توضیحات
جایابی بهینه کلیدها و منابع تولید پراکنده در شبکه توزیع به کمک الگوریتم EFWA با متلب
امروزه توسعه ي تجهیـزات حفـاظتی و کنترلی در شـبکه هـاي توزیـع الکتریکـی جهت بهبود قابلیت اطمینان شبکه، امري حیاتی است. سیسـتم حفاظتی و کنترلی شبکههاي توزیع الکتریکی را میتوان به صورت مستقل از سایر سیستمها در مدلسازي قابلیت اطمینـان مدلسازي کرد. براي بررسی قابلیت اطمینان و نحوه عملکرد قطع کنندههاي حفاظتی و کنترلی، ابتدا باید اجـزاي مـوثر بـر عملکرد سیستم حفاظتی بررسی شود، سپس هـر جـز سیسـتم حفـاظتی مـدل سـازي شـود و در نهایـت قابلیـت اطمینان اجزاي سیستم و خود سیستم محاسبه شوند.مطالعات صورت پذیرفته در ایـن گزارش بـا رویکـرد تقویـت سامانه هاي اتوماسیون توزیع الکتریکی و از گذرگاه بهبود قابلیت اطمینان شبکه میباشد. رخداد خطاي داخلی در تجهیزات الکتریکـی خصوصـاً د ر سـطوح توزیع الکتریکی امري اجتناب ناپذیر است. رخـداد خطـا در تجهیـزات ماموریتگراي سامانههاي توزیع الکتریکی منجر به ایجاد وقفه در ارائه سرویس بـه مشـترکین نمـی شـود بلکـه در سیستمی که دچار خطا شده است امکان بازیابی بارها به کمک بازآرایی فراهم نمیشود. بـا ایـن وجـود تجهیـزات حفاظتی و کنترلی از این قاعدهي کلی مستثنا نمیباشند، زیرا برخی از حاالت محتمل رخـداد خطـاي داخلـی در تجهیـزات حفاظتی منجر به خاموشی در سیستم میشود. به عنوان مثال ممکن است سیستم حفـاظتی در عملکـرد مطلـوب خود دچار خطایی شود، به عبارت دیگر در زمانی که نیاز به عملکرد نیست عمل کند، در این حالت، رخـداد خطـا در سیستم حفاظتی که یک تجهیز مأموریت گرا میباشد منجر به خاموشی بخشی از مشترکین میشود. همچنین ممکن است سیستم حفاظتی در حالتی که نیاز است عمل کند، عمل نکند، در این حالـت نیـز سیسـتم حفـاظتی منجر به افزایش تعداد مشترکین متأثر شده از رخداد خطا میشود. زیرا در این حالت، حفاظت پشتیبان وارد عمل میشود که منجر به منقطع شدن بخشهاي بیشتري از شبکه میشود. بیشتر خطاهایی که در سیستم حفاظتی پیش میآید در بریکرها، فیوزها و یا به آنها وابسته است، بـه همـین منظور بررسی حالتهاي کارکرد صحیح و اشتباه بریکرها و فیوزها بسیار حائز اهمیت میباشد. احتمال عملکرد صحیح یا غلـط سیسـتم حفـاظتی بـه روش حفـاظتی، سـاختار سیسـتم حفـاظتی و قابلیـت اطمینان تجهیزات آن بسـتگی دارد .
شبکه مورد مطالعه
در این مطالعه، مکان یابی کلیدهاي اتوماتیک و فیوزها در شبکه توزیع با استفاده از روش پیشنهادي ، براي شبکهي نمونه ي روي بیلینتون ارائه میشود آهنگ خرابی خطوط 0.065 خطا در هر کیلومتر و زمان تعمیر ناشی از وقوع خطا بر روي خط دو ساعت در نظر گرفته شده است. بعالوه، آهنگ خرابی شینه بارها و ترانسفورماتورها به ترتیب برابر با 0.001 و 0.015 خطا در سال لحاظ شده است. بعالوه، زمان تعمیرات خطاي شینه بار، سه ساعت فرض شده؛ اما تعمیرات ترانسفورماتورها پروسه بسیار زمانبر 50 تا 200 ساعت میباشد. کلیدهاي موجود در شبکه از نوع اتوماتیک و با پایایی 90 %و فیوزها با پایایی90 %در نظر گرفته شده و لذا زمان عملکرد این کلیدها بسیار کم و در حدود 30 ثانیه لحاظ شده است.
جایابی بهینه کلیدها و منابع تولید پراکنده در شبکه توزیع به کمک الگوریتم EFWA با متلب توسط کارشناسان گروه ۱.۲.۳ پروژه پیاده سازی گردیده و به تعداد محدودی قابل فروش می باشد.
- فایلهای پروژه به صورت کامل پس از خرید فایل بلافاصله در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.