توضیحات
عنوان: روش ساخت از بالا به پایین (مطالعه موردی از احداث یک ساختمان تجاری در تهران)
- چکیده
- مقدمه
- روش خاص پیاده سازی روش ساخت از بالا به پایین
- چاه زیر ستونهای اصلی
- قفس شمعی
- قرار دهی ستونها
- روش حفره زدگی
- روش پیوسته
- تیرهای اصلی
- معرفی
- حفر چاههای ستون های اصلی شمالی – محور 1 و 2
- قرار دادن ستون ها روی شمعها
- اتصال ستونها به سازه اصلی، پیاده سازی تیرهای اصلی
- پیاده سازی قوسها و شبکه ی قوسی دیوارهای محیطی
- ترکیب کردن سیمان خاکی- عایق بندی بر تخته نئوپان
- نصب قالب ها و بتن ریزی دیوارها
- نتیجه گیری
- ویژگی ها و مزایای روش ساخت از بالا به پایین
- معایب این روش
چکیده
دنیای امروزی دنیای فناوریهای جدید به حساب می آید. تأثیر علم بر فناوریهای کلاس جهانی را نمیتوان نادیده گرفت. مشکلات و محدودیتها همیشه سر راه انسانها بوده است و این مشکلات به پیشرفت دانش بشری کمک کردهاند. صنعت ساخت و ساز نیز از این قاعده مستثنی نیست و مهندسان و معماران این صنعت به دلیل موضوعات مختلف از جمله شرایط آب و هوایی، شرایط محیطی، شرایط خاک و … همیشه با مشکلات زیادی روبرو بوده اند. بنابراین، متخصصان مربوطه همیشه سعی در ارائه روشهای جدید و موثر برای حل این مشکلات داشته اند. یکی از این روشهای جدید، روش ساخت از بالا به پایین است. ساخت از بالا به پایین به مولفه های ساختاری اصلی سازه ساختمان از بالا به پایین اشاره دارد.
مقدمه
پی ریزی به عنوان مهمترین عنصر سازهای ساختمان در نظر گرفته میشود که با توجه به شرایط محیطی، بستر، نوع خاک، کاربری ساختمان و اهمیت آن به انواع مختلفی تقسیم میشود. در بیشتر روشهای معمول ساخت، مراحل ساخت از پایین به بالا دنبال میشود و پس از اطمینان از مقاومت سایت، عملیات حفاری آغاز شده و با اجرای سازه و معماری پیش میرود. اگرچه این روشها از نظر طراحی و ساخت ساده هستند، اما به دلیل شرایط خاص یا به عبارت دیگر برخی محدودیتها از جمله محدودیتهای زمانی، مکانی، قانونی و غیره، قوانین معمول در برخی از سازهها تغییر میکنند. ساخت از بالا به پایین در نتیجهی یکی از این مشکلات پدید آمده است. انجام پاورپوینت
روش ساخت از بالا به پایین برای پروژه هایی تعریف میشود که در آنها عوامل و مشکلات پیرامونی از ساخت و ساز به روش معمول جلوگیری میکنند و در نتیجه زمانبندی پروژه افزایش می یابد. این روش منجر به صرفه جویی قابل توجهی در زمان پروژه ها میشود. همانطور که از نام آن پیداست، در این روش ساختار ساختمان شامل تیرها، سقفها ، دیوارها و … پس از قرار دادن ستونها روی قفسهای شمعی از بالا به پایین اجرا میشود. در نهایت، سازه از بالا به پایین پس از رسیدن به سطح پی به پی اصلی ساختمان متصل میشود. فاکتورهای در نظر گرفته شده در حفاری شامل ایمنی اجرا، پایداری ساختمانهای مجاور و جلوگیری از جابجایی های عمودی آنها، کاهش هزینه های پایدارسازی، افزایش سرعت اجرا، نقض نکردن حریم خصوصی همسایگان، اطمینان از عملکرد سیستم، نظارت بر جابجایی های عمیق و در نهایت جلوگیری از از بین رفتن خاک می باشند.
روش خاص پیاده سازی روش ساخت از بالا به پایین
در طراحی پیشنهادی در این مطالعه، ستونهای اصلی سازه ای با فاصله های مختلف با یکدیگر به عنوان سیستم ترانشه حائل استفاده میشوند و دیوارهای حائل با المانهای فولادی افقی (تیرهای جانبی) نقش سیستم پایدارسازی دائمی را بازی میکنند. به طور کلی، روش ساخت از بالا به پایین شامل موارد زیر است:
1- چاه زیر ستونهای اصلی 2- قفس شمعی
3- ناحیه ای از ستون متصل به شمع 4- ستونها
5- تیرهای افقی بین ستونها در مجاورت خاک 6- تقویت کننده های دیوار حائل
7- بتن ریزی دیوار 8- تیرهای سازهای اصلی
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.