توضیحات
شبیه سازی فرآیند شیمیایی حذف آمونیاک از پساب با متلب
مدل سازی حذف آمونیاک از پساب با استفاده از راکتور هالوفایبر
در این پروژه به مدل سازی حذف آمونیاک موجود در پساب پرداخته خواهد شد. غشای مورد استفاده از نوع میان تهی با جنس پلی پروپیلن است. این غشا دارای خاصیت آبگریزی است که مانع از خیس شوندگی آن میشود. پساب از مجرای داخل غشا که منبعد به آن قسمت لوله میگوییم جریان پیدا میکند. در حین حرکت پساب از درون غشا، ماده دفع شونده (آمونیاک) با انتقال شعاعی و نفوذ از عرض غشا وارد طرف دیگر غشا میشود که به آن قسمت پوسته میگوییم.
در قسمت پوسته سولفریک اسید جریان دارد. وجود سولفریک اسید در قسمت پوسته برای واکنش با آمونیاک عبور کرده به سمت پوسته است. این عمل باعث کاهش غلظت آمونیاک در قسمت پوسته شده و گرادیان غلظت که نیرو محرکه انتقال جرم است را در دو طرف غشا حفظ خواهد کرد که در نتیجه به افزایش میزان حذف آمونیاک از پساب و افزایش راندمان سیستم می انجامد. علاوه بر انتقال جرم در راستای شعاعی که به حذف آمونیاک منجر میشود پدیده انتقال جرم در راستای حرکت توده ای سیال نیز وجود دارد. برای حرکت سیال نیز انتقال مومنتوم در جهت طول مدل ( راستای حرکت توده ای سیال ها) در نظر گرفته شده است؛ به جز بدنه غشا که در آن قسمت حرکت توده ای موجود نیست و تنها مکانیسم موجود نفوذ مولکولی است.
در قسمت خوراک (یا همان قسمت لوله) محلول آبی آمونیاک وجود دارد که پساب می نامیم. آمونیاک در آب بلافاصله به یون های آمونیوم و هیدروکسید تبدیل میشود و با این یون ها در تبادل خواهد بود. میزان این تبدیل وابسته به دما و pH محلول است. با توجه به آبگریز بودن غشا، تنها آمونیاک گازی میتواند از آن عبور کند. آمونیاک گازی پس از عبور از سمت لوله به سمت پوسته، مجددا به شکل یون آمونیوم درآمده و با سولفریک اسید واکنش میدهد تا آمونیوم سولفات را شکل دهد. در ادامه واکنش ها به تفصیل بررسی خواهند شد.
شبیه سازی فرآیند شیمیایی حذف آمونیاک از پساب با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.