توضیحات
عنوان: طبقه بندی دام ها درارتباط با محصولات دامی
- الف)فرآورده های دام زنده
- ب)فرآورده های پس از کشتار
- تشریح و فیزیولوژی دستگاه گوارش دام
- اجزای دستگاه گوارش نشخوارکنندگان
- وظایف بزاق
- معده
- شکمبه(سیرابی)
- نگاری
- هزارلا
- شیردان
- عمل نشخوار
- روده ها
- روده بزرگ
- تشریح وفیزیولوژی دستگاه گوارش طیور
- قسمت های مختلف دستگاه گوارش طیور
- زبان
- مری
- معده
- پیش معده
- سنگدان(معده غده ای)
- روده باریک
- روده بزرگ
- روده کور
- کلوآک
- فیزیولوژی دستگاه گوارشی طیور
- تغذیه دام
- اقلام مورد استفاده در خواراک دام
- علوفه
- راه های تععین کیفیت علوفه
- کنسانتره یا مواد متراکم
- خوراک های متراکم انرژی زا
- فرآورده های فرعی
- تاثیر تغذیه بر فرآورده های دامی
- علوفه تازه
- برنامه غذایی گاوها
- تاثیرآنتی بیوتیک ها بر فرآورده های دامی
- هورمون های رشد در دامهای شیرده
- تاثیر پروبیوتیک ها برفرآورده های دامی
- تغذیه طیور
- استفاده از آنتی بیوتیک ها درپرورش دام و طیور
- عملکرد آنتی بیوتیک های محرک رشد
- تاثیر پروبیوتیک ها بر فرآورده های طیور
- تجهیزات گاو داری و شیردوشی
- انواع نژاد گاو
- آشنایی با نژاد گاو هلشتاین
- نژاد گاو جرسی Jersey
- گاو نژاد گرنزی Guernsey
- معرفی نژاد گاو آیرشایر
- گاو نژاد برواون سوییس
- گاو نژاد شورت هورن Shorthorn
- نژادهای گاو گوشتی
- نژاد گاو هرفورد
- نژاد براهمن Brahman
- گاو نژاد برانگوس
- گاو نژاد سمینتال
- گاو نژاد برانگوس
- گاو نژاد سمینتال
- بهداشت گاوداری
- بیماری های گاوی
- بیماری تیلریوز (زردی، سارلیق)
- تجهیزات گوسفند داری
- انواع نژاد گوسفند
- گوسفند نژاد ایرانی
- نژاد گوسفندان خارجی
- گوسفندان نژادهای پشم دراز
- بهداشت گوسفندداری
- بیماری های گوسفندی
- تجهیزات مرغداری
- انواع نژادهای مرغ تخم گذار
- انواع مرغ گوشتی
- بیماری های مرغ
- تولید تخم مرغ
- نگهداری تخم مرغ
طبقه بندی دان ها درارتباط با محصولات دامی
- به محصولاتی که از دام زنده و یا از کشتار دام به دست می آید و به طور مستقیم یا غیرمستقیم مورد استفاده قرارمیگیرد، فرآوردههای دامی گفته میشود و به دو بخش فرآوردههای دام زنده و یا فرآوردههای پس از کشتار تقسیم میشود.
الف)فرآورده های دام زنده
- این فرآوردهها به دو دسته خوراکی و غیرخوراکی تقسیم میشوند. فرآوردههای خوراکی مانند لبنیات، عسل و تخم مرغ و فرآوردههای غیرخوراکی مانند پشم، مو، کرک
ب)فرآورده های پس از کشتار
- شامل: 1 –فرآورده های اصلی پس از کشتار که همان لاشه دام میباشد و شامل گوشت، چربی و استخوان است.
- 2 –فرآورده های فرعی که به دو بخش قابل تغذیه و غیر قابل تغذیه برای انسان تقسیم میشود. انجام پاورپوینت
- فراورده های قابل تغذیه برای انسان: کله دام، دست و پا، مغز، زبان، جگر، شش، معده و …
- فرآورده های غیرقابل تغذیه برای انسان: شامل پوست، رودهها، چربی داخل حفره شکم و شاخ
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.