توضیحات
عنوان فارسی: مقاومت برشی پانل اتصالات جفت فولاد تیر-دیوار در یک سیستم ترکیبی دیوار
عنوان انگلیسی مقاله ترجمه شده:
Panel shear strength of steel coupling beam–wall connections in a hybrid wall system
چکیده
یکی از رایج ترین انواع سیستم های ترکیبی توسط دیوار برشی ترکیبی همراه متشکل از پرتوهای جفت فولاد و دیوار برشی بتن تقویت شده، به عنوان یک سیستم دیوار ترکیبی شناخته شده است. این مقاله به مقاومت برشی اتصال بین روکش ساختاری پرتوهای جفت فولاد و تقویت دیوار برشی بتن اشاره می کند. هیچ دستورالعمل خاصی برای پیش بینی مقاومت پانل برشی اتصالات جفت فولاد تیر-دیوار در یک سیستم ترکیبی دیوار برشی همراه در دسترس است. قدرت اتصالات پانل برشی جفت فولاد تیر-دیوار برشی در یک سیستم ترکیبی دیوار همراه از طریق نتایج حاصل از یک برنامه تحقیقاتی تجربی به دست آمد که در آن سه نمونه در مقیاس 3/ 2 تحت بارگذاری چرخه ای مورد آزمایش قرار گرفتند. مقاومت برشی پانل نشان دهنده ی افزایش بدست آمده از طریق بسیج پانل بتن تقویت شده به دست آمده با استفاده از چهره صفحات بلبرینگ و / یا روابط افقی در منطقه ی پانل جفت فولاد اتصالات تیر-دیوار است. نتایج و بحث ارائه شده در این مقاله با دستورالعمل های طراحی ASCE برای مفاصل کامپوزیت RCS، مقایسه شده است که یک سیستم سازه مشابه را تشکیل می دهند. سرانجام، این مقاله پس زمینه ای برای دستورالعمل های طراحی ارائه می کند که شامل یک مدل طراحی برای محاسبه قدرت پانل برشی جفت فولاد اتصالات تیر-دیوار است.
۱.مقدمه
این مقاله دومین مقاله از دو مقاله ای است که به رفتار و طراحی اتصالات جفت فولاد تیر-دیوار ترکیبی همراه دیوار برشی در یک پانل برشی می پردازد. اولین مقاله [1] شرح ترکیبی همراه دیوارهای برشی فراهم می کند. تحقیقات تجربی اخیر [2/4] در جفت فولاد اتصالات تیر-دیوار که در خدمت عملکرد لرزه ای است نیز در مقاله همدم خلاصه شده است. همانطور که در اینجا گزارش شده است، آزمایش های تجربی نشان داده اند که جزئیات اتصال رو به صفحات بلبرینگ و روابط افقی می تواند منجر به افزایش قابل توجهی در قدرت جفت فولاد اتصالات تیر دیوار شود.
از تست برنامه های انجام شده در اواخر 1980s [5،6]، کمیته ی وظیفه در معیارهای طراحی برای سازه های کامپوزیت در فولاد و بتن ASCE مجموعه ای از دستورالعمل های طراحی برای مفاصل در قاب کامپوزیت RCS منتشر شده است [7]. با این حال، هیچ دستورالعمل خاصی برای محاسبه قدرت پانل برشی جفت فولاد اتصالات تیر-دیوار به دلیل عدم وجود داده های آزمون ترکیبی همراه دیوار برشی در دسترس نیستند.
هدف از این پژوهش، بررسی قدرت پانل برشی جفت فولاد اتصالات تیر-دیوار هدایت شده توسط شکست پانل برشی بود. بر اساس مکانیسم سیستم های مقاومت سازه ای مشابه (سازه های RCS)، مقاومت برشی جفت فولاد اتصالات تیر-دیوار بررسی شده است. برای ارزیابی سهم هر مکانیسم، بسته به جزئیات اتصال، یک مطالعه تجربی انجام شد. نتایج و بحث ارائه شده در این مقاله با دستورالعمل های طراحی ASCE برای مفاصل کامپوزیت RCS مقایسه شده است، که یک سیستم سازه مشابه را تشکیل می دهد. سرانجام، این مقاله پس زمینه برای دستورالعمل های طراحی ارائه می کند که شامل یک مدل طراحی محاسبه قدرت پانل برشی جفت فولاد اتصالات تیر-دیوار است.
۲.اتصالات کامپوزیت RCS
۲.۱ مطالعات تحقیقاتی قبلی
در طول دهه های 1990 و ابتدای 2000، تعداد زیادی از برنامه های تحقیقاتی در مفاصل کامپوزیت RCS در ژاپن و ایالات متحده، انجام شده است در درجه اول توسط شرکت های ساختمانی خصوصی، و بنابراین نتایج موجود به ندرت به زبان انگلیسی در ادبیات فنی هستند. در اواسط دهه ی 1990، به عنوان نتیجه ی مزایای شناخته شده در ساختار RCS، یک برنامه تحقیقاتی گسترده، متمرکز در درجه اول بر مفاصل کامپوزیت داخلی RCS، در ایالات متحده و ژاپن انجام شد. در ژاپن، چندین محقق [8/10] نیز رفتار لرزه ای اتصالات کامپوزیت RCS و فریم را بررسی کرده اند. رفتار بیرونی مفاصل کامپوزیت RCS خارجی به طور تحلیلی توسط نوگوچی و همکاران [11-13] بر اساس نتایج تجربی آزمایش انجام شده در دانشگاه چیبا و موسسه تحقیقات ساختمان در ژاپن مورد مطالعه قرار گرفت. اولین تلاش مهم برای مطالعه رفتار اتصالات کامپوزیت RCS در ایالات متحده در دانشگاه تگزاس در آستین توسط شیخ و همکاران گزارش شده است. [14]. هفده مفاصل کامپوزیت داخلی RCS با جزئیات مختلف مشترک تحت بار یکنواخت و چرخه ای مورد آزمایش قرار گرفتند. جزئیات مشترک شامل بلبرینگ صفحات، ستون های فلزی تعبیه شده در ستون RC، میله ی دوئل، و برش ناودانی متصل به پرتوی فلنج است. Kanno و Deierlein [15] آزمایش 19 مفاصل کامپوزیت داخلی RCS، تحت بارگذاری چرخه ای، را در دانشگاه کرنل گزارش دادند. این پژوهش مفاصل مختلف را مورد بررسی قرار داد و مدل رفتار مشترک را برای حساب جزئیات مشترک مختلف و عناصر و سختی های مختلف و ترتیبات گل میخ برشی، و همچنین برای حضور طبقه پرتوهای عرضی را افزایش داد. نتایج حاصل از این برنامه های تجربی منجر به توصیه های طراحی ASCE [7] برای ستون پرتو RC اتصالات لحظه در قاب کامپوزیت شده است. Montesions و همکاران [16] اثر روش طراحی از طریق طراحی و تست معکوس چرخه بار دو RCS ستون پرتو دال زیر مجموعه را بررسی کردند. توانایی طراحی معادلات به منظور محدود کردن تغییر شکل مفاصل، و در نتیجه آسیب، و همچنین به عنوان کمکی مکانیزم های مختلف به مجموع راندگی طبقه مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر این، مور و Goasain [17] نشان داده اند که جزئیات مشترک کامپوزیت RCS با صفحات باند دارای حفظ قدرت و سفتی ظرفیت عالی زیر وارونه بار بزرگ است.
توجه:
- برای دانلود فایل word کامل ترجمه از گزینه افزودن به سبد خرید بالا استفاده فرمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله پس از خرید بصورت اتوماتیک برای شما ایمیل می گردد.
به منظور سفارش ترجمه تخصصی مقالات خود بر روی کلید زیر کلیک نمایید.
سفارش ترجمه مقاله
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.