاربردی لیزرهای نیمههادی عبارتند از:
- امکان دمش الکتریکی با ولتاژ متوسط و کارایی بالا بخصوص در لیزر دیودهای توان بالا که امکان استفاده از آنها به عنوان منبع دمش برای لیزرهای حالت جامد را فراهم میکند.
- در وسیلههای مختلف امکان استفاده از طول موجهای مختلف وجود دارد و بنابراین امکان دستیابی به طیفهای مرئی، مادون قرمز نزدیک و مادون قرمز میانی وجود دارد. همچنین، بعضی از ادوات اپتیکی از این نوع طول موج کوکپذیر دارند.
- در لیزر دیودهای کوچک امکان سوئیچ سریع و مدوله کردن توان اپتیکی وجود دارد و این موضوع باعث استفاده آنها در ترانسمیترهای حلقههای فیبر نوری شده است.
شبیه سازی قفل شدگی نوری لیزر نیمه هادی با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
سفارش پروژه مشابه
درصورتیکه این پروژه دقیقا مطابق خواسته شما نمی باشد، با کلیک بر روی کلید زیر پروژه دلخواه خود را سفارش دهید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.