توضیحات
عنوان: ساختمان های سبز و بهینه سازی مصرف انرژی
- بیان مسئله
- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
- تعاریف
- نمایی از یک ساختمان سبز
- ادبیات و پیشینه تحقیق
- مطالعات انجام شده مرتبط با موضوع تحقیق
مقاله شماره 1 - مطالعات انجام شده مرتبط با موضوع تحقیق
مقاله شماره 2 - نتایج مقاله شماره 2
- مطالعات انجام شده مرتبط با موضوع تحقیق
مقاله شماره 3 - مطالعات انجام شده مرتبط با موضوع تحقیق
مقاله شماره 4 - مطالعات انجام شده مرتبط با موضوع تحقیق
مقاله شماره 5 - نتایج مقاله شماره 5
- بحث و نتیجه گیری مقالات مروری
- نتایج مروری
- Top 10 countries with LEED Certified Projects
- جمع بندی
- منابع داخلی
- منابع خارجی
بیان مسئله
- ساختمان انرژی صفر Zero-Energy Building ، به ساختمان هایی اطلاق می شوند که مصرف سالانه انرژی آنها صفر و آلایندههای کربنی تولید نمی کنند. در دنياي امروز، با توجه به محدود بودن منابع سوخت فسيلي، ساختمان ها، صنايع و دیگر ارگانها به سمت استفاده از ديگر انرژي هاي موجود در زمين مانند انرژی خورشیدی، بادی، بیولوژیکی و آبی حركت نموده اند.
- ایده و اصل مصرف انرژی خالص صفر به دلیل اینکه برداشت از انرژیهای تجدیدپذیر وسیله و راهکاری برای حذف آلایندهها و گازهای گلخانه ای است، توجه بسیاری را به خود معطوف داشته است. امروزه، طرحهای مرتبط با اصول “انرژی صفر” به دلیل افزایش هزینههای سوختهای فسیلی و تأثیرات مخرب آنها بر روی محیط زیست و شرایط آب و هوایی و بر هم زدن تعادل اکولوژیک، بسیار کاربردی و از محبوبیت خاصی برخوردار شده اند.
- این ساختمان می تواند از شبکه تأمین انرژی جدا و مستقل باشد. بدین ترتیب، انرژی به صورت محلی و از طریق ترکیبی از فن آوریهای تولید انرژیهای نو از قبیل خورشیدی، بادی و بیو سوخت ها تأمین می گردد. این در حالیست که با استفاده از تکنولوژیهای خاص برای سیستمهای روشنایی و گرمایش و سرمایش فوق پربازده، در مصرف هرچه کمتر انرژی تلاش شده است. به عبارت دیگر، در یک ساختمان انرژی صفر قبل از تولید انرژی پاک به بهینه سازی مصارف انرژی در بخش های مختلف ساختمان پرداخته شده است و با استفاده هوشمندانه از تكنولوژي هاي تجديد پذير، تعادل ميان توليد و مصرف انرژي برقرار مي گردد.
اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
- بیش از سه دهه است که کشورهای عمده مصرف کننده حامل های انرژی، به صورت کاملاً جدی و برنامه ریزی شده، فعالیتهای مربوط به کاهش تلفات ناشی از مصرف حاملهای انرژی و سیاست های بهینه سازی مصرف سوخت را دنبال کرده اند که از این رهگذر، نه تنها در هزینه های مربوط به مصارف انرژی، به صرفه جویی های قابل ملاحظه ای دست یافته اند، بلکه از توسعه فزاینده روند تخریب محیط زیست نیز به نحو مؤثری جلوگیری کرده اند.
- در قرن حاضر، به دلیل پیچیدگی و تحولات روز افزون جامعه جهانی، انرژی، نقش اساسی در اقتصاد و سیاست کشورها ایفا می کند و پیش بینی دقیق چشم انداز بخش انرژی و اتخاذ استراتژی مناسب از ارکان اصلی حفظ ثبات و قدرت سیاسی و اقتصادی هر کشور است.
- امروزه با توجه گسترش ساخت و سازها درجهان و آثار تخریبی که ساختمان سازی درمحیط اطراف به جای می گذارد نیازبه ساختمانهایی که این آثار مضربرای محیط زیست رابه حداقل رسانده و در عین حال نیازهای انسان رانیز برآورده سازند.
- دراین راستا طراحی و ساخت ساختمانهایی با عنوان ساختمان سبز روزبه روز رونق بیشتری میگیرد . دراین ساختمانها به استفاده ازمنابع تجدید پذیر و قابل بازگشت به طبیعت و استفاده ازمنابع طبیعی برای مصرف انرژی کمتر توجه فراوانی می شود به این ترتیب علاوه برصرفه اقتصادی محیط زیست اطراف ما نیز آسیب کمتری خواهد دید .
تعاریف
- ساختمان سبز (Green Building ) ، به دسته ای از ساختمان ها گفته می شود که در برابر حفظ منابع زیست محیطی در طول عمر یک ساختمان از زمان طراحی و احداث تا بهره برداری و بازسازی متعهد می باشند. در این ساختمان های دوستدار طبیعت، علاوه بر اینکه استفاده از انرژي هاي تجديدپذير در آن اولويت دارد و مصرف انرژی آن ناچیز می باشد، مصالح آن نیز از منظر زیست محیطی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
- هدف نهایی ساختمان سبز ، استفاده بهینه از منابع و کاهش تأثیر منفی ساختمان بر روی محیط زیست می باشد.
- بهینه سازی مصرف انرژی ، راهکاری برای تنظیم و بهینهسازی استفاده از سیستمهای انرژی است. در مباحث مدیریت انرژی سعی میشود، نیاز به انرژی در خروجی کاهش پیدا کند در حالیکه هزینهها کاهش پیدا کرده و یا ثابت شدهاست. نگهداری انرژی به معنای کاهش انرژی توسط استفاده کم از سرویسهای انرژی است. برای مثال کم رانندگی کردن مثالی از نگهداری انرژی میباشد. رانندگی کردن به همان میزان با خودرویی پر مصرف تر مثالی از بهره وری از انرژی میباشد. نگهدار یانرژی به بهره وری از آن هر دو از تکنیکهای کاهش مصرف انرژی است. هر چند نگهداری انرژی خدمات انرژی را کاهش میدهد وموجب افزایش سرمایه مالی، کیفیت محیط اطراف، امنیت ملی و امنیت مالی شخصی میشود و این در راس رده بندی انرژی قابل نگهداری میباشد.
نمایی از یک ساختمان سبز
ادبیات و پیشینه تحقیق
مطالعات انجام شده مرتبط با موضوع تحقیق
مقاله شماره 1
- چکیده مقاله:
معماری سبز در واقع طراحی است برای اینده ای اگاه از انرژی یک طراحی مناسب برمبنای استفاده از انرژی طبیعی خورشید هم نور و هم گرما و همین طور اسایش را برای ساکنین یک خانه تضمین می کند ایجاد ساختمان سبز به سلامت فردی که درآن و در محیط اطراف آن زندگی می کند کمک خواهد کرد و از او پشتیبانی می کند و باعث رضایت مندی و سودمندی آنان خواهد شد این مساله نیازمندکاربرد با دقت استراتژی های تصدیق شده در معماری است استفاده از طبیعت بادوام و منبع مواد با کفایت، تکیه بر خورشید برای استفاده های گرمایی، نیروی برق و روشنایی روزانه و دوباره استفاده کردن از ضایعات و … از طریق معماری می توان جامعه را از مطلوبیت و ارزش فراوان اقتصادی و زیست محیطی انرژی هایی که به نامهای بی زیان و ارام و … مشهور شده مطلع کرد.
کلیدواژهها: ساختمان سبز، معماری سبز، بهینه سازی، مصرف انرژی
روش:
دراین مقاله از روش توصیفی – تحلیلی استفاده شده است روش جمع اوری اطلاعات از نوع اسنادی کتابخانه ای بوده که با استفاده از تکنیک تحلیل محتوا ضمن بررسی پیشینه موضوع و همین طور تحلیل چند نمونه در نهایت به ارائه یک سری پیشنهاد و طرح پرداخته شده است.
مطالعات انجام شده مرتبط با موضوع تحقیق
مقاله شماره 2
- چکیده مقاله:
ساختمان سبز به ساختمان و محلی گفته می شود که از لحاظ محیطی مسئول چرخاندن چرخه زندگی داخل خود است. ساختمان سبز می تواند آینده زمین را که به نظر می رسد رو به نابودی است نجات دهد و به نسل های بعد فرصت زندگی توام با آسایش و آرامشرا دهد. ساختمان های سبز دارای مزایایی هستند که باعث انجام این عمل در سطح جهان می گردند. ساختمان سبز بنا می شود تا چند آورده. اساسی را در اختیار ما قرار دهد. 1. حفاظت از محیط زیست و منابع آب و انرژی. 2. ماندگاری و طول عمر ساختمان 3.سلامت و راحتی ساکنین 4 کاهش هزینه های جاری زندگی..طبیعی که به طور ◌ٔ مفهوم مشابه، ساختمان طبیعی 1 میباشد، ساختمانی که معمولاً زیر بنای کوچکتری دارد و هدف اصلی استفاده از مواد اولیه بومی در هذر ناحیه مو جود است، میباشد. دیگر موضوعهای مرتبط، طراحی پایدار 2 و معماری سبز 3 میباشد. میتوان پایداری را به معنای در بر طرف ساختن احتیاجات نسل حاضر به دون به خطر انداختن توانایی نسلهایهای اینده درتامین نیازهایشان، میباشد. اگرچه بعضی ازبرنامههای ساختمان سازی سبز به عمل مقاومسازی بناهای موجود رسیدگی نمیکنند اما بقیه اهمیت میدهند. اصول ساختمان سبز به راحتی میتواند در فعالیتهای مقاومسازی ساختمانهای موجود همچون ساخت سازهای جدید تعبیه شوند.
کلیدواژهها: ساختمان سبز ، انرژی ، طراحی پایدار ، معماری سبز ، محیط زیست انسان ، کیفیت
نتایج مقاله شماره 2
- استراتژی که در احداث ساختمان سبز توسط مهندسین انرژی بکاربرده می شود، طراحی ساختمان با دیدگاه استفاده از انرژی خورشید است که اغلب در ساختمان های با مصرف بهینه انرژی اجرا می گردد. در این ساختمان ها موقعیت پنجره ها، دیوارها، ایوان ها، سایبان ها و درخت ها بایستی طوری جهت یابی شود که موجب ایجاد سایه در تابستان و بیشترین بهره خورشیدی در زمستان گردد. علاوه بر آن مکان مناسب پنجره می تواند باعث افزایش میزان نور روشنایی روز Daylighting) )و کاهش مصرف انرژی الکتریکی روشنایی در طول روز گردد. استفاده از تکنولوژی های انرژی خورشیدی فعال ( Active solar) و غیر فعال (Passive solar) ، انرژی الکتریکی خورشیدی (Photovoltaic)، استفاده از فضای سبز بر روی بام ساختمان (Roof garden) از جمله راهکارهای موثر در این بخش محسوب می شود.
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.