توضیحات
عنوان: طبقه بندی دام ها درارتباط با محصولات دامی
- الف)فرآورده های دام زنده
- ب)فرآورده های پس از کشتار
- تشریح و فیزیولوژی دستگاه گوارش دام
- اجزای دستگاه گوارش نشخوارکنندگان
- وظایف بزاق
- معده
- شکمبه(سیرابی)
- نگاری
- هزارلا
- شیردان
- عمل نشخوار
- روده ها
- روده بزرگ
- تشریح وفیزیولوژی دستگاه گوارش طیور
- قسمت های مختلف دستگاه گوارش طیور
- زبان
- مری
- معده
- پیش معده
- سنگدان(معده غده ای)
- روده باریک
- روده بزرگ
- روده کور
- کلوآک
- فیزیولوژی دستگاه گوارشی طیور
- تغذیه دام
- اقلام مورد استفاده در خواراک دام
- علوفه
- راه های تععین کیفیت علوفه
- کنسانتره یا مواد متراکم
- خوراک های متراکم انرژی زا
- فرآورده های فرعی
- تاثیر تغذیه بر فرآورده های دامی
- علوفه تازه
- برنامه غذایی گاوها
- تاثیرآنتی بیوتیک ها بر فرآورده های دامی
- هورمون های رشد در دامهای شیرده
- تاثیر پروبیوتیک ها برفرآورده های دامی
- تغذیه طیور
- استفاده از آنتی بیوتیک ها درپرورش دام و طیور
- عملکرد آنتی بیوتیک های محرک رشد
- تاثیر پروبیوتیک ها بر فرآورده های طیور
- تجهیزات گاو داری و شیردوشی
- انواع نژاد گاو
- آشنایی با نژاد گاو هلشتاین
- نژاد گاو جرسی Jersey
- گاو نژاد گرنزی Guernsey
- معرفی نژاد گاو آیرشایر
- گاو نژاد برواون سوییس
- گاو نژاد شورت هورن Shorthorn
- نژادهای گاو گوشتی
- نژاد گاو هرفورد
- نژاد براهمن Brahman
- گاو نژاد برانگوس
- گاو نژاد سمینتال
- گاو نژاد برانگوس
- گاو نژاد سمینتال
- بهداشت گاوداری
- بیماری های گاوی
- بیماری تیلریوز (زردی، سارلیق)
- تجهیزات گوسفند داری
- انواع نژاد گوسفند
- گوسفند نژاد ایرانی
- نژاد گوسفندان خارجی
- گوسفندان نژادهای پشم دراز
- بهداشت گوسفندداری
- بیماری های گوسفندی
- تجهیزات مرغداری
- انواع نژادهای مرغ تخم گذار
- انواع مرغ گوشتی
- بیماری های مرغ
- تولید تخم مرغ
- نگهداری تخم مرغ
طبقه بندی دان ها درارتباط با محصولات دامی
- به محصولاتی که از دام زنده و یا از کشتار دام به دست می آید و به طور مستقیم یا غیرمستقیم مورد استفاده قرارمیگیرد، فرآوردههای دامی گفته میشود و به دو بخش فرآوردههای دام زنده و یا فرآوردههای پس از کشتار تقسیم میشود.
الف)فرآورده های دام زنده
- این فرآوردهها به دو دسته خوراکی و غیرخوراکی تقسیم میشوند. فرآوردههای خوراکی مانند لبنیات، عسل و تخم مرغ و فرآوردههای غیرخوراکی مانند پشم، مو، کرک
ب)فرآورده های پس از کشتار
- شامل: 1 –فرآورده های اصلی پس از کشتار که همان لاشه دام میباشد و شامل گوشت، چربی و استخوان است.
- 2 –فرآورده های فرعی که به دو بخش قابل تغذیه و غیر قابل تغذیه برای انسان تقسیم میشود. انجام پاورپوینت
- فراورده های قابل تغذیه برای انسان: کله دام، دست و پا، مغز، زبان، جگر، شش، معده و …
- فرآورده های غیرقابل تغذیه برای انسان: شامل پوست، رودهها، چربی داخل حفره شکم و شاخ
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.