توضیحات
عنوان: عوامل موثر برفرایند هیدروژن دار کردن روغن
- تعریف هیدروژناسیون
- واکنشهای هیدروژنه کردن
- کاتالیستهای هیدروژناسیون
- دستهبندی کاتالیزورها
- هیدروژناسیون آلکنها
- کاتالیزورهای هیدروژنه کردن آلکن ها
- کاربرد هیدروژناسیون آلکنها
- چربیهای اشباع ( جامد )
- چربیهای غیر اشباع ( مایع )
- ساختار شیمیایی
- چربی ها و اسیدهای چرب
- تبدیل روغن به چربی
- چربی های اشباع شده
- هوادهی
- پوستی
هیدروژنه کردن یا هیدروژناسیون نوعی واکنش شیمیایی بین هیدروژن مولکولی (H2H2 ) و عنصر یا ترکیب دیگر در حضور کاتالیزوری همچون نیکل، پالادیوم یا پلاتین است. از این فرآیند به طور معمول جهت کاهش یا اشباع ترکیبات آلی استفاده میشود. هیدروژنه کردن در بیشتر موارد شامل اضافه شدن یک جفت اتم هیدروژن به مولکولی همچون آلکن است. برای اینکه انجام چنین واکنشهایی امکانپذیر باشند، به کاتالیزور نیاز داریم. واکنشهای هیدروژناسیون غیرکاتالیستی، تنها در دماهای بسیار بالا انجام میگیرند. انجام پاورپوینت
تعریف هیدروژناسیون
همانطور که گفته شد، هیدروژنه کردن نوعی واکنش کاهشی است که در آن، هیدروژن (معمولا به صورت H2H2 ) به مولکول اضافه میشود. اگر یک ترکیب آلی، هیدروژنه شود، از حالت سیرنشده (غیراشباع) به حالت سیرشده (اشباع) میرسد. هیدروژناسیون سبب کاهش تعداد پیوندهای دوگانه و سهگانه در هیدروکربنها میشود در حالیکه در فرآیند دهیدروژناسیون (هیدروژنگیری)، اتمهای هیدروژن با حذف از مولکول، سبب تشکیل پیوندهای دوگانه و سهگانه میشوند
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.