توضیحات
عنوان: استفاده از میدانهای الکتریکی در صنایع غذایی
- مقدمه
- مکانیسم عمل
- اثرات الکتروپوریشن
- افزایش در پتانسیل بین غشائی
- تشکیل منفذ
- تعداد منافذ تشکیل شده
- افزایش تعداد و اندازه ذرات
- بسته شدن مجدد منفذ
- اجزای اصلی مورد نیاز برای کاربرد PEF
- سیستم تیمار PEF
- پارامترهای اصلی فراوری
- قدرت میدان الکتریکی
- زمان تیمار، انرژی ویژه و هندسه پالس
- رسانایی
- pH محیط تیمار
- ویژگیهای سلول
- کاربردهای PEF
- استفاده ترکیبی از روغن اسانس یا ترکیبات روغن اسانس و فناوریهای
جدید مانند تیمار میدان الکتریکی پالسی را برای حفظ ایمنی و کیفیت آب میوهها - کاربرد PEF در استخراج
- نتیجه گیری
- منابع
مقدمه
در زمانهای گذشته برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از روشهای سنتی مانند پختن و خشك كردن استفاده می شده است.
یكی ازقدیمی ترین و متداول ترین روشها، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون حرارتی میباشد. روش حرارتی فرآوری غذا ابتدا در سال 1862 توسط لوئی پاستور ارائه شد.
استفاده از میدانهای الکتریکی پالسی برای پایدار کردن محصولات غذایی از اوایل قرن بیستم شناخته شده بود. از این رو این فناوری برای تیمار شراب انگور یا برای پاستوریزه کردن شیر استفاده شد.
اما، این فناوری با دیگر فناوریها در دهه 1940 جایگزین شد که به دلیل مصرف بالای انرژی در این فرایند بود. یک فرایند جدید که تیمار الکتروهیدرولیک نامیده میشد.
در دهه 1950 مورد مطالعه قرار گرفت. که در یک ظرف فشاری قرار داشت . در دهه 1960، چندین مطالعه نشان داد که اثر میدانهای الکتریکی در مقابل میکروارگانیسمها تا حد زیادی به دلیل اثرات الکتریسیته روی تخریب سلولی است. انجام پاورپوینت
در دهه 1990 و تا به امروز، تعداد زیادی از گروههای تحقیقاتی مؤثر بودن تیمارهای میدان الکتریکی پالسی (PEF) را برای چندین نوع محصول غذایی نشان دادهاند.
بیشتر کارها روی پاستوریزاسیون محصولات غذایی مایع متمرکز بودهاند، اما غیر فعالسازی آنزیم و همچنین تراوا کردن سلولهای گیاهی با الکتریسیته، یا القای واکنشهای تنش زا و تولید متابولیت های ثانویه نیز تحت بررسی میباشند (Teopfliet و همکاران، 2005).
مکانیسم عمل
میدانهای الكتریكی با پالس های قوی (PEF) فرآیندی است که با اعمال پالس های با ولتاژ بالا توسط دو الكترود در مواد غذایی صورت می گیرد .
این فرایند در حرارت معمولی در مدت زمان كمتر از 1 ثانیه اعمال می شود و سبب به حداقل رساندن میزان از دست رفتن انرژی و ارزشهای تغذیه ای براثر حرارت دادن موادغذایی می شود .
توجه:
- برای دانلود فایل پاورپوینت لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
سفارش پاورپوینت دلخواه
به منظور سفارش پاورپوینت با جزئیات دلخواه خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.