توضیحات
عنوان فارسی: فناوری ابر و بهبود عملکرد با استفاده از روش INTSERVE و DIFFSERV در روش محاسبه ی ابر
عنوان انگلیسی:
CLOUD TECHNOLOGY AND PERFORMANCE IMPROVEMENT WITH INTSERV OVER DIFFSERV FOR CLOUD COMPUTING
چكیده :
محاسبات ابری اقدامی روشن برای امروز و فرداست كه براساس این ایده رشد یافته است كه مبتنی بر استفاده از اطلاعات آنلاین ، نرم افزار و سخت افزار است . محاسبات ابری به كاربران سه نوع مدل خدمات ارائه می كند كه عبارتند از : خدمات زیر ساختار ، خدمات سكویی ، و خدمات نرم افزاری كه همراه با هم می توانند نیازهای كاربران را تامین كنند . مزایای محاسبات ابری شامل افزایش امنیت ، نظارت و حفظ زیر ساختارهای فنی توسط فراهم آورنده – صرفه جویی پولی و استفاده موثر از منابع ، انعطاف پذیری بالا –دسترسی و استقلال ابزار است . این تحقیق تكنولوژی محاسبات ابری را همراه با مزایا و ویژگی های آن در زندگی تجاری توضیف می كند . حجم یك شركت متوسط در دو سناریویمختلف بررسی می شود ، شبكه LAN و شبكه های محاسبات ابری و سپس با توجه به ترافیك های ftp ، ایمیل ، HTTP با استفاده از OPNEI مقایسه می شود . در بخش دوم تحقیق هم كیفیت Diffserv و Intserv در مدل محاسبات ابری مورد بررسی قرار میگیرند . یك روش جدید بررسی شده است تا عملكرد شبكه محاسبات ابری در یك شركت متوسط با تركیب Diffserv و Intserv در مدل شبكه ارتقا یابد . این مدل به عنوان پیشرفت در كاربردهای تجاری با استفاده از تكنولوژی محاسبات ابری به كار گرفته می شود .
لغات كلیدی : محاسبات ابری ، مدلهای خدمات محاسبات ابری ، OPNET – پارامتری QOS محاسبات ابری – Diffserv – Intserv
مقدمه
تكنولوژی اطلاعات و اینترنت و رسانه های اجتماعی مقالاتی مطرح شده است كه مزایای محاسبات ابری و محصولات آنها را شامل می شوند . اگر بخواهیم به صورت ساده محاسبات ابری را تعریف كنیم اینگونه می گوییم كه: یك معماری قابل دسترسی برای داده ها – كاربردها یا خدمات بدون نرم افزار – سخت افزار یا زیر ساختارهای خدماتی مازاد است كه موقعیت را در نظر نمی گیرد . با توجه به سازمان ملی استانداردهای آمریكا : محاسبات ابری یك مدل برای ایجاد شبكه های مورد نیاز وگسترده جهت دسترسی به منابع محاسباتی قابل ساختار بندی ( مثل شبكه ها – سرورها – ذخیره – كاربردها و خدمات ) می باشد كه می توانند به سرعت نظارت شوند . محاسبات ابری مسیری جدید برای تشخیص اطلاعات فراهم آورده است كه قبلا برای خدمات وب از جمله شبكه های اجتماعی – پرتال استراك فایل با انتقال به بعد دیگر و ارزیابی در هر زمان و مكانی به كار گرفته می شوند . با این رویكرد، جهان فراتر هم می رود و اطلاعات فردی یا مشاركتی آسانتر حاصل می شوند .
محاسبات ابری فقط برای اشتراك اطلاعات موجود نیست بلكه شامل استفاده مرسوم از خدمات زیر ساختاری یا ورود سخت افزارها است كه بزرگترین مزیت تكنولوژی ابری می باشند . با ارائه دسترسی به خدمات زیر ساختاری . امكان وجود زیر ساختارهای مختلف وجود دارد . به علاوه ، كاربران سخت افزارهای مورد نیاز را برروی اینترنت نصب كردند كه آماده استفاده هستند . از این طریق ، صرفه جویی هزاران دلاری با توجه به میزان استفاده و حجم مناسب حاصل می شود .
محاسبات ابری یك ساختار هدایت كننده برای تكنولوژی ها می باشند و ورود محاسبات ابری به زندگی روز مره شیرین مزایا را به همرا دارد . تقریبا هر شركت بزرگ در صنعت IT تحقیقات و پیشرفت هایی در این زمینه داشته است . به همین دلیل ، هدف این تحقیق نشان دادن استفاده موثر از تكنولوژی محاسبات ابری در تجارت و استفاده روزمره در زیر ساختارهای شبكه است . عدم وجود تحقیق در مورد استفاده فعال از محاسبات ابری در زندگی تجاری ما را به تحقیق در این زمینه تشویق می كند . تحقیقات بیشتر در مورد محاسبات ابری باعث افزایش عملكرد – امنیت – معیار بندی – رشد كاربردی های ابری می شود .
چندین تحقیق و مقدماتی كلی برای محاسبات ابری وجود دارد كه یك مرور كامل از این زمینه فراهم می آورند اما تاكنون تحقیق كافی در مورد تجارت یا استفاده روزانه از محاسبات ابری مطرح نشده است . بدیهی است كه یك تحقیق در یك چنین زمینه روبه رشدی به روز نخواهد بود اما می تواند پایه محاسبات ابری برای ایجاد شبكه جدید باشد از این رو منبع مفیدی برای تحقیقات جدید در این حوزه است . مطلب دیگر این است كه این كاهش تصویری قطعی از محاسبات ابری و یك مرور اجمالی از آن وجود داشت و اینكه نمی توان به یك تحقیق كوتاه در مورد كارایی در زندگی واقعی – عملكرد و پیشرفت فعالیت دست یافت . امروزه ، پیدایش كاربردهای واقعی نیازمند منابع بیشتر است . چالش اصلی هم به حداكثر رساندن كارایی منابع از طریق مكانیزهای QOS است . هدف این تحقیق ، تحلیل شاخص های عملكرد QOS از جمله تاخیر هدف به هدف – تنوع در تاخیر – بازده و تاخبر در كاربردهای واقعی ازجمله ویدئوها و كنفرانس های صوتی – ایمیل و دانلود FTP در شبكه محاسبات ابری می باشد . در اینترنت های نسل بعدی ، تقاضای بیشتر برای كاربردهای واقعی و خدمات رسانه ای وجود خواهد داشت . برای تامین نیازها ، خدمات تركیبی ( INTSERV ) و خدمات متمایز ( DIFFSER ) تركیب شده اند . این تحقیق ، ما در مورد بخش های اصلی محاسبات ابری بحث می كنیم كه شامل گشترش و مزایایی ساخت ابر می باشد . تحقیق در این زمینه به دو بخش تقسیم می شود . یك بخش ، عملكرد مقایسه بین شبكه استاندارد و شبكه ابری را مطرح می سازد . بخش دوم هم تلاش می كند تا كارایی را در شبكه های ابری تجاری ارتقا ببخشد كه این كار با استفاده از تركیب DIFFSERV و INTSERV در مدل هیربدی مطرح شده انجام می شود . ساختار این تحقیق به صورت زیر است : بخش 2 كارهای انجام شده در این حوزه را بیان می كند . بخشهای 4 و 3 در مورد توسعه محاسبات ابری مسخص كنند . بخش 5 ، مزایای محاسبات ابری را مطرح می كند . بخش 6 كیفیت خدمات در محاسبات ابریرا ارائه می مند . بخش 7 شامل طراحی و شبیه سازی مدلهاست و در نهایت بخش 8جمه بندی كل تحقیق است .
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه لطفا اقدام به خرید فرمایید.
- پس از خرید بلافاصله لینک دانلود فایل برای شما ایمیل خواهد شد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.