توضیحات
عنوان: زخم پای دیابتی و زخم فشاری
- دیابت عامل اصلی قطع عضو است
- اگر یکی از موارد زیر را تجربه کردید با پزشک خود مشورت کنید:
- پای دیابتی
- چند روش طبقه بندی زخم وجود دارد
- در تیم دانشگاه تگزاس به ملور خاص
- هر درجه زخم شامل 4 مرحله است
- در درجه های 0 تا 54 ویژگی زخم مقایسه می شود
- طبقه بندی آزمایشگاهی
- به همین ترتیب کارگروه بین الملی زخم طبقه بندی PEDIS را پیشنهاد کرده است
- زخم ها به دو نوع تقسیم می شود
- علائم زخم های دیابتی
- افراد در معرض خطر
- درمان
- قطع عضو مهم ترین عارضه دیابت است
- پیشگیری
- انواع مختلف درمان
- انواع پانسمان
- خصوصیات ایده آل بولی یک پانسمان
- زخم های فشاری
- پاتوفیزیولوژی
- بوژنین های در معرض خطر
- تقسیم بندی زخم های فشاری
- ویژگی های یک پانسمان ایده آل
- عقیده ای رایج در بین متخصصین زخم
دیابت عامل اصلی قطع عضو است
مشکلات پا ← یکی از دلایل اصلی بستری بیماران دیابتی است.
مورمور
سوزش
از دست دادن حس
درد مداوم
ورم
اگر علائم بد تر شود یا بیش از یک هفته طول بکشد پزشک خود را ببینید
پای دیابتی
شناخت ← در بین سالمندان رایج است ← افراد بالای 75 سال
عدم مراقبت از پا ها
مشکلات گردش خون
زخم های پا
نوروپاتی
بیماری قلبی
بیماری کلیوی
رتینو پاتی
چند روش طبقه بندی زخم وجود دارد
طبقه بندی واگتو بر اساس عمق زخم است و تأمل 6 درجه است
درجه 1 ( زخم سطحی )
درجه 2 ( زخم عمیق به تاندون یا استخوان یا مفصل )
درجه 3 ( زخم عمیق با آبسه یا استئومیلیت )
درجه 4 ( گانگرن پیشانی )
درجه 5 ( گانگرن پا ) انجام پاورپوینت
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.