توضیحات
شبیه سازی جبرانگر کانال بیسیم در شبکه GSM با متلب
تداخل بین سمبل ها (ISI) در اثر عبور سیگنال از کانال چند مسیری، به وجود می آید. متعادل سازی کانال، به جهت کاهش تداخل بین سمبل ها و کاهش اثر نویز در سیگنال دریافتی در کانال های رادیویی چند مسیری مخابرات سیار به کار می رود.متعادل سازی بر اساس پس خور (DFE) و تخمین رشته بر اساس بیشترین احتمال (MLSE) دو شیوه اصلی متعادل سازی کانال در GSM هستند. MLSE بهترین نرخ احتمال خطای بیت را در نرخ سمبل های بالا، به دست می دهد. پیچیدگی محاسباتی آن با طول ISI به صورت نمایی افزایش می یابد که در نواحی شهری طول ISI بزرگتر است. .متعادل سازهای DFE به جای MLSE نیز به کار می روند، که باعث کاهش شدید در پیچیدگی محاسباتی می شود ولی به ازای آن کمی از کارآیی سیستم کاسته خواهد شد. پیچیدگی محاسباتی DFE به صورت خطی با طول ISI افزایش می یابد. در اینجا ضمن تجزیه و تحلیل دو روش فوق، دو روش اصلی بعدی بر پایه اصل MMSE استوار هستند. اکولایزرهای خطی از پرکاربردترین انواع روش های مبارزه با ISI هستند که خود زیر مجموعه های گسترده دارد. اکولایزرهای غیر خطی دسته بعد را تشکیل می دهند که پیچیدگی بیشتری نسبت به گروه قبل دارند اما عمکرد آن ها بهتر است. مهمترین روش این دسته DFE است که تمرکز ما بر روی آن است. برای شبیه سازی از قالب GSM که موفق ترین استاندارد مخابرات سیار بوده است، استفاده شده است.
در شبکه های بیسیم مخابراتی سیگنال فرستاده شده از فرستنده قبل از رسیدن به گیرنده، در معرض تغییرات متفاوتی قرار می گیرد. دو مورد از مهمترین این عوامل تاثیر گذار بر سیگنال، نویز و ISI هستند. ISI به صورت عمده ناشی از پدیده چند مسیری است به طوری که چندین نسخه متفاوت از سیگنال با تاخیرهای زمانی متفاوت به گیرنده می رسد. ممکن است این تاخیر زمانی بیشتر از عرض زمانی سمبل شده و باعث شکل گیری پدیده ISI شود. در این پروژه می خواهیم راههای متفاوت طراحی جبرانگر (equalizer) برای مبارزه با ISI در گیرنده را شبیه سازی کرده و به مقایسه آن ها بپردازیم.
شبیه سازی جبرانگر کانال بیسیم در شبکه GSM با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.