توضیحات
عنوان: تجزیه بندرز برای برنامه ریزی اعداد صحیح مختلط
- مقدمه ای بر تجزیه بندرز
- تاریخچه تجزیه بندرز
- اصول ریاضی تجزیه بندرز
- الگوریتم تجزیه بندرز
- زنجیره تامین و لجستیک
- تاریخچه پژوهش های انجام شده
- زنجیره تامین و لجستیک
- الگوریتم زنجیره تامین
- زنجیره تامین و لجستیک
- مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط
- متغیرها و پارامترهای مرحله اول
- مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط
- زنجیره تامین و لجستیک
- اساس تجزیه بندرز
- کاربرد تجزیه بندرز در زنجیره تامین
مقدمه ای بر تجزیه بندرز
- بسیاری از مسایلی که از نطر عملی از اهمیت برخوردارند را میتوان به صورت ترکیبی از چند مساله کوچک در نظر گرفت.
- در واقع بسیاری از سیستمهای دنیای واقعی دارای ساختارهایی غیر متمرکز هستند. به عنوان مثال در شبکه بزرگراههای دو کشور همسایه، معمولا شبکه داخلی هر کشور از تراکم بالایی برخوردار است و تنها در برخی نقاط این دو شبکه به یکدیگر متصل هستند. مشابه این حالت برای سیستمهای مخابراتی و برق نیز وجود دارد.
- از طرفی دیگر، تصمیمات مربوط به سرمایه گذاری در سیستمهای واقعی معمولا دارای ماهیت عدد صحیح هستند در حالی که تصمیمات عملیاتی که پس از آنها اتخاذ میشوند، پیوسته اند. به عنوان مثال تصمیمات سرمایه گذاری برای بهبود سیستم تامین آب یک شهر به صورت عدد صحیح هستند زیرا یک تسهیل خاص یا تاسیس خواهد شد یا نه. اما تصمیمات عملیاتی مربوط به تاسیساتی که قبلا ساخته شده اند، پیوسته اند.
- مساله نحوه عملیات شبکه بزرگراه دو کشور همسایه را معمولا میتوان به دو مساله بر اساس هر کشور تجزیه کرد، مادام یکه محدودیتهای مربوط به ارتباط دو شبکه را در نظر بگیریم. البته جواب عملیاتی حاصل از حل دو مساله به صورت مستقل لزوما بهترین جواب ترکیبی نیست و حتی به سبب در نظر نگرفتن محدودیتهای مرزی ممکن است جواب حاصل غیر موجه شود.
- مساله توسعه ظرفیت یک سیستم تامین آب معمولا شامل متغیرهای عدد صحیح مربوط به سرمایه گذاری و متغیرهای پیوسته مرتبط با نحوه عملیات سیستم است. از این رو یک راه حل مناسب برای این مساله تجزیه ی آن بر اساس متغیرها و تصمیم گیری جداگانه در مورد این دو دسته از متغیرها به دلیل ماهیت متفاوتشان است.
- مقابله با متغیرهای عدد صحیح بسیار پیچیده تر از متغیرهای پیوسته است و بدین سبب مسایل دارای چنین ساختاری را مسایل با متغیرهای پیچیده می نامند. در چنین مسایلی، زمانی که تصمیمات عدد صحیح مشخص شوند، زیر مساله حاصل شده قابل تجزیه به بلوکهایی است که دستیابی به جواب آن را تسهیل میکنند.
- بنابراین میتوان گفت که مسایل بهینه سازی دارای ساختارهای ماتریسی مختلفی هستند که از نحوه ی چینش بلوکهای ماتریس و نحوه ی ارتباط آنها ناشی میشود. روشهایی که از این ساختار ماتریسی ویژه مساله بهره میبرند معمولا کارآمدتر بوده و جواب مناسبی را برای مساله در زمان مناسبی مییابند. به طور کلی، ساختار مسایل بهینه سازی که با آن مواجه هستیم در اکثریت موارد شامل محدودیتهای پیچیده یا متغیرهای پیچیده هستند.
- این محدودیتها معمولا نشان دهنده ی استفاده ی مشترک بلوکهای مساله از یک یا چند منبع کمیاب اند. به منظور حل این گونه مسایل میتوان از روشهای آزادسازی لاگرانژ و تجزیه دانتزیگ-ولف استفاده کرد.
- این متغیرها را که سبب پیچیدگی حل مساله میشوند، متغیرهای پیچیده می نامند. به منظور حل مسایل دارای این نوع ساختار میتوان از الگوریتم تجزیه ی بندرز استفاده کرد.
- در واقع به منظور حل مساله با استفاده از روشهای تجزیه لازم است که ابتدا ساختار مساله شناسایی شود. بعد از شناسایی ساختار مساله، روشهای تجزیه مجموعه بلوکهایی را بدست میآورند که از حل جداگانه آنها جواب کلی مساله حاصل میشود.
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.