توضیحات
تحقیق بررسی عدم تعادل بار در سیستم توزیع
چکیده
سیستم توزیع یکی از بخش های سه گانه ی شبکه برق(یعنی تولید، انتقال و توزیع) است که به طور ذاتی دارای ویژگی هایی ازجمله توسعه و گسترش خطوط، افزایش تقاضا، بی نظمی در ظول خطوط فیدرها و … می باشد. در این بین یکی از معضلاتی که سیستم توزیع با آن روبرو است بارگیری نامتعادل از فازهای شبکه است، که هم در سمت اولیه(20،11 و 33 کیلوولت) و هم در سمت ثانویه(400 ولت) وجود دارد. ولی از آنجا که نامتعادلی بار در سمت ثانویه به دلیل گسترده بودن بارها، توزیع ناهمگون و تکفاز بودن برخی از بارها بیشتر از سمت اولیه است و همچنین جریان سمت فشار ضعیف نیز بسیار بیشتر از فشار متوسط است از اینرو تلفات شبکه توزیع در سمت فشار ضعیف چشمگیر است. بنابراین بررسی این مساله و ارائه روش هایی که منجر به کاهش نامتعادلی در سیستم توزیع گردد از اهمیت بالایی برخوردار است. از اینرو در پژوهش حاضر به بررسی عدم تعادل بار از جوانب مختلف در سیستم توزیع پرداخته شده و به ذکر مطالعاتی که در سال های اخیر صورت گرفت است پرداخته می شود.
مقدمه
در اکثر مواقع، نامتعادلی در شبکه توزیع را می توان ناشی از بارگذاری نامناسب(نامتعادل) در ترانسفورماتورهای توزیع دانست. چرا که هنگامی که از یک فاز بار بیشتری کشیده می شود طبیعتا باید انتظار داشت که جریان بیشتری از ان فاز بگذرد و در نتیجه به دلیل تلفات متفاوت فازها، ولتاژ نیز افت متفاوتی در فازهای شبکه خواهد داشت و این مساله در سطح فشار متوسط نیز منتقل شده و مشکلات زیادی را ایجاد می کند. ازاینرو یکی از پارامترهای یک فیدر خوب، متعادل بودن فازهای آن به شمار می رود و مهندسان کنتربار شرکت های توزیع همواره بار ترانسفورماتورهای شبکه خود را به صورت سالانه چک می کنند و به متعادل سازی فازها می پردازند. اما واضح است که تقاضا برای انرژی برق مرتبا در حال افزایش است و همچنین خواسته های مشترک های برق نیز متفاوت است(از نظر تکفاز و سه فاز و میزان توان درخواستی). و به همین دلیل نمی توان به طور دقیق متعادل سازی را انجام داد. در سالیان گذشته مطالعات بسیار زیادی در زمینه ی متعادل سازی شبکه توزیع صورت گرفته است. این مطالعات در بخش های مختلف شبکه توزیع ازجمله متعادل سازی در سمت فشارضعیف، متعادل سازی در سمت فشارمتوسط، متعادل سازی در اتصالات ستاره و مثلث ترانسفورماتورها و… انجام گردیده است. در این پژوهش نیز به چند مورد از این پژوهش ها پرداخته می شود و سعی می شود که به طور کامل تشریح گردند و نقاط قوت و ضعف آن ها بیان گردد. اما متعادل سازی به تنهایی کافی نیست و روشی بهترین است که بهینه نیز باشد. از اینرو در برخی از مطالعات به این مقوله نیز پرداخته شده است. با توجه به مطالب فوق الذکر ساختار سمینار حاضر عبارت است از: در فصل اول مفاهیم اولیه در زمینه ی سیستم سه فاز و تعریف نامتعادلی ذکر می شود و به صورت خلاصه گذری بر روش های متعادل سازی ارائه می شود. در فصل دوم به تشریح چند روش متعادل سازی در شبکه توزیع و مساله ی بهینه سازی در این زمینه پرداخته می شود. در انتها نیز از مجموعه مطالب ذکر شده جمع بندی و نتیجه گیری آورده می شود.
…
فهرست مطالب تحقیق بررسی عدم تعادل بار در سیستم توزیع
- فهرست مطالب ث
- فهرست شکل ها ح
- فهرست جدول ها خ
- مقدمه خ
- فصل1. مروری گذرا بر مفاهیم پایه ای شبکه سه فاز و تعادل بار 2
- 1-1 مقدمه. 2
- 1-2 سیستم سه فاز متعادل.. 2
- 1-3 توان در سیستم های سه فاز و تکفاز 3
- 1-4 تاثیر نامتعادلی بار بر روی تلفات توان در سیستم های سه فاز و تکفاز 3
- 1-5 مقایسه تلفات سیستم سه فاز متعادل با تکفاز 4
- 1-6 عوامل ایجاد نامتعادلی.. 5
- 1-6-1 سایر عوامل ایجاد نامتعادلی.. 5
- 1-7 روش های رایج اصلاح نامتعادلی.. 5
- 1-7-1 مشترک شماری… 6
- 1-7-2 قدرت قراردادی… 6
- 1-7-3 روش Pava. 6
- فصل2. مطالعات پیشین در زمینه متعادل سازی شبکه توزیع چهارسیمه 7
- 2-1 مقدمه. 7
- 2-2 کاهش کمبود ولتاژ و عدم تعادل با استفاده از DVR در شبکه چهار سیمه. 7
- 2-2-2 DVR.. 8
- 2-2-3 الگوریتم کنترل DVR.. 9
- 2-2-4 کنترل هیسترزیس…. 10
- 2-2-5 نتایج.. 13
- 2-3 بهره برداری بهینه از منابع DG به منظور کاهش نامتعادلی در شبکه های سه فاز چهار سیمه. 16
- 2-3-2 الگوریتم بهینه سازی… 17
- 2-4 شبیه سازی و بررسی مکانیسم تعادل بار با استفاده از جبران ساز خازنی در شبکه سه فاز 26
- 2-4-1 مدل ریاضیاتی جهت اندازه گیری تعادل جبران کننده. 26
- 2-4-2 مطالعه موردی… 28
- 2-4-3 مطالعه با استفاده از شبیه سازی MATLAB.. 28
- فصل3. نتیجه گیری 33
- 3-1 مقدمه. 33
- 3-2 نتیجه گیری… 33
- مراجع 35
منابع تحقیق بررسی عدم تعادل بار در سیستم توزیع
[1] بهنام محمدي ایواتلو، دانشگاه تبریز، بارهاي نامتعادل در شبکه هاي توزیع، 2013.
[2] Mohan et al, “Sag and Unbalance Mitigation using DVR in Three- phase Four-wire Distribution Network”, Computing Communication Control and automation (ICCUBEA), 2016.
[3] N. H. Woodley, L. Morgan, and A. Sundaram, “Experience with an inverter-based dynamic voltage restorer”, IEEE Transactions. on. Power Delivery., vol. 14, 1181–1186,1999.
[4] John Godsk Nielsen, Frede Blaabjerg., “A Detailed Comparison of System Topologies for Dynamic Voltage Restorers”, IEEE Transactions On Industry Applications, 2005, vol. 41, pp. 1272-1280.
[5] Parag Kanjiya, Bhim Singh, Ambrish Chandra, Kamal Al-Haddad, “SRF Theory Revisited to Control Self-Supported Dynamic Voltage Restorer (DVR) for Unbalanced and Nonlinear Loads”, IEEE Transactions On Industry Applications,2013, vol. 49, pp. 2330-2340.
[6] Xiangjing Su et al”Optimal operation of multiple unbalanced distributed generation sources in three-phase four-wire LV distribution networks”, Power Engineering Conference (AUPEC), 2012 22nd Australasian Universities.
[7] T. Aziz, T.K. Saha and N. Mithulananthan, “Distributed generators placement for loadability enhancement based on reactive power margin”, IPEC Conference Proceedings, pp. 740-745, October 2010.
[8] S. Ritter, H. Ruttinger, S. Ritter, P. Bretschneider and D. Westermann, “New approaches for smart grid requirements: Grid protection and optimization of distribution grid operation”,IEEE Power and Energy Society General Meeting, pp. 1-7, 2011.
[9] Hun Shim, Sung-Yul Kim and Jin-O Kim, “The optimal operation of distributed generation possessed by community energy system considering low-carbon paradigm”, IEEE Bucharest PowerTech, pp. 1-7, June/July, 2009.
[10] Adrian Pana et al, MATLAB simulation applied to study the mechanism of load balancing by unbalanced capacitive shunt compensation in a three-phase three-wire network, EUROCON International Conference on Computer as a Tool (EUROCON), 2011.
توجه:
تحقیق بررسی عدم تعادل بار در سیستم توزیع شامل یک فایل ورد 40 صفحه ای می باشد.
لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش تحقیق مرتبط با رشته تخصصی خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش تحقیق
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.